سلامنقل قول:
برای نوشتن روی عکس میشه عکس رو به زیر متن برد
کلیک راست روی عکس و Format picture و از سربرگ Layout گزینه Behind text رو انتخاب کنید
سوال دوم نامفهوم هست
Printable View
سلامنقل قول:
برای نوشتن روی عکس میشه عکس رو به زیر متن برد
کلیک راست روی عکس و Format picture و از سربرگ Layout گزینه Behind text رو انتخاب کنید
سوال دوم نامفهوم هست
درود
کسی میتونه به این پست من پاسخ بدهد!
سپاسکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6046738#post6046738
سلامنقل قول:
شما آيا فايل ورد اين كتاب رو داريد ؟
نقل قول:
سلام
خب سوال اول رو که مربوط به فاصله خطوط است دوست عزیزمون wordistجواب دادند
با اجازه دوستان من سوال دوم رو پاسخ بدهم
برای بردن متن از ورد به فتوشاپ باید فایل ورد رو به پی دی اف تبدیل کنید
برای این کار ابتدا یک تبدیل کننده ورد به پی دی اف نصب می کنید
و سپس در فایل وردی که می خواهید تبدیلش کنید به قسمت پرینت ها می ورید و نام اون برنامه به پرینترهاتون اضافه شده است
انتخابش می کنید و براتون مجازی (پی دی اف) می گیرد
و سپس داخل فتوشاپ اون فایل پی دی اف رو باز می کنید
و به راحتی می تونید روش کار کنید چون حالت ترنس داره و هیچ بک گراندی نداره :11:
سلام مخلصم
بچه ها آیا امکانش هست روی آفیس تقویم شمسی نصب کرد؟
میشه بگید چطوری؟
ممنون
سلامنقل قول:
اين تاپيك رو بخونيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دارم!نقل قول:
همانطور میبینید چون فایل پی دی اف عکس اسکن شده بود به راحتی به ورد تبدیل شد!کد:http://up.--------.com/images/q0tujaw5cvkl98jyzl5.jpg
حالا برای اینکه مثل این کتاب حاشیه زیادی نخورد باید چه کنم؟
در ضمن فایل های پی دی افی که حاشیه زیادی دارد مثل همین کتاب که چاپ شده عکسش بالا هست رو نمیشه حاشیه سفید رو کم کرد؟کد:http://up.--------.com/images/69u4321w6ut3dj4aeda.jpg
سپاس
با سلام
لطفا طریقه ايجاد فايل scrap توسط word را اگر کسی می دونه کامل راهنمائی کنه؟
به این طریق فایل های ورد با scrap باز می شه که وقتی داخلش می نویسی اوتمات
سیو میشه و نیازی به سیو نیست.
سلامنقل قول:
با اجازه wordist عزیز ....
ولی این عکسی که گذاشتین در مورد فایل ورد ...
شما متن رو تو ورد ندارید فقط به صورت عکس وارد ورد کردید,فایل PDF شما فارسیه و تبدیلش به ورد کمی سخته ...
ولی می تونید از نرم افزارهایی که pdf رو Crop می کنند استفاده کنید.من از Nitro استفاده می کنم و می تونید یه بار امتحانش کنید.
با سلام
آیا در word 2007 می توان تنظیمات یک جدول (اندازه جدول، پهنای ستون، بلندی ردیف، نوع فونت، سایز فونت و ...) را بر روی چندین جدول دیگر اعمال کرد؟ یعنی کلیه تنظیمات را روی یک جدول و فقط یک بار انجام دهیم و سپس آن تنظیمات را به کلیه جداول بعدی منتقل کنیم. در اینترنت (سایتهای فارسی و انگلیسی) زیاد گشتم. با مواردی مثل تعریف style , ماکرو نویسی و یا استفاده از کلید F4 برخورد کردم ولی متاسفانه یا اصلاً جواب نداد و یا فقط بخش کوچکی از مشکلم را حل کرد. وقتی با 1400 صفحه جدول سروکار داشته باشی، جواب این سوال خیلی خیلی حیاتی میشه و کلی در زمان هم صرفه جویی میشه. ممنون از توجه شما دوستان.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
از نظر من هم بهترين و كارامدترين روش همون تعريف Style هست كه بايد عملي هم بشه
الان شما با تعريف استايل و اعمال اون چه مشكلي داريد ؟
با سلام
يك مشكلي توي سيو كردن ورد برام پيش اومده
وقتي ورد رو سيو ميكنم بعد از اينكه ميخوام بازش كنم پسورد ميخواد
در صوتيكه پسوردي بهش ندادم
هم آفيس 2003 اينجوريه هم 2007
فايل رو خودتون درست كرديد يا از اينترنت يا جاي ديگه كپي كرديد ؟نقل قول:
فايل رو خودم درست كردم
ميگه پسورد بده ...
ممكنه مربوط به قسمت تنظيمات administrator باشه ?
جالبهنقل قول:
چنين چيزي رو تا بحال نديدم
منظورت از اون تنظيمات چيه ؟
اگه يه عكس هم بذاري بهتره
منظورم اجرا نمودن برنامه های تحت ویندوز با مجوز administrator اما خب من خودم با كد administrator ميرم پس احتمال نداره از اين باشه؟
اين آدرس فايله كه آپلود كردم :
کد:http://tahatabasy.persiangig.com/%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%20%d8%b4%db%8c%d8%b1.doc
نهنقل قول:
اين رمزي هست كه براي بازكردن يه فايل ورد ميشه تنظيم كرد
ولي حالا چرا اينجوري ميشه رو تا حالا نديدم
شما يه ALT+F11 بزن و ببين در كادر باز شده با دابل كليك گزينه هاي مختلف در درختواره سمت چپ كدي در سمت راست نمايش داده ميشه يا نه
رمز اين فايل چي هست ؟
alt + f11 كه پانويس مينويسه؟
نه رمز نميدم خودش اينجوري ميشه
تازه با نرم افزار رمز بردار ورد هم كه كار كردم ميگه سندتون رمزي نداره كه بخواد بازش كنه !
نهنقل قول:
اون كليد ميانبر محيط ويژوال بيسيك تحت آفيس رو باز ميكنه
يه نكته هم اضافه كنم : ميتوني با استفاده از روش گفته شده در اين پست تنظيمات ورد ريست كني و ببيني درست ميشه يا نه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5586620&postcount=5404
ممنون
اما همچنان پسورد ميخواد شايد بايد ويندوز عوض كنم
سلام دوباره و تشکر از توجه شما
مشکل من با style این است که وقتی وارد پنجره create new style from formatting می شوم و نوع فونت و اندازه فونت را تعیین می کنم فقط نوع فونت اعمال می شود و اندازه آن تغییری نمی کند. و یا وقتی که در همان پنجره، formatting و بعد table properties را انتخاب می کنم بیشتر گزینه ها در پنجره تنظیمات جدول غیر فعال هستند . از جمله پهنای جدول، پهنای ستون، ارتفاع ردیف و ... بنابراین نمی توانم اندازه های دلخواه خود را وارد کنم و باید هر جدول را جداگانه تنظیم کنم. یعنی تعریف style بی فایده است. شاید هم من طریقه درست این کار را نمی دانم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
اون ALT+F11 رو كه گفتم زديد ؟نقل قول:
يه صفحه از نمونه فايلتون رو بذاريد اينجا تا چك كنمنقل قول:
كجا بايد بزنم
تو برنامه كه نميذازه و پانويس ميزنه
بيرون از برنامه هم كه كاري نميكنه
دقيقا اين دو كليد را كجا بزنم؟
بخشید، فکر کنم باید نمونه فایلم را بصورت تصویر برای شما قرار می دادم تا گویاتر باشد.
سلام من می خوام یه فرم خودم درست کنم مثلا توی اون نام و نام خانوادگی نام پدر و ش.ش و .... داشته باشه و من فقط قسمت بقلیش رو پر کنم و بعد پرینت کنم با ورد میشه ؟
بچه ها من یه مشکلی دارم که اصلا نمیدونم جاش اینجا هست یا نه اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم
من یه فایل word دارم که میخوام این رو بریزم تو mp4 اما mp4 من فقط فایلای txt میخونه راهی هست که اون فایل word رو بشه به txt تبدیل کرد
اگه راهی هست توضیح کامل بدید که چکار باید کرد ( راستی یه convertor دانلود کردم ولی فایل رو که تبدیل میکرد هیچی تو فایل جدید نبود)
از سربرگ Developer گزينه Visual Basic رو بزنيدنقل قول:
بصورت تصوير هم فايده ندارهنقل قول:
فايلتون رو ازش يه save as يگيريد و يه صفحه از اون رو نگه داريد و بقيه رو پاك كنيد و يه جا اپلود كنيد و اينجا ادرسش رو بذاريد
سلامنقل قول:
با ورد ميشه ولي ارزش وقت گذاشتن نداره
اكسل بهتره البته اگه كار خاصي نميخوايد روش انجام بديد
يه راه اينه كه از كل محتويات فايل يه كپي بگيريد و بعد اونو در Notepad ويندوز Paste كنيد و ذخيرهنقل قول:
سلام دوباره
اینهم آدرس فایلم:کد:https://rapidshare.com/files/460028145/A.docx
سلامنقل قول:
شما در حقيقيت ميخواين كه عرض ستونهاتون توي جدول اون مقداري كه ميخواين باشه و مثلا خطوط هم نمايش داده نشه !؟
درسته ؟
چون من مورد اول رو تست كردم و نشد براي يه استايل تنظيم بشه و عجيب هم بود !!
پيشنهاد من در اين مورد ساختن يه ماكرو و اعمال اون به هر جدول دلخواه است
سلام چرا در فرمول نویسی 2003 ، متن بالاتر یا پایین تر از فرمول قرار می گیرد
سلام
ماکرو چطور ساخته میشه؟
سلام دوستان
ببخشید به یه مشکل تو ورد برخوردم نمی دونم چی کار کنم، تو بعضی از فایلها که می خوام سیو کنم این ارور می یاد
تنها راهش اینکه با یه اسم دیگه سیوش کنم، برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟؟؟
با سلام
لطفا راهنماییم کنید می خواهم همانطور که می توانیم در فایل اکسل اطلاعات را بر حسب رنگ نوشته مرتب کنیم در فایل ورد هم بتوانم این کار را انجام دهم این فرمان چطوری امکان پذیر است
با تشکر فراوان
دو تا سوال مهم
1- چطور تمام سکشن های یک فایل را به طور کامل و یک باره از بین ببریم؟
2- چطور تمام پاورقی ها را از بین ببریم (البته یک فایل هست که پاورقی های ته صفحه پاک شده و نیست) اما تک های روی کلمات درون متن باقی مانده است و من می خواهم این تک های روی کلمات را به طور کلی پاک کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
جواب سوال 1,2 رو میشه با هم داد.رو متنون Ctrl + H رو بزنید.قسمت Special رو بزنید
اونجا هم Section break و هم Footenote mark هست,انتخاب کنید و Replace with رو خالی بزارید و Repalce all رو بزنید.
با سلام
من امروز بدليل مشكلي كه بهش برخوردم و نتونستم حلش كنم اينجا عضو شدم
خوشحال ميشم اگر بتونم مشكلي از دوستان رو برطرف كنم و خوشحالتر اگر دوستان هم به من در حل مشكلم كمك كنند.
ورد نصب شده روي سيستم من 2003 است البته Compatibility Pack براي ورد 2007 رو هم دارم.
ميخواستم يك فايل تهيه شده با ورد 2007 رو مرتب كنم (با ورد 2003 بازش كردم)
براي مرتب كردن انتهاي خطوط طبق معمول از گزينه Justify Low استفاده كردم اما انتهاي خطوط بطور كامل صاف نشد و به اندازه يكي دو كاراكتر در انتهاي بعضي خطوط خالي موند.
روي خط رفتم و با كليد End فضاي انتهاي خط رو Delete كردم اما مشكل حل نشد.
من معمولاً بعد از انتخاب گزينه Justify Low براي مرتب كردن و كنار هم قرار دادن كلماتي كه بهتر است كنار هم باشند با استفاده از Space كلمه رو از خط بالا به خط پايين منتقل ميكنم و ورد ساير كلمات جمله بالا رو طوري كشيده ميكنه كه تا انتهاي خط پر بشه.
ضمناً يك بار هم كل متن رو انتخاب كردم و از قسمت Style گزينه نرمال رو انتخاب كردم و تمام تنظيمات رو از ابتدا انجام دادم ولي باز هم مشكل حل نشد