عجیبه من دیشب اوضام عالی بود تو 2 ماه گذشته همچین وضعیتی نداشتم هم ping کاملا منظم شده بود هم بعد از عمری یه دانلود حسابی کردم 128 مرکز 2نقل قول:
Printable View
عجیبه من دیشب اوضام عالی بود تو 2 ماه گذشته همچین وضعیتی نداشتم هم ping کاملا منظم شده بود هم بعد از عمری یه دانلود حسابی کردم 128 مرکز 2نقل قول:
نقل قول:
انديشه هستي يا پارس..؟
كلا الان دو هفته اي ميشه كه سرعت به طرز عجيبي پايين اومده..
شب كه ديگه به بدترين شكل ممكن ميشه..!
من به همین سرعتی که میگی راضیم!نقل قول:
کاشکی میگفتی کدوم مرکز هستی.
با سلام به دوستان عزیز:
دوستان یادتون نیست سال پیش چه زمانی قیمت های اندیشه افت کرد؟(همین شهریور بود؟)
با تشکر
هادی
سلام بچه ها
بدجور به دعوتنامه بالاترين احتياج دارم كسي مي تونه واسم بفرسته ،ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستم من adsl اندیشه دارم و دوستمم میخوام بیارم پیش خودم.فقط چند تا سوال:
1.دوستم پاش شکسته از خونه نمیتونه بیرون بیاد.من میتونم براش ثبت نام کنم؟
2.اگه معرفش من باشم واسه من چقدر تخفیف میخوره؟اینم بگم که سرویس 128 3gb میخواد.
3.مودم با سیمی که اندیشه داره قیمتش چنده؟اگه مودم خود اندیشه رو براش بگیرم اشکالی داره؟
4.در ضمن پول نصب هم میشه نداد؟فقط مودمو بدم کانفیگ کنن دیگه بقیه کاراشو خودم میتونم بکنم دیگه؟
1.اخرین قبض تلفن دوستت را با خودت ببر.در فرم اسم دوستت یا صاحب خط را بنویس وحرفی از دوستت نزن ویه امضا بکن.نقل قول:
2.در همان فرم جایی برای معرف است.از میزان تخفیف با خبر نیستم
3. قیمت مودم با سیم اندیشه 30,000تومان است ومدلش tp-link td8811است.مشکلی نیست اما قیمتش خیلی بالا است.
4.بله میتونی پول نصب ندی.فقط زمانی که یوزرنیم وپسوردش اومد بدی برای کانفیگ خودت هم میتونی راحت کانفیگ کنی.
با تشکر.
هادی
با تشکر از جوابتون.نقل قول:
1.اگه این مودم 30 تومانی بگیرم سرعت دانلود با یه مودم 50 تومانی فرقی نمیکنه؟
2.اگه مودم اندیشه یه زمانی خراب شه اوناهم مثل پارس وی مودمو مجانی عوض میکنن؟
از دوستان دیگه هم میخوام که شرایط تخفیف رو بگن.
من امروز رفتم اندیشه تمدید کنم گفتم تو مرکز 5 چرا اینقدر سرعت افتضاحه؟ گفت نه ما 2روزه که پهنای باند رو افزایش دادیم نباید مشکلی داشته باشی، سرعتا رفته بالا!
گفت چون شما نامحدود داری سرعتت پایینه! گفتم من که تا همین یه هفته پیش سرعتم بالا بود! دیگه جوابی نداد!
آخه سرعت دانلودم شده بود 30!!!
دیگه 512 10 گیگ گرفتم اومدم خونه! الان سرعت دانلود رو 120!
میگم اگه اون سرعت پایین فقط بخاطر نامحدود بودن سرویسم بود پس من بیخود 512 گرفتم، چون اگه 128 محدودم میگرفتم فکر کنم سرعتم همینقدر میشد!! :41:
اصلا 512 اندیشه با 128 سرعتش فرقی میکنه یا نه؟!!!
دوستانی که تو مرکز 5 ، 128 محدود اندیشه دارن بگن سرعت دانلودشون تو روز و شب چقدره.
تا اونجایی که من شنیدم قیمت مودم توی سرعت نقشی نداره. البته مودم های adsl همگی یه سقف سرعتی دارند که شما توی خواب هم به اون سقف سرعت نمیرسی:31:نقل قول:
اگر چند تا کامپیوتر تو خونه داری بهتر دقت کنی مودمی که میگیری چند پورنه هست تا بتونی به کامپیوترهای دیگت هم اینترنت بدی.
نقل قول:
دعوت نامه بالاترين..؟ اونم اينجا..؟
بالاترين الان چند وقتي فك كنم باشه كه عضو جديد نمي گيره ( آمار چند ماه پيشو دارم )
اندیشه خط 5 سرویس 128 محدود 8 گیگنقل قول:
سرعت روزها 120 هستش ولی شب ها مشخص نیست یعنی چند شب 30 بود ، چند شب هم 60 و برخی شب ها هم 90
کلا روی سرعت شب بخاطر ترافیک زیاد نمیشه سرعت ثابتی در طول هفته داشت
تفاون 128 با 512 اینه وقتی شما 512 دارید شرکت موظفه چه در روز و چه در شب حداقل سرعت دانلود 64 رو براتون بذاره
اما در 128 حداقل سرعت 20 در نظر گرفته شده (یعنی اگه در شب هایی ترافیک بالا بود اندیشه می تونه سرعت سرویس های 128 رو تا 20 کاهش بده)
از طرف دیگه فکر کنم نوسان سرعت در سرویس 512 به مراتب کمتر از 128 باشه
در ضمن اینکه میگن دو روزه پهنای باند رو افزایش دادند بنظرم درست هستش چون دو روزه سرعت دانلود بهتر شده
نقل قول:
دوستان یه توضیحی . جوابی . چیزی ... چیکار کنم ؟ امروزم که هنوز نزنگیدن ....:41:چیکار کنم ؟
دوستان کسی نمیدونه که اگه یه مشترک به اندیشه دعوت کنی چقدر تخفیف میگیری؟
پس امشب میزارم دانلود اگه سرعت زیر 64 بود حسابی سرم کلاه رفته که 512 گرفتم!:41:نقل قول:
با این حساب چیزی که قطعیه اینه که اندیشه سرعت سرویس های نامحدود رو به شدت آورده پایین! یعنی سرعت بین 20-50 نوسان میکنه! شبا هم افتضاح!
دوستانی که نامحدود دارن: دیگه روزهای خوش دانلود به پایان رسید!:37:
ممنونم ازین که سعی کردی Tracert رو بهم یاد بدی ولب متاسفم من قبلا مفهموشو میدونستم :13:نقل قول:
ولی بازم انگار متوجه صحبت های من نمیشید که اشکال نداره من سعی نمی کنم به زور بهتون بفهمونم
حالا بزار اولین بار باشه چون مشکل من DC نیست بلکه 0 شدنه که بعضی وقتا 2 3 دقیقه طول میکشه
و این که هر صفحه باید 5 6 بار رفرش بشه تا بالا بیاد:2:
الانم اصلا برام مهم نیست
می خوام پارسمو شارژ کنم
چند شب هست ( مخصوصا دیشب ) که شاتل شبا داغونه!
اصلا نمیشه دانلود کرد، مگه از سرور های خیلی قوی ( Microsoft )
تورنت که شبا ترکیده!!! بقیه هم اینجوری هستن؟ خط 5 - سرعت 512
خوب عزیز من شما زنگ بزن. من قول میدم نخورنت:31:نقل قول:
در مورد مودم هم فکر نمیکنم اختلاف خاصی بین اون دو مودم با دو قیمت مختلف باشه. دیگه 10 تومن چیه که بخاد اختلاف ایجاد کنه.
چون سرویس 512 داری هر وقت سرعت دانلودت زیر 64 شد ، راحت می تونی اعتراض کنینقل قول:
اما در زمینه سرعت های نامحدود خب روال کار همینه یعنی ISP ها هیچوقت سرعت سرویس محدود و نامحدودشون برابر نیست
سرعت سرویس محدود در روز زیاده چون اینگونه ضمن تبلیغ شرکت مزبور ،
حجم کاربر زودتر تموم میشه و ناچاره حجم بخره و یا زودتر تمدید کنه (اینگونه پولی هم به جیب شرکت ها میره)
سرویس نامحدود سرعتش استاندارده چون اگه قرار باشه سرعت این سرویس ها هم بالا باشه اونوقت شرکت ها ضرر میکنه
الان تمام شرکت ها روال فوق رو در پیش گرفتند
البته معمولا در فصول پاییز و زمستان سرعت اینترنت رشد چشمگیری میکنه (بالاخص زمستان)
و بالاعکس تمام شرکت ها سرعت اینترنتشون در تابستان به میزان استاندارد کاهش میدن
این یک رواله که در تمام Pap ها اعمال میشه بهمین خاطره در ماههای اخیر شاهد کاهش سرعت بودید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
اون سبزه سرعت تست خودته ولی سفیده میانگین سرعتی که دیگر کاربران ISP که تست میگیرن هست و قرار نیست تغییر محسوسی بکنهنقل قول:
معلومه دیگهنقل قول:
اون خط بالایی یعنی تست خط شما و خط پایینی یعنی میانگین تست کسانی که اومدن تست کردن
و دلیلی نداره که ماله من و شما از میانگین بیشتر بشه چون مثلا من سرعتم 128 هست و یکی 1 مگ و این میانگین واسه مدت طولانی هست و همین طور که میدونید اندیشه قبلا سرعتش تا 200 هم بالا میرفته(خدا بیامرزش)
نمیدونم منظورتون همین بود یا نه
جهت خالی نبودن عریضه:
کاربری از شاتل: همه چی آرومه من چقدر خوشحالم... :31:
سلام
دوستان من از شاتل امروز سرویس 128 محدود گرفتم ... بعدش گفتن تا 1 هفته دیگه میایم وصلش میکنیم ... میخاستم بدونم چجوریاست ؟ ایا 1 هفته زیاده و باید 2.3 روزه بیان ؟ و اینکه خودم نمیتونم بنصبم ؟ در صورتی که هزینه ی نصبو اینجور چیزارو دادم .. لطفا توضیح بدید من تو این زمینه اماتورم ...
خواهشا یکی جوابمو بده.نقل قول:
مدت زمان تحویل سرویس معمولا همین قدره بستگی به این داره که مخابرات کارتو زود انجام بده یا نه ؟ زیاد ربطی به شرکت ندارهنقل قول:
معمولا سرویس دهنده ها مدت زمان نهایی با تمامی مشکلات رو می گن که بدقول نشن ولی فکر کنم زودتر سرویستو بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه وضعی سرعت در روز هم داره پایین تر میاد به زحمت یه صفح باز میشه. تا آخر تابستان فکر کنم به صفر هم برسیم
مثل اینکه شرکت پارس وی هم به گلسار آمد. امروز داشتم میرفتم دانشگاه دیدم یه پرچم زدن بر روی ساختمان تازه تاسیس نوشته بود پارس وی. شاتل هم بیاد گلسار تکمیل میشه.
مرکز 4 هستمنقل قول:
نقل قول:
بستگی به شرکت داره کی درخواست به مخابرات بده. که متاسفانه آخر هفته میدن بعد میگن مشکل از مخابراته
پولش رو که دیگه دادی پس اینکه میتونی خودت نصب کنی یا نه دیگه فایده نداره.نقل قول:
ولی وقتی طرف اومد تا مودمت رو نصب کنه قشنگ دقت کن ببین چیکار میکنه و حتی به نظر من یاداشت بردار خاستی فیلم هم بگیر:31: تا دفعه ی بعد اگر به مشکل برخوردی بتونی خودت کارتو راه بندازی
والا به نظر من زیاده...واسه من از جمع آوری از سرویسه اندیشه تا وصل شدنه سرویسه شاتل فقط 3 روز طول کشید...البته اونا فک کنم فقط به خاطر اومدن به منزلتون یکم دارن زیاد میکنن زمان رونقل قول:
سلام
دوستان من از شاتل امروز سرویس 128 محدود گرفتم ... بعدش گفتن تا 1 هفته دیگه میایم وصلش میکنیم ... میخاستم بدونم چجوریاست ؟ ایا 1 هفته زیاده و باید 2.3 روزه بیان ؟ و اینکه خودم نمیتونم بنصبم ؟ در صورتی که هزینه ی نصبو اینجور چیزارو دادم .. لطفا توضیح بدید من تو این زمینه اماتورم ...
نه بابا اینگلیسی بلد باشینقل قول:
دفترچه مودم رو بخونی همه چیزو قشنگ توضیح داده:31:
چند تا دفترچه تو جعبشه ... که رو یکیش نوشته اموزش راه اندازی سریع ... داخلش یه جورایی فارسی هم نوشته ...!!! دوستی که فرمودند ...بستگی به این داره که مخابرات کارتو زود انجام بده یا نه ؟ زیاد ربطی به شرکت نداره... میخاستم بدونم که مخابرات چیکار بایستی بکنه ؟ و کار شرکت چیه این وسط ؟(فقط واسه کسب اطلاعات میخام بدونم) اخه اصلا نمیدونم چی به چیه ...
دقیقن کار مخابرات رو نمیدونم ولی اون طور که اندیشه به من گفت مخابرات باید یک پورت ازاد برای خظ من داشته باشه تا اندیشه بتونه به من سرویس بده برای همین برای من گرفتن adsl بیست و یک روز طول کشیدنقل قول:
نقل قول:
عزیز اینجوری نیست
قسمتی از تجهیزات adsl تو اتاق mdf مخابرات نصبه. این اتاق جایی هست که سیم تمام مشترکین یک مرکز جمع میشه و میره سمت سوییچ. اونجا کسی روراه نمیدن و فقط خود کارمندای mdf میتونن تردد کنن. چرا؟ چون اگه رو سیم یکی که اونجاست گوشی بزاری هم میتونی حرفای مردمو گوش کنی هم میتونی به حساب طرف تلفن بزنی !
وقتی یک پورت میخواد وصل شه باید سیمی که از سمت تجهیزات مخابرات میاد و سیمی که از سمت تجهیزات ADSL میاد باید بره تو یک وسیله ای که با هم ترکیب شه تا هم دیتا و هم تلفن رو با هم داشته باشی بعد این سیم بره به سمت مشترک . اینکارو فقط خود مخابرات باید انجام بده.
مثلا اندیشه به مرکز اسناد نامه میده که مشترک شماره x رو وصل کن به پورت مثلا 534 تجهیزات ما یه مدت زمانی طول میکشه تا فرم از شرکت بره مرکز اسناد و از اونجا بره به مرکز ابونه و اونا کارو انجام بدن و فرم دوباره برگرده مرکز اسناد و اونا هم برگردونن شرکت. این میشه همون زمانی که به شما اعلام شده و معمولا بین 3 روز تا 5 روز کاریه.
اینکه اندیشه گفت 3 هفته و اون یکی گفت 1ساعته دیگه حرفای تبلیغاتیه و هیچ ربطی به این پروسه نداره. اگه در حین کار معلوم بشه تلفنت pcm هست یا اینکه فرمت بره مخابرات و معلوم بشه قبلا از یک شرکت دیگه گرفتی و هنوز جمع اوری نکرده باشی یا اینکه فرم جمع اوری قبلی نرفته باشه زمان انتظار بیشتر میشه. یک حالت دیگه هم هست. اون اینه که شرکت پورت نداشته باشه و شما رو بزاره تو انتظار. حالا من نمیدونم برای این دوستمون کدوم حالت اتفاق افتاده که میفرمایند مال من 21 روز طول کشید.
سلام به دوستان منم از اندیشه سرویس 512 حجمی دارم تو روز سرعتم 120 هست تو شب 80 هست اینم mtu و تست سرعتم در روز تو شب رو هم سری بعد میزارم :
خوش به حالت، کدوم مرکزی؟نقل قول:
من مرکز 5 هستم 512 10گیگ دارم روزا سرعت رو 120 شبا بین 0 تا 10 نوسان میکنه!!!:37:
آخه این چه وضعشه، با این وضع هیچی نمیتونم دانلود کنم!
نامردا من که سرویس 512 دارم باید حداقل تو روز و شب بهم سرعت 64 رو بدن! پس دیگه چرا 512 گرفتم!:41:
اندیشه میگفت که مخابرات برای من پورت ازاد نداره. برای همین 21 روز طول کشید.نقل قول:
ما نفهمیدیدم که شما کارمند اندیشه ای یا نه. خب چه اشکالی داره اندیشه توی این انجمن یه بخش پشتیبانی داشته باشه. من که 12 شب زنگ میزنم اندیشه کسی برنمیداره. حالا خوبه پشتیبانی 24 ساعته داره. خب از این به بعد کاری داشتیم با شما تماس میگیریم.:31:
درودنقل قول:
من 128 نداشتم.فقط یک بار 256 داشتم که سرعت خوبی نداشت.
شب و روز فرقی نمیکنه.بستگی به لینک دانلود داره.من چون رپید دارم واسم فرقی نمیکنه.
اره میتونی تماس بگیری فروم برای همین کاراستنقل قول:
در مورد اینکه من کارمند هستم یا نه باید بگم اره اگه 1 ماه دیگه اینجا باشم جواب مردم رو بدم بعد اینا رو پرینت کنم ببرم اونجا اون دوستمم هم سفارشمو بکنه دیگه اگه خدا بخواد منم کارمند میشم. خیلی نامردن اگه استخدامم نکنن. :31: