دستت درد نکنه این مدل مادر برد خودم بود که سالمه، به عنوان نمونه آوردم مال اون winfast مشخصات اونو بعدا برات پی ام خصوصی میکنم
Printable View
دستت درد نکنه این مدل مادر برد خودم بود که سالمه، به عنوان نمونه آوردم مال اون winfast مشخصات اونو بعدا برات پی ام خصوصی میکنم
سلام
خيلي اوقات كه من ميخوام فايلهايي رو از رو DVD بريزم رو هاردم با اين پيغام خطا روبرو ميشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از كجاست ؟!
آیکن فایل های html من پریده از نرم افزار فایرفاکس استفاده میکنم برای رفع مشکل باید چه کار کنم زیر هم عکسش
روش کلیک راست کن پرپرتز بزن بعد change را بزن بعد در صفحه باز شده internet expelorer را انتخاب کننقل قول:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
سلام هارت اکسترنال هست؟نقل قول:
شما دستور CHKDSK را در run وارد کنید و منتظر باشید تا درایو های هارد دیسک شما چک شود.
اینجا رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405309
فایلی صوتی بافرمت EXT دارم که تو سیستم اجرا نمیشه ( توی گوشی نوکیا اجرا میشه و تو سونی اریکسون ها نه ) ، میخواستم ببینم میشه نرم افزار تبدیلش رو به فرمت های رایج مثل Mp3 بهم معرفی کنید ؟
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنید :
در خواست نرم افزار
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
نقل قول:
روش کلیک راست کن پرپرتز بزن بعد change را بزن بعد در صفحه باز شده internet expelorer را انتخاب کن
اولا من می خوام فایرفاکس مرورگر پیشفرضم باشد ثانیا با تغییر به ie هم این مشکل رفع نمی شود
با سلامنقل قول:
خوب اصلا فاير فاكستون درست كار ميكنه؟
موفق باشيد.
چطوری میشه رمز فایل rar رو پیدا کرد؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342017
نقل قول:سلامنقل قول:
در نرم افزار Firefox از منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کن .
سپس از سربرگ Advanced تیک گزینه ی Always check to see if Firefox is the default browser on startup رو بزن.
بعد رو Check Now کلیک کن و اگر پیغامی مشاهده کردی روی Yes کلیک کن.
سپس سیستم رو Restart کن.
موفق باشید :40:
سلام
ویندوزم خراب شده حتی safe mode هم گیر میکنه تو فايلي به اسم driver کسی میدونه چطور میشه درسش کرد بدون نصب دوباره ویندوزا؟؟
دوست عزیز تیک زده بود!نقل قول:
سلام
سپس از سربرگ Advanced تیک گزینه ی Always check to see if Firefox is the default browser on startup رو بزن.
سپس سیستم رو Restart کن.
دوست عزیز تیک زده بود!نقل قول:
سلام
سپس سیستم رو Restart کن.
نقل قول:
سلام
ویندوزم خراب شده حتی safe mode هم گیر میکنه تو فايلي به اسم driver کسی میدونه چطور میشه درسش کرد بدون نصب دوباره ویندوزا؟؟
شما با استفاده از ویندوزهای Live یا Hiren Boot Disk اون فایل رو پاک کن ببین درست می شه یا نه
البته من توصیه می کنم شما ویندوز رو عوض کنی و بعد با یه آنتی ویروس به روز سیستم رو اسکن کنی
از راهنماییتون ممنونمنقل قول:
ولی این فایله که گفتم یکی از فایلای هست که safe mode واسه بالا اومدن بهش نیاز داره تو همین فایل گیر میکنه
و بعدشم نمیخوام ویندوزه رو عوضش کنم یه راهنمایی دیگه لطفا
اروری براتون میده؟فکر میکنم که اینطوره,در این صورت یا متنش رو بزارید یا عکسش رو تا اگه تونستیم بیشتر بتونیم کمکتون کنیم.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس برو به Folder Options برو و در تب File Types بگرد دنبال پسوند html و htm . برای هردوتاشون کار زیر رو انجام بده :
یکی رو انتخاب کن و روی دکمه ی Change کلیک کن . از لیستی که باز میشه Firefox رو انتخاب کن .
برای html هم اینکارو انجام بده .
سپس پنجره رو OK کن و سیستم رو Restart .
موفق باشید :40:
من تازه ویندوز اکس پی نصب کردم.از نظر سخت افزاری فن های کیس رو هم چک و تمیز کردم.نرم افزاری هم defragment کردم،
ولی هنوز سرعت سیستم پایین هست،چه دلیلی می تونه داشته باشه؟
با سلامنقل قول:
قبلا اينطوري نبوده ديگه؟
علل مختلفي هست واسه اين مورد شما
كه مهمترين و دم دست ترينش به نظرم همون وجود ويروس باشه
سيستم رو با يه آنتي ويروس خوب و آپديت اسكن كنيد
موفق باشيد.
کم کم دیگه باید ازایکس پی کوچ کردبه 7نقل قول:
چون قطعات باویندوز 64 بیت 7 بهتر جواب می دهند
ولی اگر همچنان پایبند ایکس پی هستی توصیه ی من یه سی دی xp دیگه نصب کن البته توصیه دوستمون هم درنظر بگیر
آنتی ویروس آبدیت نصب کردم.بعد از نصب ویندوز ولی چیزی پیدا نکرد.
آنتی ویروسم نورتون2010 هست
از همون اول که ویندوز بالا اومد سیستم کند بود یا بعد از مدتی این جوری شد؟
اگه از همون اول هم این جوری باشه پس به احتمال زیاد سیستم شما مشکل سخت افزاری داره
سخت افزار جدیدی نصب نکردید؟ کیس رو زیاد حرکت ندادید؟ همه سیم ها درست وصل هستند؟ اگه می تونید تک تک قطعات سخت افزاری جدا جدا با یه قطعه دیگه که مال یه کامپیوتر سالمه عوض کنید و ببیند فرق می کنه یا نه
کلا سیستم یه کم کند هست،فکر میکنم قطعات سخت افزاریش مچ نباشند.
اگه موقع نصب ویندوز هم سیستم کنده پس حتما مشکل سخت افزاری دارید و به نظرم بهتره همون کاری رو که گفتن بکنید یا سیستم تون رو پیش تعمیر کار ببرید
شب خوش
دوستان من یه مشکل جالب دارم
من پک ویندوز 7 رو نصب کردم ولی وقتی وارد درایور سی دی میشم رو آیکون ها شکل explorer هست به نظر شما چطور میشه رفعش کرد؟
ممنون میشم راهنمایم کنید.
راستی پک 7 همSevenMizer v1.02 هست
تذکر:نقل قول:
درجای درستی مشکلت رامطرح نکردی به بخش 7 مراجعه کن :27:
سلام.
دوستان من آیکون VOLUMEکه سمت راست نار وظیفه میومد دیگه نیستش و همراه مدیا پلیر و SOUND RECORD,MULTIMEDIA,SOUND MANAGERیکی شده که توی یه آیکون قهوهای رنگ همون تقریبا شکل آیکون ولوم که اسمشRETALK HD AUDIO MANAGERهست میاد وقتی روی آیکون قهوهای راست کلیک کنم.حالت منو که باید انتخاب کنمش.
بعد از یه پیغام خطا که ویندوز داد وبعد صدا قطع شد اینطوری شد .
البته ری استارت کردم صدا اومد ولی شکل آیکون ها عوض شد. از سیستم عامل سر در نمیارم پس برای یه مبتدی توضیح بدید .البته تو سیستم ولوم اینفورمیشن ویروسWIN32/AUTORUNهست.به اون مربوطه؟ویروس قرنطینه است.آنتی هم NOD32
ممنون.
نه ارور نمیده فقط در حالت safe mode که میخواد بالا بیاد گیر میکنه یعنی نه ویندوزش بالا میاد نه درحالت safe mode نمیخوام ویندوزشو عوض کنمنقل قول:
با سلامنقل قول:
سوالتون رو در اينجا مطرح كنيد
ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
شما در واقع یه چیزی مثل تم نصب کردید که ظاهر 7 رو به xp دادید؟درسته؟نقل قول:
با این کارها معمولاً ویندوز درست کار نمی کنه.حالا یا ویندوز دستکاری شده باشه یا چیزی که بخواد ظاهر ویندوز رو عوض کنه معمولاً یه اشکالاتی با خودش خواهد داشت.
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
یه بار repair رو امتحان کنید ببینید درست میشه.نقل قول:
سلام
برای برطرف کردن مشکل نمایش مکرر connection dialup هنگام کا با کامپیوتر چه باید کرد؟
نقل قول:کد:http://mpcomputer.persiangig.com/document/Dial-up%20connection.htm
از استادید محترم میخوام لطف کنن و بگن کد خطا event: id 7035 source :servic control managmer نشان دهنده چه مشکلی هست (کد خطا در event viwer )این موقعی هست که که سیستم در حالت هایبرنت بالا میاد با بلو اسکرین مواجه میشم و خطای kernel _stack _image _error پیش میاد و سیستم ریست میشه
این مشکل فقط و فقط در حالت بالا امدن در حالت هایبرنت پدید میاد !!! ویروس کشی هم کردم همچنین این توضیحات (x000000077 0x cooooooe oxcoooooooo ox00c890c0 ) در بخش تکنیکال بلو اسکرین به نمایش درمیاد
سبز باشین...!!!:10:
به احتمال زیاد درایو G تون بدسکتور گرفته. شما بایستی این مشکل رو از طریق نرم افزارهای خاصی برطرف کنید.نقل قول:
به پست زیر مراجعه کنید:
شاد باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5006184&postcount=1892
سلام
چرا من هر وقت SP3 روی سیستمم نصب باشه این پیغام میاد
وقتی SP2 روی سیستمم نصب باشه بدون هیچگونه مشکلی و مثل تراکتور ویندوزم کار میکنه
ولی SP3 این پیغام رو میده
sp 2 مشکلی نداره 3 یه مشکلاتی داره. شما نسخه آپدیت شده sp 3 رو دانلود کنید ببینید چی میشه.نقل قول:
ازجای معتبر دانلودکن که حجمت هدر نرهنقل قول:
Sp3 دستکاری شده منبع مشکلاته :5:
سلام
من سيستمم همون اول كه بالا مياد تا حدود نيم ساعت كند كار ميكنه و هر كاري كه ميخوام انجام بدم كلي وقتمو ميگره تو تسك منيجر كه ميرم قسمت page file usage خيلي بالاست كه فكر ميكنم براي همين هم سيستم كند ميشه ولي بعد از نيم ساعت كه سيستم هم از كندي در مياد pfu م هم ميرسه به وسطاش و ديگه افت سرعت ندارم حالا لطفاً بگيد چكارش كنم درست بشه ؟ آيا ويروسي شده ؟ و اگر نياز به تعويض ويندوز هم هست بگيد
يه چيز ديگه هم اين كه درايو c كه ويندوز و برنامه نصب ميكنم 9 گيگ جا داره ولي پره پر شده ولي 400 مگش رو الان خالي كردم ولي ديگه راهي ندارم كه بتونم خاليش كنم انگار كه الكي پر شده چون من چيزي به اون صورت نصب نكردم كه بخواد 9 گيگ رو پر كنه اين هم لطفاً بگيد چه كارش كنم
(در ضمن من از آخرين بار كه ويندوز نصب كرده بودم هميشه eset smart security داشتم و هميشه آپديتش ميكردم)
ممنون