[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر عکس میزارید اینجا
تا صبح طول میکشه تا این عکسا لود بشه
لینک بزارید بهتره
چقدر از بازی هایی که توش تبانی 100 درصد به چشم می یاد بدم می یاد
برای میثاقیان و شفیع زاذه متاسفم
گاو بندي قشنگي بود !:2:
طرفداراشون چه ذوقی کرده بودن
6 تاییا میگفتن 6 تاییا :34:
برادر من .. شما میبازید میاین اینجا ، میبرین میاین اینجا .. واقعا درسته ؟نقل قول:
بچه ها نظرشون رو گفتن .. جرم که نکردن ..
نوش جونتون .. ایشالا همیشه شیش تا شیش تا بزنید و از تیمای ته جدول
توی خونه تون 3 تا و 4 تا نخورید .. ایشالا ..
:40:
ما به تیم پگاه 8 گل زدیم
در ضمن این استقلال اهواز تیمی بود که از مس 4 تا خورده بود
و در ضمن برادران شفیعی هم که زمزمه حضورشون در استقلال تهران به گوش میرسه
پس خواهشا استقلالی های عزیز برن تو تاپیک خودشون جشن بگیرند
با تشکر
آخه میدونین چیه ؟ اینا آخرین تیر ترکششون این قلعه نوعیست . حاجی هم که به خاطر مسایل سیاسی انداختن بیرون . ببین اگه اس اس 17 جدول باشه که آخه سنگ رو سنگ بند نمیشه . این پروین کوچولو رو آوردن یه مدتی
سرگرم کننشون . یعنی فکر می کنین به همین زودی می ذارن بره ؟
بابا سردار محمدی جان ! اگه بازی رو ساعت دوازده نصفه شبم بذاری اینا همین 10-20 هزارتان .
خداوکیلی خیلی تابلو بود.
لااقل اهوازیا یه حمله می کردن می گفتیم اومدن فوتبال بازی کنن.
پس دیگه استقلالی ها نیان بگن هدایتی ازتون حمایت می کنه.
باز هدایتی مردونه پول به باشگاه تزریق می کنه نه که این طوری عینه شفیع زاده گاوبندی کنه.
البته من از این نتیجه خوشحالم چون دلم به حال استقلالیا می سوزه و بزارین تا دربی شاد باشن
باور کنید اصلا قصدم کل کل نیست
دوست دارم منطقی باشیم
ولی باور کنید خیلی تابلو بود این بازی
توی یکی از خبر گزاری ها در قسمت نظرات
یه نظری توجه من را خیلی به خودش جلب کرد
حالا راست یا دروغش با خود کسی که این نظر را دادهنقل قول:
بچه ها یکی از افراد روی نیمکت اس.اهواز از دوستان صمیمی داداش من هست.قبل بازی گفت به اکبر گفتیم اگه از نیمکت تکون بخوری یعنی بای بای.اینم گفت که قرار بود 5 تا بخورن و یکی بزنن که اون یکی هم پنالتی باید باشه.اما الان که موبایلش خاموشه و نمیدونم چرا 6 تا شد. علی فتل هم انداختن بیرون قبل گاوبندی که حالشو بگیرن.در ضمن خبر گاوبندی 100% موثقه.
تابلو بود که اهوازیها تو زمین راه میرفتن، فوتبال بازی نمیکردن، برنامه پیاده روی بود.
به هر حال مبارکشون باشه.
دوستان به نظر من جواب این عزیزان رو ندید، فکر میکنن با این نتیجه خیلی گنده شدن. به هر حال مدیران پستهاشون رو میخونن.
میبینم که ماشاا.. اکثرشون هم اخطاری هستند ولی بازم توجهی به قوانین ندارن.
در گفت و گو با فارس
پيرواني: نتايج تيم پيام برخلاف بازيهايش است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به 3 امتياز نياز داشتيم؛ اما نتايج پيام در ليگ برتر برخلاف بازيهايش است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از 3 بازي كه به بهانههاي مختلف به نتايج دلخواه نرسيديم، با انگيزه بالا و شرايط خوب در مشهد وضعيت خود در جدول را بهتر كرديم تا ما را همچنان مدعي قهرماني بدانند.
وي افزود: به 3 امتياز ديدار قطعا نياز داشتيم؛ اما نتايج پيام در ليگ برتر برخلاف بازيهايش است كه واقعا در صحنههايي پرسپوليس را آزار دادند.
پيرواني عنوان كرد: در مسابقه مقابلتيم مشهدي، شايد دچار مشكلات و عدم ناهماهنگي بوديم؛ اما بعضي اوقات بدون بازي هم ميتوان 3 امتياز حياتي گرفت.
وي خاطر نشان ساخت: با اين پيروزي، بايد در آستانه ديدارهاي سختتر در ليگ برتر قرار گيريم و با آمدن بازيكناني مثل كريمي و ديكارمو، لرزه را بر تن حريفان بيندازيم.
ITC لئوناردو دى كارمو به فدراسیون فوتبال رسيد
خبرگزاری پرسپولیس : با صدور ITC پائولو دى كارمو، اين بازيكن برزيلى مشكلى براى همراهى پرسپوليس در ديدار برابر پگاه گيلان نخواهد داشت. ITC دى كارمو صبح پنج شنبه در اختيار فدراسيون فوتبال كشورمان قرار گرفت و طى يكى دو روز آينده و بعد از بررسى هاى لازم، كارت بازى اين بازيكن صادر خواهد شد. بدين ترتيب پرسپوليسى ها در ديدار اين هفته برابر پگاه مى توانند از حضور دى كارمو استفاده كنند.
جلسه نافرجام افشين قطبي و علوي: نيم فصل از پرسپوليس جدا مي شوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي و سيد محمد علوي با دعوت از مسئولان باشگاه پرسپوليس در جلسه اي شركت كردند و پس از پايان اين جلسه علوي عنوان كرد كه به تصميم قبل خود پايبند است و قصد دارد اين تيم را ترك كند.
علوي كه قبلا نيز اعلام كرده بود ديگر قصد ندارد كارش را با پرسپولیس دنبال كند با توجه به رفتار افشين قطبي و سلايق او، در نقل و انتقالات نيم فصل پرسپوليس را ترك كرده و به تيم ديگري نقل مكان مي كند.
سعد كميل دربی شصت و پنج را قضاوت مي كند
خبرگزاری پرسپولیس : داور باسابقه و سرشناس كويتي گزينه نخست كميته داوران فدراسيون فوتبال براي قضاوت در شصت و پنجمين دربي تهران است.
طبق مذاكرات صورت گرفته بين مسئولان سازمان ليگ و اعضاي كميته داوران سعد كميل به عنوان گزينه اصلي براي قضاوت در دربي 65 انتخاب شد و مذاكرات ابتدايي با اين داور كويتي صورت گرفت.كميل در حالي به عنوان داور اين مسابقه انتخاب شده كه در سال هاي اخير داوران صاحب نام و مطرح اروپايي قضاوت اين مسابقه حساس را بر عهده داشتند
علی کریمی با پیراهن شماره 8 به میدان می رود
هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس از دیدار هفته هشتم لیگ برتر و با پیراهن شماره 8 به میدان خواهد رفت.
پس از پیوستن علی کریمی به پرسپولیس، مسئولان این باشگاه نامه نگاری با سازمان لیگ را آغاز کردند و در نهایت موافقت این سازمان را برای تغییر شماره پیراهن پژمان نوری دریافت کردند. به این ترتیب علی کریمی با پیراهن شماره 8 در دیدار روز پنجشنبه برابر پگاه برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.
براساس اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس پژمان نوری که قبل از این پیراهن شماره 8 را بر تن داشت ، در دیدار برابر پگاه پیراهن شماره 18 را برتن خواهد کرد.
بازی بعدیچه زمانی و با کی هستش ?؟
نقل قول:
پرسپولیس تهران پگاه گیلان
پنجسنبه 87.06.04
ساعت 20:15
مکالن ورزشگاه ازادی
بعدازظهر امروز
تمرين پرسپوليس با حضور قطبي و در غياب ماركو برگزار شد
خبرگزاري فا رس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين باشگاه راه آهن واقع در شهرك اكباتان به تمرين پرداختند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كارهاي استقامتي، عبور از روي موانع، حفظ توپ، آقا وسط و فوتبال با دروازه هندبالي پرداختند.
* در ابتداي تمرين افشين قطبي و پيرواني به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
*ابراهيم توره، محمد منصوري، حسين بادامكي، فرهاد خيرخواه و الونگ الونگ به دليل مصدوميت زير نظر زرينه پزشك تيم تمرين كردند.
* ماركو و پژمان نوري غايب بودند.
* يك دروازه بان آزمايشي در تمرين شركت كرد.
* حدود 200 هوادار از نزديك نظاره گر تمرين بودند.
* مازيار زارع در اواسط تمرين از ناحيه كشاله پاي چپ احساس درد كرد.
* رقابت جالب توجه ايوان پترويچ و علي كريمي از نكات قابل توجه تمرين بود.
* احمد رضا عابدزاده با يك ساعت تاخير در تمرين شركت كرد.
* تمرين ساعت 30/16 به پايان رسيد
با تاكيد بر اهميت ديدار مقابل استقلال تهران
قطبي: به جاي مليت بايد به سوابق داور دربي نگاه كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نبايد به گذرنامه داور دربي نگاه كنيم، بلكه سوابق و حرفه اي بودن در اين زمينه اهميت دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پايان تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شاگردان من در ديدار مقابل پيام مشهد به خوبي بازي را كنترل كردند و خوشحالم كه كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي با گلزني نشان دادند كه در اوج آمادگي قرار دارند.
وي ادامه داد: در نيمه دوم كار براي ما در مشهد سخت شد؛ اما خوشبختانه حرفه اي عمل كرديم. از نتيجه به دست آمده كاملا راضي هستم چون مشهدي ها فوتبالي را به نمايش گذاشتند كه در شش هفته اول از آن غافل بودند.
سرمربي پرسپوليس در مورد وضعيت كريمي و احتمال حضور وي مقابل پگاه، تصريح كرد: خوشبختانه ITC وي رسيده و خود نيز در آمادگي به سر مي برد. اميدوارم بتواند خواسته هاي كادر فني و هواداران را برآورده سازد.
وي در خصوص مشكل مهاجم برزيلي گفت: آقاي مصطفوي بايد در اين زمينه پاسخگو باشد، چراكه من در باشگاه نيستيم تا كار دي كارمو را پيگيري كنم. اميدوارم با صدور مجوز، بتوانم از وي نيز به زودي استفاده كنم.
قطبي با تاكيد بر اين نكته كه هدف پرسپوليس از ديدار مقابل پگاه، كسب پيروزي در آستانه دربي است، گفت: در شش بازي گذشته برتر از حريفان بوديم و خصوصيات تاكتيكي ما براي حضور در آسيا راضي كننده است. اميدوارم مقابل پگاه نيز نتيجه بگيريم.
وي در خصوص دربي شصت و پنجم تاكيد كرد: بازي مقابل استقلال تهران همانطور كه براي همه مردم حساس است براي من نيز اهميت بالايي دارد؛ ولي بايد به فكر كسب سه امتياز مقابل پگاه باشيم و پس از آن در مورد بازي با استقلال نظر دهيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اظهارات مختلف مبني بر ايراني يا خارجي بودن داوري دربي خاطرنشان كرد: براي من فرقي ندارد كه چه كسي داور دربي باشد. نبايد به گذرنامه داور نگاه كرد بلكه سوابق و حرفه اي بودن او مهم است تا به خوبي اين ديدار حساس را مديريت كند.
وي در مورد كناره گيري مسعود مرادي از قضاوت تاكيد كرد: اين تصميم شخصي است و حرفي درباره آن ندارم؛ فقط سوال من اين است كه آيا وي فقط در بازي هاي پرسپوليس اشتباه كرده است؟
قطبي همچنين در خصوص موضع گيري هاي اخير محمد مايلي كهن و عليرضا مرزبان گفت: به هيچ عنوان در مورد اين دو نفر حرفي نزده و نمي زنم، چون همانطور كه در مشهد گفتم وقتش را ندارم. بگذاريد آنها كه وقت كافي دارند هر چه ميخواهند بگويند.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه در صورت حضور مرزبان در استقلال، كادر فني اين تيم از تاكتيك هاي وي باخبر مي شوند، تاكيد كرد: من يك مربي حرفه اي هستم و نه تنها مرزبان بلكه هيچكس ديگري از تاكتيك هايم باخبر نمي شود.
قطبي ادامه داد: اگر بخواهند حاضرم تاكتيك پرسپوليس را براي همه بازگو كنم، چون ترسي از اين مسئله نداشته و به خلاقيت و بزرگي بازيكنانم اعتقاد دارم. تيم من پر سرعت است و مي تواند در عرض 10 دقيقه تغيير تاكتيك دهد.
عابديني در گفت و گو با فارس:
واگذاري سهام پرسپوليس بدون مصوبه دولت غيرقانوني است
خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس تهران گفت: واگذاري سهام باشگاه به بخش خصوصي، بدون مصوبه دولت غيرقانوني است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصي بحثهاي فراواني را در محافل ورزشي مطرح كرده است. امير عابديني شخصي كه ادعا مي كند مالك اين باشگاه است، با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گويي انجام داده كه متن آن را در زير ميخوانيد:
* براي واگذاري پرسپوليس بايد دولت مصوبه بدهد
ميتوانيم حرفهاي غيرقانوني بزنيم؛ اما نميتوانيم كار غيرقانوني انجام دهيم زيرا گريبانمان را ميگيرند. واگذاري سهام نيز معنا و مفهومي دارد. نه فقط سهام پرسپوليس كه هر بخشي از سهام دولت را بخواهيم واگذار كنيم، رقم و عدد وجود دارد و اين ارقام حرف ميزنند. اگر رقم بيش از 500 ميلون تومان باشد، براي واگذاري سهام، به مصوبه دولت نياز است و بدون تشريفات قانوني نميتوان آن را بفروش برساند. اين تشريفات قانوني نامش مزايده است.
* پرسپوليس بايد به صاحبانش داده شود
روزي كه پرسپوليس را از ما گرفتند و به دولت دادند، معنايش اين نبود كه باشگاه از بخش خصوصي به دولت واگذار شود؛ بلكه عنوان شد صلاح مملكت اين است كه به دلايل فرهنگي، اجتماعي و ... باشگاه در اختيار دولت باشد. حالا هم كه تشخيص دادهاند پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كنند، بايد به صاحبان اوليه آن واگذار شود يا اگر به هر دليل به صاحبان اوليه داده نميشود، به آنها حق شركت در مزايده را بدهند.
* پرسپوليس به غير از بدهي چيزي ندارد
پرسپوليس تا بن دندان بدهكار است. اموالي ندارد و تمام دارايياش يك ساختمان هبه شده از سوي فدراسيون است كه فدراسيون هر زماني بخواهد، ميتواند آن را پس بگيرد. اين تيم تعدادي بازيكن دارد كه اين بازيكنان رقم قرارداد و قيمتشان مشخص است. چگونه است كه براي فروش سهام آن ارقام عجيب و نجومي اعلام ميكنيم؟ اين رقمهاي نجومي اعتباري است. در واقع، ميخواهند بار معنوي باشگاه را بفروشند. آيا صاحبان اصلي باشگاه مردهاند كه ميخواهند چنين كاري انجام دهند؟
* قانون تعيين كننده است
اسناد و مدارك ثبت شركتها و احكام ديوان عالي كشور، بر اين مسئله استناد دارند كه باشگاه متعلق به اشخاصي است. اگر بر فرض آن افراد صلاحيت اداره باشگاه را هم نداشته باشند، اين را بايد قانون بگويد و شخص ديگري نميتواند در اين مورد نظر بدهد. به عنوان مثال، پس از طلاق، دادگاه حكم ميكند كه حضانت بچه را مادر بر عهده بگيرد يا پدر. بنابراين، درباره بچه خود آدم هم، قانون بايد حكم بدهد.
* فروش ليزينگي پرسپوليس
اينكه ميگويند سهام پرسپوليس را ميفروشيم، غير قانوني است. مگر ميتوانند چنين كاري كنند؟ حق فروش مايملك دولت را ندارند. همانطور كه گفتم، براي فروش بايد مصوبه دولت وجود داشته باشد و سپس مزايده بگذارند؛ يعني هر كس بيشتر بخرد، به آن بفروشند. اينكه يك دوست را ابتدا عضو هيئت مديره بكنيد و سپس او به عنوان رئيس هيئت مديره انتخاب شود و پول بدهد و از باشگاه طلبكار شود و بعد بگويند به جاي پول بيايد سهام را بگيرد؛ يعني آنكه پرسپوليس را به صورت ليزينگي واگذار ميكنند.
* به هدايتي گفتم اين كار خلاف است
از طريق دوستان براي هدايتي پيغام فرستادم كه كاري كه انجام ميشود، خلاف است. امروز اگر كار خلاف قانون كنيد، يك روز قانون جلوي شما را ميگيرد. اين باشگاه مدعياني دارد كه حرفشان حق است و به خاطر مردم، دولت و مصالح كشور سكوت كردهاند و تا روزي كه دست دولت باشد، حرفي نميزنيم.
* با موافقت سازمان، پرسپوليس به ما منتقل شد
ما يك شركت پرسپوليس داريم و يك موسسه پيروزي (پرسپوليس) كه در ثبت آنها تقدم و تاخر وجود دارد. شركت پرسپوليس قبل از موسسه پيروزي به ثبت رسيده است. غفوري فرد در آن زمان پرسپوليس را به عدهاي واگذار كرده بود كه بروند و آن را اداره كند. درهمان زمان پيروزي دست بنياد مستضعفان بود. بنياد اين موسسه را تغيير نام ميدهد و با يك ورق كاغذ آن را به سازمان تربيت بدني برميگرداند و ميگويد نميتوانم آن را اداره كنم؛ اما اسم هم عوض شده و به ثبت رسيده است. آن زمان غفوريفرد به عدهاي ميگويد برويد موسسهاي را تشكيل دهيد و ثبت كنيد. من هم آن را حمايت ميكنم. در يكي از اين بندها نوشتهاند هيئت موسس اختيار خود را به رئيس سازمان تفويض ميكند. بعد در ثبت ديگري و در مجمع ديگري اين اختيارات را سلب ميكنند. اين آقايان كه خودشان موسس بودند و سازمان تربيت بدني را هم خلع كرده بودند، مي گويند نميتوانيم آن را اداره كنيم. بنده هم ميگويم به شرطي كه سازمان تربيت بدني موافقت كند، به ما منتقل كنيد.
* انتقال پرسپوليس قانوني صورت گرفت
آقايان عباس انصاريفرد و مهدي منتظر الموعود در قراردادي آن را به ما واگذار ميكنند. اول نامه غفوري فرد را ميگيريم كه با اين انتقال موافقت ميكند و بعد به ثبت شركتها ميرويم. همه چيز اين انتقال درست است. هم سازمان تربيت بدني موافقت ميكند و هم موسسين. در ثبت شركتها به نام پيروزي ثبت ميشود. سهام آن به صاحبان جديد كه آقاي محلوجي، من و عباس انصاريفرد بودند، منتقل مي شود. بعد عباس انصاريفرد در برههاي از زمان ميگويد ميخواهم كنار بروم و سهام هم نميخواهم و رقمي داده شود يا نمي شود، بيست درصد سهام را به محلوجي ميدهد. محلوجي هفتاد درصد سهام را مالك ميشود. من 25 درصد و عباس انصاريفرد 5 درصد سهام را.
* مهرعليزاده به دنبال انتخابات رياست جمهوري بود
9 سال پرسپوليس را اداره كرديم و اتفاقي هم نيفتاد تا اينكه دولت هاشمي تغيير ميكند و دولت خاتمي ميآيد. از بد حادثه شخصي به نام مهرعليزاده رئيس سازمان تربيتبدني ميشود. او از ابتدا دنبال اين بود كه پرسپوليس و استقلال را خودش اداره كند و نامزد رياست جمهوري شود كه شد. ايشان گفتند اينجا را نميگيريم و اگر بگيريم، شما سهامدار آن هستند. مي خواست جبهه من، محلوجي و انصاري فرد را تنگ كند؛ اما موفق نشد.
* بزرگان دولت اينطور تشخيص دادند
اگر لوايحي كه نوشته شده، دفاعيههايي كه انجام شده، احكامي كه دادگاههاي تجديد نظر و و ديوان عالي كشور صادر كرده، براي انتشار در اختيار رسانههاي گروهي قرار بدهيم، همه تعجب خواهند كرد. راي ديوان عالي را به نفع خودمان داريم؛ اما آقاي خاتمي تشخيص دادند مهرعليزاده را تقويب كنند. آن روز مصاحبه كردم وگفتم بزرگان دولت تشخيص دادند كنار برويم و رفتيم. حالا اگر بزرگان دولت تشخيص ميدهند به بخش خصوصي داده شود، بايد به صاحب اصلي آن داده شود.
* يكي از وزراي دوليت حكميت كند
صاحب پرسپوليس هستيم و براي اين ادعا سند هم داريم. شركت پرسپوليس هم متعلق به ماست و آقايان نميتوانند شركتي به نام پرسپوليس را تشكيل بدهند. سكوت كرديم كه دولت آن را اداره كند؛ ولي حالا كه ميخواهند به بخش خصوصي بدهند. بايد بنشينند و با ما مذاكره كنند. آنها را قانع ميكنيم كه پرسپوليس متعلق به ماست. حتي حاضريم كه يكي از وزراي دولت حكميت كند. شخصي عادلي باشد و بگويد چه طور ميتوانند پرسپوليس را به هدايتي بدهند؛ اما به محلوجي نميتوانند بدهند؟
* پرسپوليس آينده در اختيار من است
پرسپوليس آينده در در اختيار من است. چطور ميتوانم در آن نقش نداشته باشم؟ مداركش به اسم من است و در ثبت شركتها موجود است. هدايتي براي خودش صحبت ميكند. علي ميرزايي در روزنامه مصاحبه كرده و گفت: "نميگوييم هدايتي نباشد، ايشان هم باشند؛ اما صاحبان اصلي پرسپوليس كسان ديگري هستند."
* يك قهرماني پرسپوليس با يك كرور پرونده در فيفا
من ادعا نميكنم. مردم قضاوت كنند. آيا پرسپوليس را بد اداره كرديم؟ 8 سال در باشگاه بوديم و تعداد قهرمانيها و هزينهها مشخص است. يك ريال هم از آن زمان بدهكار نيستم. هر كس ادعاي طلب دارد، بيايد بگيرد. پرسپوليس از سال 80 در اختيار دولت خاتمي و احمدينژاد بود. مبلغ بدهي و نوع اداره چگونه بوده و بعد از هفت سال توانستند يك قهرماني بياورند؛ آن هم با يك كرور پرونده در فيفا. اين چه مديريتي است؟
* من مثل علي پروين نيستم
علي پروين نيستم كه امروز با هدايتي دعوا كنم و فردا با او آشتي كنم. با هدايتي دعوايي ندارم. اصلا نميشناسمش و نميدانم چه كسي است؛ اما كسي آمده كه تحت لواي او اين كار را ميكنند و معلوم نيست زير ميز چه خبر است؟
* حكميت علي آبادي را هم قبول دارم
حكميت خود عليآبادي را هم قبول ميكنم زيرا حكم كه نبايد به من پاسخ بدهد، بايد به خدا پاسخ بدهد. عليآبادي بهتر از هر كس ميداند كه پرسپوليس متعلق به من است. فائقي زماني كه مدارك ما را ديد، گفت به شما ظلم كرديم. علي آبادي هم آدمي نيست كه بعد از ديدن مدارك و مستندات، عكس آن نظر بدهد. دولت حكميت ايشان را قبول كند، ما هم قبول ميكنيم؛ اما اكنون عليآبادي طرف ماست و طرف نميتواند حكم باشد.
* از دولت شكايت ميكنيم
اگر سهام به بخش خصوصي واگذار شود، 100 درصد اقدام ميكنيم و از دولت شكايت ميكنيم. براي پرسپوليس يك بار زندان رفتم و باز هم ميروم. آن زمان 40 ميليون تومان از معادن و فلزات به پرسپوليس كمك كرديم و به دادگاه رفتم و يك شب هم بازداشت شدم؛ اما اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس ميدهند، همه ساكت هستند و سكوت كردهاند. آب سر بالا ميرود.
* پروين يا ترسيده يا تطميع شده
رابطه من با پروين خوب است؛ اما نميدانم چه طور يك آدمي به نام هدايتي بيايد اينهمه بد و بيراه به شما بگويد و فردا دوباره از او حمايت كنيد. يا علي پروين ترسيده و مورد رعب قرار گرفته يا تطميع شده كه اينچنين تغيير موضع ميدهد. من از دست دوستم عصباني هستم. نميگويم پروين با همه دست "يا علي" ندهد؛ بلكه ميگويم دعوا راه نينداز تا بفهميم چه خبر است. يا پروين راست مي گفت يا هدايتي. اگر تو راست ميگفتي چرا 180درجه تغيير موضع دادي؟ هدايتي آدم باهوش و زرنگي است و ميفهمم چه كار ميكند. او پروين و پرسپوليس را وجهه المصالحه قرار ندهد تا مشهور شود. اگر هم مي گويد دنبال شهرت نيست، شايد دنبال محبوبيت است؛ اما اينگونه محبوبيت حاصل نمي شود.
ضمن تاكيد به جريمه شدن به خاطر انجام مصاحبه
كريمي: براي بازي دوباره با پيراهن پرسپوليس آماده ام
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: آماده ام تا پس از سال ها بار ديگر با پيراهن پرسپوليس در ليگ ايران بازي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي به سر ميبرم و آماده ام تا پس از سالها با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم.
وي افزود: به دستور كادر فني نبايد پس از تمرينات در خصوص بازي ها و شرايط تيم صحبت كنم، چراكه جريمه مي شوم.
هافبك پرسپوليس ادامه داد: در فوتبال حرفه اي اين تصميمي عجيب نيست و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اي بايد تابع آن باشم.
منصورى بازى با پگاه را از دست داد
محمد منصورى به دليل آسيب ديدگى، به طور قطع قادر به همراهى پرسپوليس در ديدار برابر پگاه نخواهد بود. منصورى كه در جريان ديدار پرسپوليس و پيام آسيب ديده بود، به گفته دكتر زرينه، از ناحيه سفيدران دچار خونريزى شده و بايد فيزيوتراپى و آب درمانى را در دستور كار داشته باشد. مداواى پاى مصدوم منصورى تا پايان هفته طول خواهد كشيد و بدين ترتيب او در ديدار با پگاه حضور نخواهد داشت. اما به گفته پزشك پرسپوليس او براى بازى در دربى مشكلى ندارد.
عذرخواهى آذرى پذيرفته شد
مسؤولان پرسپوليس با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن، از شكايت عليه او صرف نظر كردند. بعد از صحبت هاى تند سعيد آذرى در برنامه نود و خطاب به داريوش مصطفوى، مسؤولان پرسپوليس تصميم به شكايت عليه مديرعامل ذوب آهن گرفتند و حتى قصد داشتند ماجرا را از طريق مراجع قضايى پيگيرى كنند اما تماس هاى اخير طرفين و صحبت هاى تازه آذرى مبنى بر اينكه قصد بدى از بيان آن حرف ها نداشته، تصميم پرسپوليسى ها را تغيير داد و آنها اعلام كردند كه با قبول عذرخواهى مديرعامل ذوب آهن فعلاً قيد شكايت را خواهند زد.
چك پرسپوليسى ها نقد شد
چكى كه باشگاه پرسپوليس بابت اجاره زمين اكباتان به مديرعامل راه آهن داده بود. بالاخره نقد شد. بعد از آن كه مسؤولان راه آهن با پرداخت اقساطى اجاره بهاى ورزشگاه اكباتان موافقت كردند رييس هيات مديره پرسپوليس قسط اول قرارداد ۱۵۰ ميليونى را در قالب يك فقره چك ۵۰ ميليون تومانى در اختيار مديران راه آهن قرار داد تا سرخ پوشان مجوز استفاده از زمين اكباتان را دريافت كنند. پرسپوليسى ها اين بار بدقول نشدند و همان گونه كه وعده داده بودند، چك ۵۰ ميليونى شان، روز پنج شنبه نقد شد تا آنها با خيالى آسوده در اكباتان تمرين كنند. طبق توافق، پرسپوليسى ها مابقى مبلغ قرارداد را طى ۳ فقره چك ديگر به راه آهن پرداخت خواهند كرد.
استارت از امروز
تمرينات پرسپوليس براى ديدار با پگاه، صبح امروز از سر گرفته خواهد شد. سرخ پوشان كه بعد از پيروزى برابر پيام و يك روز استراحت، صبح پنج شنبه جلسه ريكاورى خود را در آكادمى و زيرنظر كماسى و پيروانى پشت سرگذاشته بودند، ديروز را هم به دستور كادر فنى استراحت كردند و از صبح امروز، تمرينات خود را براى ديدار با پگاه. در ورزشگاه اكباتان، از سر خواهند گرفت.
معافيت ۳ روزه سپهر از تمرين
سپهر حيدرى به خاطر آسيب ديدگى زانويش حداقل تا ۳ روز نمى تواند در تمرينات پرسپوليس شركت كند. برخورد بازيكنان پيام با سپهر حيدرى باعث ضرب ديدگى شديد زانوى مدافع پرسپوليس شده به طورى كه به گفته دكتر زرينه، سپهر حيدرى حداقل تا ۳ روز قادر به تمرين كردن نيست و بايد فيزيوتراپى كند. بعد از ۳ روز فيزيوتراپى، حيدرى توسط كادر پزشكى پرسپوليس تست خواهد شد تا در صورت بهبودى، به تمرينات پرسپوليس بازگردد.
فرخزادى به ديدار مايلى كهن نمى رود
سخنگوى باشگاه پرسپوليس، ديدار خود با محمد مايلى كهن را تكذيب كرد. بعد از آنكه مايلى كهن با صحبت هايش، سرمربى پرسپوليس را مورد انتقاد شديد قرار داد، گفته شد مجيد فرخزادى به عنوان سخنگوى اين باشگاه قصد دارد در ديدارى خصوصى با مايلى كهن در اين باره گفت و گو كند اما او با تكذيب اين خبر مى گويد: «اين خبرى را كه درباره ديدار من و مايلى كهن مطرح شده تكذيب مى كنم البته شايد گفت و گو هم راه بدى نباشد ولى تا حالا تصميمى در اين رابطه نگرفته ايم و قرار نيست به ديدار مايلى كهن بروم.»
توره به سرنوشت الونگ دچار نشود
ابراهيم توره كه خيلى ها فكر مى كردند با آمدنش به پرسپوليس يكى از مدعيان كسب عنوان آقاى گل ليگ خواهد شد هنوز تا رسيدن به شرايط آرمانى فاصله دارد.
توره اين روزها جزو يكى از مصدومان سرخ پوشان است كه انتظار بهبودى و حضور در تركيب پرسپوليس را مى كشد. اما شنيديم توره به دليل مصدوم بودن از مسؤولان تيم درخواست ۳ روز مرخصى كرده تا براى ديدار با خانواده اش راهى كشورش شود البته با اين قول كه در آنجا هم درمانش را دنبال كند اما در اين ميان يك مسأله وجود دارد كه مبادا سرنوشت توره هم مثل الونگ شود كه پارسال بارها به دليل مصدوميت با قول پيگيرى درمانش راهى كشورش شده بود اما نه تنها درمانش را ادامه نداد كه پرسپوليس را هم به دليل اين سهل انگارى خود حسابى به دردسر انداخت.
هرچند كه توره اكنون به دليل عدم پرداخت مالياتش ممنوع الخروج است و باشگاه پرسپوليس هم كه قرار بود در اين رابطه كمكش كند هنوز هيچ اقدامى در مورد اين مسأله نكرده است.
طلب ۱۹ ميليونى الونگ از پرسپوليس
الونگ بازيكن فصل گذشته پرسپوليس كه هم اكنون به دليل مصدوميت در كنار تيم به تمرين مى پردازد به خاطر علاقه ويژه قطبى، قرار است با برطرف شدن آسيب ديدگى در تركيب اصلى پرسپوليس قرار گيرد.زرينه پزشك پرسپوليس تمرينات او را تحت نظر گرفته است تا هرچه زودتر او را به ميادين باز گرداند.گفتنى است الونگ جزو بازيكنانى است كه با وجود اينكه از پرسپوليس ۱۹ ميليون طلبكار است اما حاضر به شكايت يا حتى صحبت با مسئولين نشده است. او كه به تازگى صاحب فرزند شده است اميدوار است باشگاه هرچه زودتر طلب او را پرداخت كند.
جدايى ام از پرسپوليس حتمى است اما...
علوى: مقابل پگاه به ميدان نروم زودتر از پرسپوليس جدا خواهم شد
با اينكه پرسپوليس ۵ بازى خود را پشت سر گذاشته اما «محمد علوى» تنها بازيكنى است كه براى سرخپوشان هنوز به ميدان نرفته است. علوى كه با آرزوى رسيدن به پيراهن تيم ملى به پرسپوليس آمده بود حالا بشدت از انتخاب خود پشيمان است و مى خواهد هرچه زودتر پرسپوليس را ترك كند. اگر در جدايى علوى كوچكترين شك وشبهه اى داريد مصاحبه را تا پايان بخوانيد تا مطمئن شويد!
• منتظر بوديم لااقل مقابل پيام مشهد به ميدان بروى.
- خودم هم همين طور اما بدشانسى آوردم.
• چرا بدشانسى؟
- قرار بود در مشهد ۳۰ دقيقه بازى كنم اما تب ولرز شديد ساعاتى قبل از بازى حالم را متغير كرد و به همين دليل پزشك تيم اجازه نداد به ميدان بروم.
• آيا اين تغيير حالت به روزه گرفتن شما هم ربط پيدا مى كند؟
- من براى روشن شدن مسأله روزه گرفتن فقط يك حرف مى زنم اگر مطمئن بودم كه در تركيب اصلى قرار خواهم گرفت هيچ وقت روزه نمى گرفتم. به هر حال من مسلمانم ونمى توانم وظيفه دينى ام را فراموش كنم اما اگر برايم مسجل مى شد كه حتماً به عنوان يار اصلى به زمين مى روم به جاى گرفتن روزه ، كفاره مى دادم. به هر حال من يك بازيكن حرفه اى هستم و بهتر از بقيه مى دانم چقدر سخت است در روزى كه بازى به اين سنگينى داريم نبايد آن هم در شرايط سفر روزه گرفت اما اگر مطمئن بودم كه بازيكن فيكس پرسپوليس مى شدم هرگز روزه نمى گرفتم و دچار مشكل تب و لرز نمى شدم.
• از كجا مى دانستى كه فيكس نيستى؟
- خب درپرسپوليس همه چيز از يك هفته قبل مشخص است. من تا ۲ روز قبل از بازى فكر مى كردم فيكس هستم اما اين اتفاق نيفتاد.
• دليلش واقعاً چيست؟
- والله من هم مثل شما نمى دانم. من نمى توانم درخصوص دوستان و همبازيانم صحبت كنم اما همه بازيكنان نيمكت نشين بايد منتظر فرصتى باشند تا يكى از بازيكنان تركيب اصلى آماده نشان ندهد و جانشين وى در زمين بازى شود اما انگار قرار نيست چنين روزى در انتظار من باشد.
• شايد آماده نيستى؟
- طبيعى است اگر ناآماده باشم. البته اصلاً ربطى به آمادگى جسمى ندارد. شما ببينيد اگر كريم باقرى اينقدر سرحال و قبراق بازى مى كند و گل مى زند به دليل آمادگى روحى اش است. بازيكنى كه از لحاظ روحى در سطح خوبى باشد حتماً از لحاظ بدنى نيز آماده مى شود. من سال گذشته در پاس بازى مى كردم و در همدان موفق شديم بهترين خط دفاع ليگ برتر را داشته باشيم اما اين عملكرد خوب به دليل اين بود كه من در جلوى مدافعان بازى مى كردم و نفر اولى بودم كه در جنگ هاى ميانه ميدان شركت مى كرد. نه تكل بى جا مى زدم و نه بى دليل به لب خط مى رفتم. اجازه هم نمى دادم كسى از من به سادگى رد شود كه اگر هم چنين مى شد مدافعان پشت سرم پوشش مى دادند اما متأسفانه در پرسپوليس اتفاق ديگرى برايم رخ داد، من از خرمشهر آمدم و به تيم ملى رسيدم، ۴ سال هم در تيم ملى بودم و اتفاقاً عملكردم توانست كارشناسان و منتقدان را راضى كند.
• آيا بهتر نبود به جاى پرسپوليس در پاس مى ماندى يا به تيم ديگرى مى رفتى؟
- چيز ديگرى فكر مى كردم كه به پرسپوليس آمدم. پيش خودم گفتم هم به دفاع پرسپوليس كمك مى كنم و هم مجدداً به تيم ملى مى رسم.
اگر ماندن برايت مشكل است چرا پرسپوليس را ترك نمى كنى؟
- بله. مطمئن باشيد چنين كارى را انجام خواهم داد! وضعيت من مثل روزنامه نگارى است كه به او بگويند فقط خبر بگير اما چيزى ننويس. من الان مدتهاست فقط تمرين مى كنم و از اين وضعيت خسته شده ام. فصل گذشته خط دفاع پرسپوليس مشكل داشت و من با ديدن نقاط ضعف اين خط به تهران آمدم. به هر حال من تصميم خودم را گرفتم و درك مى كنم كه همين حالا هم نيمكت نشينم چه برسد به زمانى كه محسن خليلى، حسين بادامكى، ديكارمو، ابراهيم توره و على كريمى نيز به تركيب اضافه شوند. اتفاقاً OK مديرعامل را هم گرفتم و فقط مانده رضايت افشين قطبى. اگر نيمكت نشينى ام ادامه يابد شرايط روحى و جسمى ام تضعيف مى شود و ديگر نمى توانم در تيم ديگرى بازى كنم. تا به حال هم زيادى منتظر ماندم.
• پس جدايى ات حتمى است؟
- ان شاءالله مى روم. فقط منتظرم تا اگر در بازى با پگاه گيلان هم فيكس نشوم پرسپوليس را زودتر از آنچه فكر مى كردم ترك كنم. در ضمن من بازيكنى هستم كه به دليل تجربه ام وقتى روى نيمكت مى نشينم نيز حاشيه به دنبالم مى آيد. پس در حال حاضر من براى پرسپوليس به غير از حاشيه چيز ديگرى ندارم. با اين حال بهتر نيست از پرسپوليس هرچه زودتر جدا شوم؟!
• در مورد زمان دقيق جدايى ات چه بنويسيم؟
- هنوز تصميم صد درصد نگرفتم كه در فلان تاريخ از تيم بروم. من فعلاً بازيكن پرسپوليسم وبه تيمم تعصب دارم اما چند پيشنهاد خوب نيز هست كه در حال بررسى آن هستم و انشاءالله در آينده اى نزديك در موردش صحبت مى كنم.
خبرگزاری پرسپولیس : سپهر حيدري مدافع تيم فوتبال پرسپولیس تهران ، در گفتگویی افزود: در ديدار با پيام از ناحيه قوزک پا، دچار مصدوميت شدم و پس از بازگشت تيم به تهران آزمايش MRI انجام دادم و هر چند پزشک تيم ما اعتقاد دارد که شايد ديدار مقابل پگاه را از دست بدهم اما خودم اميدوار هستم که هرچه سريعتر آمادگي ام را دوباره بدست بياورم و در ديدار مقابل پگاه در زمين حاضر شوم.
وي افزود: البته در صورت آماده نبودن من هم بازيکنان ديگري در تيم پرسپولیس هستند که به راحتي مي توانند جاي من را پر کنند و کادر فني تيم در اين زمينه دست بازي دارد و مي تواند به راحتي جانشين مناسبي براي من انتخاب کند.
خليلي: براي گلزني لحظه شماري ميكنم
خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم پرسپوليس با جذب بازيكنانيارزشمند روان و زيبا بازي ميكند اما براي حضور در زمين و گلزني لحظهشماري ميكنم.
محسن خليلي افزود: تيم پرسپوليسبازيكناني كليدي و ارزشمند دارد اما موقعيتهاي فراواني از دست ميرود و مننيز براي به ثمر رساندن اين موقعيتها لحظه شماري ميكنم.
وي در خصوص حواشي به وجود آمده براي پرسپوليس پيش از بازي باپيام اظهارداشت: تيم پرسپوليس، تيمي نيست كه براي نخستين سال با اينحاشيه ها دست و پنجه نرم ميكند. وي تصريح كرد: هميشه براي تيمهاي پرسپوليس و استقلال چنينشرايطي موجود بوده و مديران اين باشگاهها نيز بهتر از هر كسي با اين موضوعآشنا هستند و براي رفع اين حواشي حتما اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
خليلي ادامه داد: تيم پرسپوليس امسال خيلي خوب بسته شده وبازيكنان خوبي به تيم اضافه شدند و طبيعي است كه براي هماهنگي هر چه بيشتربازيكنان قبلي با بازيكنان جديد، زمان لازم است.
وي تاكيد كرد: مطمئنا در بازيهاي آينده، تيم هماهنگ تري را مي بينيم و حتما در صدر جدول خواهيم ايستاد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص انتظار هواداران از تيم پرسپوليس گفت: هواداران صميمي تيم پرسپوليس هميشه و در همه حال، بازيكنان، كادر فني و تيم پرسپوليس را مورد لطف خود قرار دادهاند.
وي از هواداران خواست تيم پرسپوليس را براي رسيدن به سومين جام درليگ برتر، قهرماني در آسيا و جام حذفي، همچون گذشته هيچ گاه تنها نگذارند
خداحافظي قريب الوقوع ماركو از پرسپوليس/ دستيار برزيلي به كشورش برگشت
خبرگزاری پرسپولیس : دستيار برزيلي افشين قطبي به دليل مشكلات مالي و عدم پايبندي باشگاه پرسپوليس به تعهداتشان به برزيل بازگشت.
ماركو كوسا دستيار برزيلي افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به حالت قهر ايران را ترك كرد و به كشورش برگشت. در شرايطي كه مسئولان پرسپوليس كاملا اين قضيه را تكذيب ميكنند، اما افراد نزديك به اين مربي برزيلي اعلام كرده اند كه وي فقط به دليل عملي نشدن وعده مسئولان باشگاه پرسپوليس در خصوص اختيار كردن يك منزل مسكوني و پرداخت قسمتي از مطالباتش،به حالت اعتراض و قهر ايران را ترك كرده است.
ماركو تا پايان هفته قبل به مسوولان پرسپوليس وقت داده بود كه به تعهداتشان عمل كنند، اما عدم عملي شدن اين مسايل باعث شد كه ماركو به كشورش برگردد. ماركو در هنگام خروج از ايران به مسوولان پرسپوليس اعلام كرد، فقط زماني به ايران برميگردد كه همه حق و حقوقش به حساب او واريز شود و يك منزل مسكوني براي خودش اختيار كرده باشند.
گفتني است در شرايطي كه پرسپوليس با وجود حسين هدايتي به عنوان رييس هيات مديره و تمام خرج هايي كه وي براي آرامش پرسپوليس انجام داده، مشكل مالي چنداني ندارد و اين موضوع كه چرا چنين مشكلي براي ماركو پيش آمده، جاي تعجب دارد.
همچنين مسئولان پرسپوليس براي اينكه افشين قطبي در اين خصوص اعتراضي انجام ندهد از وي چند روزي وقت خواسته اند تا مشكل ماركو را حل كنند.
وای گاومون زایید به جای اینکه 206 بدین به بازیکنا بیاین اینو درست کنیننقل قول:
خداحافظي قريب الوقوع ماركو از پرسپوليس/ دستيار برزيلي به كشورش برگشت
همینو بگونقل قول:
وای گاومون زایید به جای اینکه 206 بدین به بازیکنا بیاین اینو درست کنین
میخوان صدو خورده ای خرج کنن برای بردن استقلال،بیان به جاش یه خونه برای این بابا رهن بکنن
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال از ساعت 10/17 در زمين شماره 2 آزادي با حضور بازيكنان ذخيره اين تيم برگزار شد.
در اين تمرين كه 25 بازيكن حضور داشتند، حضور نويد حجت قرانلو مدير برنامههاي شيث رضايي جالب توجه بود. وي دقايقي با امير قلعه نويي به صحبت پرداخت.
در اين تمرين بازيكن كامروني كه به نظر ميرسد كادر فني آبيپوشان نظري روي اين بازيكن ندارند؛ نيز حضور داشت.
صمد مرفاوي و علي نظر جويباري به دليل شركت در جلسه كميته انضباطي غايب بودند.
تيم استقلال فردا در 2 نوبت تمرينات خود را پيگيري ميكند.
كارگزار فيفا در گفت و گو با فارس:
صدور ITC نصرتي از سوي فدراسيون فوتبال ايران غيرقانوني است
خبرگزاري فارس: به گفته كارگزار فيفا ITC مدافع ايراني تيم فوتبال النصر امارات به صورت غير قانوني صادر شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نصرتي پيش از اين كه از طريق مدير برنامه هاي خود در ايران كه مدير برنامه لوكا بوناچيج هم است با تيم النصر به توافق برسد با شركت گل براي انتخاب تيم سال آينده خود قراداد امضا كرد و اين شركت مذاكرات اوليه را با تيم اماراتي آغاز كرد؛ ولي در ادامه راه، مدير برنامه اي ديگر امور مذاكره را بر عهده گرفت.
پس از قراداد نصرتي با اين تيم، شركت گل مدعي شد اين بازيكن بايد طبق قراداد حق و حقوق آنها را پرداخت كند و بابت تاخير در پرداخت اين مطالبات از وي به كميته انضباطي فدراسيون شكايت كرد.
كاظمي مسئول آژانس شركت گل كه كارگزار فيفا است، در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: قرار بود جلسه كميته انضباطي در اين خصوص روز چهارشنبه هفته گذشته برگزار شود؛ اما با عدم تسكيل اين جلسه، روابط بين الملل فدراسيون فوتبال بدون توجه به اين مسئله با ارسال نامه اي به فيفا اعلام كرد كه مشكل اين بازيكن براي صدور كارت حل شده است. از سوي ديگر فدراسيون يك ماه قبل در نامه اي به امضاي نبي به فيفا اطلاع داد كه محمد نصرتي به دليل بعضي مشكلات كارت بازي ندارد و مسئول مربوطه در فيفا را دچار ترديد كرد.
وي تاكيد كرد: خود آقايان در فدراسيون به تاريخ 18 اكتبر 2008 نامه اي به فيفا ارسال كردند مبني بر اين كه اين بازيكن مشكل دارد؛ اما بدون اين كه مشكل حل شود و جلسه كميته انضباطي برگزار شود صبح پنج شنبه هفته گذشته ITC اين بازيكن را صادر كردند.
كاظمي تصريح كرد: كفاشيان از اين قضيه به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال خبر نداشت و نبي هم اگر نامه دوم را امضا كرد به استناد صحبت هاي عظيم زاده مسئول كميته روابط بين الملل كه گفت با صحبت با فيفا مشكلي براي صدور اين كارت نيست، اقدام به تاييد نامه دوم كرده است ژ.
وي ادامه داد: من به كفاشيان گفتم در فدراسيون فوتبال آدم ها به همكاران خود هم احترام نمي گذارند. چرا بايد وقتي كميته انضباطي تشكيل نشده آن ها ITC نصرتي را صادر كنند؟ كفاشيان خود قبول كرد كه فدراسيون در اين باره دچار اشتباه شده است.
مسئول شركت گل تصريح كرد: اين كارت صادر شده غير قانوني است و مسئول روابط بين الملل فدراسيون با ناآگاهي خود اين مشكل را براي ايران در فيفا به وجود آورده است. طيق ماده 61 فيفا در صورتي كه شخصي در فدراسيون فوتبال اقدام به تهيه مدرك جعلي كند و يا در مدرك دست ببرد، با محروميت 12 ماهه روبرو مي شود.
كاظمي اذعان داشت: در اين پرونده بعضي ها منافع فرد را به منافع فدراسيون ترجيح دادند، در غيراينصورت چه دليلي داشت تا هنگام تشكيل كميته انضباطي صبر نكنند؟ آنها حتما مي دانسته اند كه قرار است راي به نفع من صادر شود كه اين كار را انجام داده اند.
به گفته كاظمي باشگاه النصر كه با كارت غير قانوني از اين بازيكن استفاده كرده است، به مشكل خواهد خورد و بازي هاي كه با حضور نصرتي انجام داده بايد سه بر صفر به سود تيمهاي حريف اعلام شود. يك نسخه از اين مدارك را براي تيم الاهلي(حريف النصر در هفته نخست) ارسال شده تا بتواند از حقوق خود دفاع كند.
بعدازظهر امروز
تمرين پرسپوليس با حضور قطبي و در غياب ماركو برگزار شد
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين باشگاه راه آهن واقع در شهرك اكباتان به تمرين پرداختند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كارهاي استقامتي، عبور از روي موانع، حفظ توپ، آقا وسط و فوتبال با دروازه هندبالي پرداختند.
* در ابتداي تمرين افشين قطبي و پيرواني به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
*ابراهيم توره، محمد منصوري، حسين بادامكي، فرهاد خيرخواه و الونگ الونگ به دليل مصدوميت زير نظر زرينه پزشك تيم تمرين كردند.
* ماركو و پژمان نوري غايب بودند.
* يك دروازه بان آزمايشي در تمرين شركت كرد.
* حدود 200 هوادار از نزديك نظاره گر تمرين بودند.
* مازيار زارع در اواسط تمرين از ناحيه كشاله پاي چپ احساس درد كرد.
* رقابت جالب توجه ايوان پترويچ و علي كريمي از نكات قابل توجه تمرين بود.
* احمد رضا عابدزاده با يك ساعت تاخير در تمرين شركت كرد.
* تمرين ساعت 30/16 به پايان رسيد.
شریفی: پرسپولیس محروم نشد/ اکبرپور بخشیده شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز در خصوص پرونده های جاری فوتبال کشور تصمیم گیری کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به دفاعیات انجام شده از سوی داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، این دفاعیات مورد قبول قرار گرفت و محرومیتی برای باشگاه پرپسولیس در نظر گرفته نشد.
وی ادامه داد: طبق اعلام نظر مدیران ورزشگاه آزادی و شرکت واحد اتوبوسرانی مبنی بر وارد نشدن خسارت به این مجموعه ها و عدم وصول شکایتی از طرف این دو مجموعه، باشگاه پرسپولیس در خصوص تحریک تماشاگران و انجام اعمال خشونت آمیز آنها در ورزشگاه مقصر شناخته نشد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: با توجه به محرومیت تعلیقی تماشاگران که در پرونده باشگاه پرسپولیس وجود داشت درخصوص محرومیت این تیم اغماض کردیم تا تماشاگران این تیم از حضور در ورزشگاه محروم نشوند.
وی در خصوص پرونده کیوان امرایی نیز که با شناسنامه ی پسرعموی خود وحید امرایی در مسابقات شرکت می کرد گفت: با توجه به اثبات تخلف این بازیکن، وی یک سال از حضور در میادین محروم شد.
شریفی همچنین در خصوص محرومیت سیاوش اکبرپور نیز گفت: با توجه به اظهار ندامت وی و تعهد در خصوص عدم انجام حرکات خشونت آمیز در آِینده توسط وی، محرومیت وی به حالت تعلیق در آمد و این بازیکن می تواند در دربی پایتخت حضور یابد.