سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
Printable View
سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
کلیدت بلک شده. کلید قبلی رو پاک کن و کلید فعال رو از امضای من بگیر و بهش بده.نقل قول:
ببینم بالاخره نسخه فاینال 2010 اومده یا نه؟؟
آره. 9.0.0.736نقل قول:
آقا یه دو سه روزی این کسپر من واسه خودش هی اسکن میکنه . این عکس رو ببینید : البته توی تنظیمات اسم این اسکن رو پیدا کردم و تیکش رو برداشتم ولی بازم هی هر موقع کامپیوترو روشن میکنم داره از صفر اسکن میکنه تا آخر هم گذاشتم بره ولی با هربار روشن کردن اسکش دوباره شروع میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Start up رو اسکن میکنه که احیانا ویروس یا تروجانی یا Rootkit تو اون قسمت نره و بعدش با هر بار روشن کردن بیاد رو حافطه.
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
از کدوم ورژن استفاده می کنید؟نقل قول:
با سلام
چند روز پيش ورژن 2010 Kasper Sky Internet Security نصب و آپديت كردم ..
دو مشكل با اين نرم افزار دارم لطفن راهنماي بفرمائيد:
1- برنامه Internet DOwnload Maneger از كار افتاد ( آيكنش كنار ساعت ويندوز هست اما عملاٌ موقع دانلود كار نمي كنه ) و به محضي كه آنتي ويروس رو Pause مي كنم اون كارشون انجام مي ده و دانلودها رو مثل گذشته انجام ميده.
2- در كدام قمست از تنظيمات اين آنتي ويروس مي تونيم يك سايت خاص رو براي Add كينم كه بهش گير نده .
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدون نسخه اش (Build) استفاده می کنید؟نقل قول:
از آخرین نسخه 9.0.0.736 است استفاده کنید.
خیلی از این گونه مشکلات برطرف شده است.
سلام
همچنان نسخه ایی برای 7 نیومده ؟
اونوقت یه نسخه میگفتن با 7 مشکل نداره . چه ورژنی بود ؟
ممنون
از نسخه 9.0.0.463 استفاده مي كنم .نقل قول:
آيا مشكل همينه كه اين دوستمون گفتند ؟
يعني راهكار ديگه اي غير از دانلود و نصب ورژن 9.0.0.763 نيست ؟
با تشكر:11:
نسخه 9.0.736 نسخه منتشر شده براي ويندوز7 ميباشه.نقل قول:
شما ميتونيد وارد Settings در كاسپر بشيد و برنامه IDM را در قسمت Threats and Exclusion و در بخش Exclusions معرفي كنيد.در قسمت Firewall وارد بخش Settings بشيد ببينيد مقابل برنامه IDM تيك سبز خورده يا خير.اگر تيك سبز نبود و علائم ديگري بود خودتون روي آن كليك راست كنيد و آنرا انتخاب كنيد و كليه پنجره هارا Ok و Apply كنيد.نقل قول:
نمیشه کاریش کرد. فعلا تمام خودکار هست و شاید در آینده قابل تنظیمش کنند. اون تنظیمات اسکن رو هم به حالت Default برگردون، چون همونطور که دیدی ربطی به این Auto rootkit scan نداره و مربوط به اسکن معمولی کاسپر هست که انجام میدیم.نقل قول:
لینک ها در پست زیر :نقل قول:
یه لینک از همون ورژنی که تو سون درست کار میکنه بدید لطفا"
این ورژنی که دارم 30 روزش تموم شد و کلیدش رو حذف کردم و سی روز دیگه بصورت Trial فعالش کردم (خود کسپر بصورت آنلاین). تو حالت تریال همه چیش کار میکنه؟ بعد این سی روز هم باز میتونم تریالشو آنلاین فعال کنم؟
من کلا دنبال آنتی ویروسی هستم که کنترل همه چیزو بدست بگیره. مثلا برنامه هایی که من اجازه ندادم رو نزاره به اینترنت دسترسی داشته باشن. کسپر این خوبی رو داره ولی کاهش سرعت داریم. چیز دیگه ای هست که برا سون پیشنهاد بدید؟
بعد از اتمام یک ماه دیگه نمیشه از کلید 30 روزه استفاده کرد، مگر اینکه با Trial resseter دوباره کرک بشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4359416&postcount=301
حالت تریال فرقی با حالت فعال شده با کلید نداره.
اینترنت سکیوریتی کاسپر جزو کاملترین مجموعه هاست و کاری رو هم که مثال زدید انجام میده.
در مورد محصول دیگه برای 7 نظری ندارم.
سلام:
مي خواستم ببينم نسخه 2009 اينترنت سكيوريتي روي ويندوز سون نصب ميشه؟
نسخه 2010 چي ؟
باتشكر
2009 خیر.نقل قول:
ولی آخرین نسخه 2010 با 7 سازگاره.
از آخرین نسخه که 9.0.0.736 است استفاده کنید.
لینک مستقیم برای دو skin خیلی جالب kis 2010:
و
سلام دوستان من کاسپر نسخه 2010 ورژن 9.0.0.736 روی اکس پی نصب کردم اولش که فعال بود تا سیستمو ریستارت کردم هر کاری کردم آیکون کوچک توی تسکبارش قرمز نمیشه و خاکستری شده هم با فایل کی جدید کرکش کردم هم با برنامه Kasper 2010 Resetter 2.3 هر دو روشم برای کرک کردن جواب داد و آپدیت هم کردم که چیزی در حدود 4 مگ بودش ولی بعضی از قسمتاش مثل فایروال و غیره , غیر فعال هستن و کاسپر خاکستریه چیکارش کنم؟
دوست عزيز ضمن تشكر ..نقل قول:
بايد بگمكه هر آنچه كه شما فرموديد را انجام دادم اما باز هم كسپر به آي دي ام گير ميده يعني در واقع موقع دانلود آي دي ام غير فعاله مگر اينكه كسپر رو ازش خارج شم.
بايد چي كار كنم به نظرتون كه مشكل حل شه ؟
با تشكر:11:
من خودم از IDM در كنار نسخه 9.0.736 اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم و اصلا مشكلي با IDM ندارم.شما يك زحمتي بكشيد.در تنظيمات فايروال تصوير مربوط به وضعيت IDM و نيز بخش Exclusion را قرار بديد تا باهم چك كنيم.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟ :41:
يكبار كاسپر را Reapir كنيد ببينيد درست ميشه يا خير.نقل قول:
قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟
از آلوده نبودن سيستم خود اطمينان داريد؟
من از ورژن 2010 ورژن 400 و خورده ای بود استفاده می کردم همینطوری بود الان هم که ورژن 2010 700 و خورده ای رو نصب کردم بازم همینطوریه . ولی قبلا اینطوری نبود !!!!!! تنظیماتش رو هم به حالت اول برگردوندم چون به قول یکی از کاربرا دیدم تاثیری نداره :31:نقل قول:
به آخرین نسخه 2010 رو نصب کنید، خیلی از باگ ها برطرف شده. شاید مشکل شما برطرف بشه.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تو ورژن های جدید راهی برای غیر فعال کردن تنظیمات Startup نداره ولی ورژن 7 داشت.
انتي ويروس من ورژن kav6 هست روزي چند بار اپديت ميشه و هر دفعه وقتي به درصدهاي پايانيش ميرسه اينترنت اكسپلور و كلا محيط دسكتاپ هنگ ميكنه با اينكه نشانگر موس مشكلي نداره و ديتا اينترنت هم قطع ميشه و بايد چند دقيقه صبر كنم تا صددرصد بشه تا دوباره بتونم با اينترنت و ويندوز كار كنم كه بعدشم سرعت كار با اينترنت اكسپلورر تا چند تاييش رو نبندم كند هست
ايا اين مشكل عاديه واقعا اعصابمو خورد كرده با تشكر
بچه ها من از کسپر ورژن 7 استفاده میکنم جدیدا وقتی تازه پی سی اومده بالا و میخوام صفحه اینترنت رو باز کنم و یا مسنجر رو باز کنم حدود 5 دقیقه طول میکشه ال صفحه اینترنت باز بشه و کسپر داره چک میکنه زاهی هستش که تا پی سی بالا میاد کسپر چیزی رو چک نکنه؟آخه خیلی عذاب آوره مسنجرم 5 مین طول میشکه تا باز بشه
من مطمئن هستم کامپیوترم ویروس نداره قبلا هم از کاسپر 7 استفاده میکردم که هر روزم آپدیت میشد و هیچ مشکلی باهاش نداشتم الان چند ساله اونو دارم ولی خواستم یه تغییری بدم که اینجوری شد ...
ويندوز شما چيه؟از آنتي ويروس استفاده ميكنيد يا اينترنت سكيوريتي؟دليل خاصي داره از نسخه 7 استفاده ميكنيد؟نقل قول:
شما ميتونيد از نسخه 2009 ورژن 8.0.506 استفاده كنيد ببينيد با آن نسخه هم همين مشكل را داريد يا خير.اگر همين شكل برقرار بود احتمال آلودگي سيستم وجود داره.نقل قول:
من مشکل رووت اسکن رو با تعویض ویندوز درست کردم . گفتم که قبلا اینطوری نبود ! الان دیگه همیشه که روشن میکنم اسکن نمیکنه .
سلام
میخواستم بدونم که اگه از کاسپر ورژن 5 یا 6 ولی آپدیت شده(به روز) استفاده کنم همون قدرت رو داره یا حتما باید از ورژن های بالاترش استفاده کنم؟
در ضمن سریال یا کرک برای این ورژنهای پایین سراغ ندارید؟ من آپدیتهاشون رو دارم ولی سریال براشون ندارم...
بهتره از نسخه هاي بروز و جديد كه كارآمدي و امكانات بهتري دارند استفاده كنيد.نقل قول:
اين نسخه ها حتي از پشتيباني كمپاني كاسپر خارج شده و كمتر كسي از آنها استفاده ميكنه و سريال يا كركي براشون پيدا نميشه.
نقل قول:
اصلا بهتره سوالم رو اینطور مطرح کنم که چطور میشه آپدیتهای ورژن 6 رو به ورژنهای جدید انتقال داد؟
( کار که نشد نداره!!!)
سلام کمک
چجوری update کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو دانلود کنیم update offline
من rescuedisk کاسپر 2010 رو دانلود و با database جدید update کردم با نرو به صورت بوت رایت کردم حالا وقتی cd رو میزارم dos رو بالا میاره مشکل از کجاست یا اگر سالم هست چجوری باید اسکن کنیم
ساختار آپديتها با هم فرق ميكنه و امكان استفاده آپديتهاي نسخه هاي 2009 و 2010 براي هم نيست.نسخه 6 كه جاي خود داره.نقل قول:
دوست من بازم همون مشکل پا برجاست من اسکن هم کردم با کاسپر 2010 ویروسی پیدا نکردم کاسپر هم آپدیت بود ... :41:نقل قول:
نقل قول:
شما فرموديد با نسخه 2010 ورژن 9.0.736 مشكل داريد.آيا نسخه 8.0.506 را نيز در سيستم خود تست كرديد؟
قبلا بصورت Trial استفاده كرديد و زمان 30 روزش تموم شده؟
لايسنس شما چقدر اعتبار داره؟
نقل قول:
ویندوزم xp هستش از آنتی ویروس استفاده میکنم نه دلیل خاصی نداره اینو cd سو دارم راحتم داره آپدیت میشه وگرنه اگه cd برنامه یا اینترنت adsl داشتم از ورژن جدید استفاده میکردم پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو مسیر زیر یه تعداد فایل tmp هست اگه اونا رو پاک کنم مشکلی برای کسپر بوجود نمیآد؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
آیا ارزششو داره از 8.0.506 kasper internet security به آخرین نسخه 2010 ارتقا بدم یا نه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]