من نمیدونم یک عده چقدر حوصله تخلیه کردن خط رو دارن نزدیک ۲۰ روز طول کشید تا فن آوا وصل شد بعد باز تخلیه کنیم بریم یک جای دیگه باز همین آش و همین کاسه کلا همه ISP های ایران بدرد نمیخورن والسلام
Printable View
من نمیدونم یک عده چقدر حوصله تخلیه کردن خط رو دارن نزدیک ۲۰ روز طول کشید تا فن آوا وصل شد بعد باز تخلیه کنیم بریم یک جای دیگه باز همین آش و همین کاسه کلا همه ISP های ایران بدرد نمیخورن والسلام
مشکل پینگ سراسریه دیشب کلا همه isp ها پکیده بودند قبلا بهترین پینگ رو مخابرات داشت الان وقتی پینگش بره بالا دو برابر بشه دیگه
از بقیه شرکتها انتظاری نداشته باشید مگه اینکه یه کم با no-interleave بتونند کم کنند چون کل ترافیک از سیستم شیلترینگ مخابرات باید رد بشه
خب فعلا وصله تا ببینیم شب چی میشه :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق میکنن با همدیگه پارس آنلاین کیفیتش خوب بود برا من پینگم بشتر اوقات نصفه پینگه فن آوا بودنقل قول:
درسته چون پروفایل گیم داره ولی همه چیز که پینگ نیستنقل قول:
یکی از مشکلات فن آوا این هست که تجهیزاتش قدیمی هست مثلا در مرکز مخابراتی که من ازشون سرویس دارم
هنوز از 87 تا الان تجهیزاتشون مثل DSlam به روز نکردن و فقط GDMT می تونن سرویس بدن که این موضوع تا حدی
روی پینگ و نویز خط هم تاثیر میذاره ....
از نظر سرویس های نامحدود فعلا بهترین و منصف ترین شرکت هست
کسی اگر واسش پینگ مهم هست فن آوا انتخاب خیلی خوبی نیست ...
نقل قول:
به احتمال زیاد نمایندگی شیراز هم مثل رشت هست
یعنی فقط لایسنس فن آوا رو دارن .. اجاره پورت و تامین پهنای باند
رشت که کل سرویس هاشونم فرق میکنه ، چند ساله پیگیری کردیم گفتن مدل نمایندگیشون قدیمیه ولی بازم به روز نشده تو این سال ها
در هر صورت اینها فقط پورت های فن آوا رو میفرشن و خودشون قانون میزارن حتی میتونن سرویس های رو هم تنظیم کنن مثل رشت
اینجا 512 نامحدود با سرعت 60 تا 70 یعنی مصل 512 برنزی 145 تومن هست !!!
باز شما خوش شانسید که همون سرویس های فن آوا رو میفروشن ولی قانونش رو خودشون تعیین میکنن و میتونن محدود کنن
اینجور مواقع باس بگیری ببینی تو شهرت کسی هست که نمایندگی مستقیم (یعنی عامل فروش) خود فن آوا باشه از اون سرویس بگیری وگرنه که اگه فقط لایسنس باشه و گفتن محدود میشی مطمئن باش این کار رو میکنن ، البته بعد 1/2 ماه مصرف که میزان مصرفت شناسایی بشه پر مصرف هستی با کم مصرف
حذف شود......
امشب شب مهتابه :n26:
سلامنقل قول:
شما کدام سرویس رو دارید دوست عزیز ؟
ممنون
درود بر همگی
دوستان کسی از شیراز هست اینجا؟
مرکز ما که پارس آنلاین هیچ وقت مالی نبود. بلکه فن آوا مالی باشه.
پرسرعت ترین سرویس شبانه چقدر میده. چندساعت رایگان داره؟
شیراز میگن محدودیت داره
بعد یه حجم خاصی محدود میشه
با نمایندگی اش صحبت کن ببین چی بهت میگه
درود بر همگی
دوستان کسی از شیراز هست اینجا؟
مرکز ما که پارس آنلاین هیچ وقت مالی نبود. بلکه فن آوا مالی باشه.
پرسرعت ترین سرویس شبانه چقدر میده. چندساعت رایگان داره؟
مشهد هم همینطور یک نماینده داشت پول نامحدود طلایی میگرفت برنزی به ملت میداد بعد مثل اینکه خیلی دزدی کرد از نمایندگی برداشتنش شما هم زنگ زدی تهران گفتی سرویس برنزی چند برابر میفروشه ببین خود تهران سرویس نمیده متاسفانه 2 شهر بزرگ ایران شیراز و رشت محدودیت شبانه و چند برابر فروختن نامحدود دارن البته رشت 2 تا نمایندگی داره با هر دو حرف زدین نمیدونم ولی خاک برسر فن آوا تهران چجور قرارداد بسته که دیگه نمیتونه خودش رشت و شیراز سرویس بدهنقل قول:
نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: واهانیان
شماره تماس : 01312242518
نام شرکت :شکوه سامانه خزر
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: یزدان دوست
شماره تماس : 01313234162
خوب کلا مشکلات پینگ فن آوا اینکه بیشتر اوقات اینترانت هست فقط سایت های داخلی خوبن اروپا ضعیفه من یک سایت که همیشه ازش دانلود دارم انگلستان هست سرعت داخلی 900 فیکس هست ولی این سایت 70 تا 140 با نوسان زیاد آمریکا که به کل تعطیل دیشب افتضاح بود میخواست مرورگر کروم وصل کنه با سرعت 10 گذاشتم برای دانلود خوشبختانه صبح وصل شده بود فکر کنم یکی از دلایلی که فن آوا یک شبانه 3 گیگ داره هم ایترانت هست!نقل قول:
کلا اگر دانلود های شبانه زیاد بشه همه ی شرکتا محدودیت میذارن که یک سری از شرکت ها محدودیت گذاشتن واقعا یک سری ها بی رویه دانلود میکنن و این دودش میره تو چشم کسایی که منصفانه دانلود میکنن بعضی ها هستند دیگه حتما دور و اطرافتون هستن که میگن این ماحتما باید 200 گیگ دانلود داشته باشیم ایا واقعا این 200 گیگ یا 300 گیگ نیازمون میشه همین کارا باعث میشه که شرکت ها بیان محدودیت بذارن یا از حجم روزانه کم کنن واقعا ما ایرانی ها هر بلای سرمون میاد با دستای خودمونه ما میدونم این شرکت ها دنبال بهانه هست به طریقی اون چیزی های که به نفع مشتری هست از ببین ببرند چرا بهونه دستشون میدیم پس منصفانه دانلود کنیم درسته اینا پول خونمون دارن ازما میگیرن گرونه همه اینا درسته ولی دستمون بجایی بند نیست الان پارس انلابن محدودیت گذاشته این همه زنگ زدن رفتن تو پیج فیسبوکشون اعتراض کردن مگه چیزی عوض شد فقط یه عده منصفانه دانلود میکردن ضرر کردن .دز واقع دانلود بی رویه بشه اون شرکت دست به تغیراتی میزنه میخواد اون شرکت فن اوا باشه یا یه شرکت دیگه باشه هر کس هم اول باید از خودش شروع کنه منم که پست گذاشتم باید از خودم شروع کنم ای کاش هر چیزی که لازم داریم دانلود کنیم نه اینکه هر چی به چشم ما میخوره دانلود کنیم.پیامبر با یکی از اصحاب رفتن کنار چشمه وضو بگیزند که پیامبر به اون فرد گفت اصراف نکن که اون فرد هم گفت این آب وضو من که دوباره میریزه تو چشمه اصرافی نمیشه پیامبر گفت به قدر نیازت اب بردار....
دوست عزیز اولا این که اینترنت طوری نیست که همه کم استفاده کنن هر کسی میتونه متناسب با طرح خریداری شده از اینترنت استفاده کنه دوما این که کلا اینترنت خانگی در بیشتر کشورها نامحدود و ارزان است ولی اینجا به خاطر ایجاد کسب درآمد اضافی شروع به فروختن گیگ کردن اونم با رقم نجومی 3900 تومان حالا قبلا شرکت ها برای جذب مشتری و کسب درآمد بیشتر شبانه رایگان میدادند و از اونجایی که بیشتر یوزرها دوست نداشتن پول ترافیک زیادی بدن و فیلم و برنامه و یا هر چیز دیگری رو مجانی دانلود کنن در ساعات پس از نیمه شب شروع به دانلود می کردند و بالطبع پهنای باند زیادی استفاده می شد و فشار به سرورها زیادتر میشد در نتیجه شرکت ها هم به این بهانه شبانه رو پولی کردن تا بیشتر راحت تر بتونن زورکی حجم بفروشن در صورتی که اگه نامحدود باشه اینطوری کاربرا حرص نمیزنن برای دانلود بیشتر و در طول شبانه روز کارهایشان رو انجام میدهند مثلا من الان نامحدود دارم البته یکم گرونه و شاید برای همه بصرفه نباشه و دیگه لازم نیست نصف شب بیدار باشم تا کارهامو بکنم در طول روز و سر فرصت سر نت میرم در نتیجه هم من راحتم و هم فشار زیاد روی سرور شرکت نمیاد ولی متاسفانه این سیاست فروش غیرمنصفانه و فروش اینترنت حجمی و یا نامحدود گران است که باعث این معضلی که شما میگویید می شود پس نباید فقط کاربر رو مقصر بدانیمنقل قول:
دوست عزیز من خودم دارم میگم اینترنت ما گرونه علاوه بر این که قیمتش بالاست بی کیفبت هم هست خودم گفتم این شرکت ها با هر هر ترفندی شده میخوان اون چیزهای که به نفع مشتری هست از ببین ببرند خودت بهتر میدونی شرکت های مثل شاتل و پارس انلاین یه سری شرکت های دیگه محدویت گذاشتن چرا این اتفاق افتاده بطور مثال پارسانلاین گفته یکسری ار کابران اون موقع شب میان برای وب گردی و افت سرعت دارن بخاطر همین محدودیت گذاشته زنگ بزن بپرس چرا محدودیت گذاشتین جوابی که میدن اینه دانلود تو اون ساعت بسیار زیاده -بحث من این نیست کم مصرف کنیم میگم به اندازه مصرف کنیم مگه به اندازه مصرف بشه اون شرکت مرض داره بیاد شبانه محدوذیت بذاره که یک سری از مشترهاش تخلیه کنن- مخابرات صداش در اومده از دانلودهای بی رویه مخابرات که یک مرکز دولتی به حساب میاد شروع کرده استان های مختلف داره نامحدود جمع میکنه -چرا فن اوا سرویس نامحدود گرون کرده تا چند وقت دیگه مطمئن باش برای نامحدود ها مصرف منصفانه میذاره -حق با کابر هست ولی هیچ اعتراضی نمیشه کرد تنها نشانه اعتراض اینه که خط تخیله کنی میخوای بری یه شرکت دیگه میبینی بازم محدودیت دارن -باز هم سر حرف خودم هستم هرکسی باید مصرف منصافانه برای خودش داشته باشه به اندازه دانلود کنیم درسته حق کاربره پول داده میخواد استفاده کنه حقی که توش زیاده روی بشه باعث میشه حق دیگران ضابع بشه -کاری با سرویس های نامحدود ندارم اونا تکلیفشون مشخصه-نقل قول:
موافقم تو اکثر کشورهای دیگه کلا نامحدوده dsl/cable یا حجم های خیلی بالا مثل 200-300گیگنقل قول:
فقط 3g محدوده و ترافیک داره که گرونتر درمیاد چون اونم برای مصرف خاص هست
اما اینجا همونطور که اشاره شد وقتی که شرکتها شکمشون سیر شد بخاطر طمع به فکر چپاول پول بیشتر افتادند
وگرنه تعیین قیمت برای ترافیک غیر قانونی هست مگه اینه بالای 200-300گیگ باشه که اونم پلن خاص خودشو داره
حالا باز بگید 3900 گرونه یا ارزون، کم مصرف کنید و...
دوست عزیز حرف شما درست ولی اگه اینترنت مثل آدم و درست و حسابی بین کاربرها توزیع بشه و نامحدود باشه و یا ترافیک بسیار بسیار ارزان در حد ۲۰۰ تومان باشه دیگه فشار به سرورها نمیاد و کاربران هم راضی دیگه لازم نیست مثل جغدها مجبور باشن شب پا سیستم باشن یا سیستمو برای شبانه تنظیم کنننقل قول:
ببینید قضیه اینه که بزودی همه شرکتها دانلود شبانه رایگان رو بر میدارن میپرسید چرا؟
بخاطر اینکه مصرف دانلود شبانه خیلی خیلی بالا هست و مدیران همه شرکتها تصمیم گرفتن دانلود شبانه رو بردارن.
چند تاشون رکب زدن و برنداشتن مث فن آوا که حالا مثلا من و امثال من از پارس آنلاین بیرون اومدیم رفتیم توی این شرکتها داریم ترافیک رو بالا میبریم بزودی همین شرکتها هم دانلود شبانشون رو برمیدارن.
اینها حرفهای من نیست، حرف مدیر پ آ شیراز هست که به من زد.
حرف شما درستهنقل قول:
دانلود رایگان یه اشانتیون بود که به مشتری ها میدادند حالا قصد حذفش دارند
تنها چیزی که شاید باعث موندن شبانه بشه
رکب زدن شرکتها به هم برای سود بیشتر
من از شیراز هستم 2 تا نمایندگی هست فقط یکیش که اصلی هم هست برنزی میده و من تا حالا 5 ماه داشتم هیچ گونه محدودیتی اعمال نکردن برامنقل قول:
جز طمع هیچ علت دیگری برای برداشتن شبانه رایگان نمیبینم میتونن پهنای باند را توی شبانه مدیریت کنن و توی سرعت ثابت نگه دارن مثل الان فن آوا ولی امان از اون روزی که چشم به جیب کاربرها بدوزن
نا محدود 2 مگ سرعت 250 هستنقل قول:
حالا شانس شما اینجوری شده ، معمولا هر کی فن آوا توی شیراز داشتنقل قول:
هر سرویسی میگرفت شبانه ، روزانه فرق نداشت
نامحدود هم میگرفت باز همون سرعت بود
الان رو دیگه خبر ندارم :n27:
چشم بسته غیب گفتیدا مثل اینه که بگیم چرا مصرف برق شب ها بیشتر میشه، درسته برق شب یه کم گرونتره ولی دلیل نمیشه که یهو اونقدر گرون بشه!نقل قول:
به قول دوستمون ترافیک 200 تومن باشه باز منطقی تره نه اینکه 20 برابر مثل الان باشه! شرکت پهنای باند ثابت خریداری میکنه بر حسب نیازش برای تعداد مشترکین تو روز نه شب!
حالا اینکه بعضی ها به فکر چپاول افتادند بحث دیگه ای هست چون اکثرا کلی مشترک دارند و هر ریالش میتونه کلی درآمد براشون باشه همین میشه که یه شبه فلان ماشین میره زیر پای طرف!
وقتی تو یه هفته مهلت میدند که یکساله تمدید کنید... مگه سه سال پیش قیمت ارزها رو 3 برابر نکردند کی این وسط سود کرد و کی ضرر؟ کیا ازین آشفته بازار سود میبرند؟
چرا کاسبا صداشون درنمیاد؟ چون دولت دستشونو باز گذاشته که قیمتهارو گرون کنند و اعتراض نکنند بجاش از مردم بدبخت ضعیف چپاول بکنند
من از یکی از آشناها که شرکت کامپیوتری داره شبکه های همراه اول و ارگان ها رو انجام میدن ازش پرسیدم چه اینترنتی خوبه گفت مثل همن شاتل بعضی جاها بهتره بعد فن آوا رو پرسیدم گفت اونم همون مخابراته فرقی نداره. حالا نمیدونم که فن آوا تو تهران سرعتش چطوره؟؟؟؟ نامحدودش خوبه ؟؟؟؟ ارزش فعال سازی داره؟؟؟ یا برم با همون 3 جی کار کنم. چون در حال حاضر وایمکس مبین نت دارم که اصلا به صرفه نیست و زود تموم میشه.
درست گفته مثل مخابرات فقط مشکل پهنای باند یعنی 512 نامحدود شب و روز ، خارجی و داخلی 64 هستنقل قول:
بعد پینگ بهترین نسبت به مخابرات داره تو سرور خارجی :n01:
یعنی سرعتش بالا نیستش؟؟ من یه سرویس نا محدود ماهیانه میخوام که سرعتش خوب باشه حداقل برای چت صوتی وایبر و غیره. سرعت دانلودش هم حداقل 100 ثابت باشهنقل قول:
سلام
من الان مهلت سرویسم تموم شده سه ماهه گرفته بودم میخوام الان یک ماهه شارژ کنم
یه پیش فاکتور هست برای تمدید همین سرویس سه ماهه الان من میخوام همین سرویس رو یک ماهه تمدید کنم وقتی تو بخش تغییر سرویس میرم و انتخاب میکنم مینویسه"امکان تغییر سرویس موجود نمی باشد ، لطفا با بخش فروش تماس بگیرید : پیش فاکتور سفارش قبلی دارای پرداختی می باشد لطفا ابتدا تمام پرداختی های این فاکتور را نامعتبر کنید"الان باید حتما با نمایندگی یا بخش فروش تماس بگیرم؟
سرعت بالا چیه؟ :n02:نقل قول:
1 مگ شما بگیر Bu رو شصت و خورده ای هست اون به کارت میخوره :n12:
قبلا شما یا نمایندگی یه فاکتور رو اشتباهی انتخاب کرده ، باید فردا صبح زنگ بزنید بخش تمدید واسه تون فاکتور جدید بزنه :n16:نقل قول:
امروز چرا پکیده؟
ادیت: ظاهرا درست شد:
نقل قول:
اینا قراردادهای قدمی هستن
یه زمانی پارس و شاتل تو توسعه حرف اول رو میزدن و همه جا بودن ، فن آوا توانایی سرمایه گذاری مثل اون ها رو نداشت ، مثل شرکت عصر انتقال داده ها و داتک
این دو شرکت هم همین طور تو تهران حسابی تبلیغات و فروش داشتند و نمایندگی زیاد ولی منابع مالی نداشتن که همه شهر ها برن واسه همین امتیاز اون شهر ها رو به مزایده میزاشتن یا مثلا تعدادی پورت و تجهیزات میخریدن و تو مراکز مخابراتی شهرهای دیگه نصب میکردن ولی پشتیبانی و فروش و دفاتر و... رو نمیتونستن دیگه بزنن اینو کنترات میدادن به شرکت ها و از فروش اونها پپورسانت میگیرن
الان داتک تو خیلی استان ها شعبه نداره ، عصر انتقال هم همین طور ، همین شرکت عصر انتقال هم در گیلان و مازندران به همین شکل کار میکنه
ولی خوب الان ضرر کردن ، ناگفته نمونه آسیاتک هم تو این 2 ساله حسابی تو گسترش نمایندگی و توسعه در شهرها و استان های دیه خیلی فعال بوده و یوزرهای ناراضی شاتل کم فروش و پارس آفلاین دزد رو حسابی درو کرده ، صبانت و های وب هم تو این 1 ساله با تبلیغات زیاد دارن به این جمع اضافه میشن
چیزی که بیشتر از همه سوزش داره مخابراته که بدون هیچ هزنه ای از طریق درگاه های دولی که دارن راحت تبلیغ میکنن و میفروشن و بیشترین یوزر و بدترین کیفیت رو دارن ، مخصوصا سطح سواد پشتیبانیشون ، البته ناگفته نمونه قیمت های پایین تر میدن و البته به نسبت بقیه سرعت های محدود تر
اگه این مخابرات پاشو از بخش اینترنت بکشه کنار و به شرکت های پپ اجازه داده شه بتونن به صورت خطوط تلفنی در کنار مخابرات یک اپراتور ثابت دیگه دایر کنن و پروژه اینترنت فیبر نوری رو دست بگیرن وضع اینترنت 1/2 ساله ردیف میشه ولی امان از پول زیاد که اینا رو هااار کرده و نمیخوان این بازار دولتی رو از دست بدن
حیف
اینجا ایرانه
قوانینش برعکس همه جای دنیا
حجم دانلود دریافتی توی ساعات رایگان رو توی پنل فن آوا بیشتر از برنامه NetWorx میزنه چرا؟
با مالیات نزدیک ۷۱ هزار تومان میشهنقل قول:
سالی نزدیک ۸۵۲ هزار تومان میشه ۱ مگ برنزی
دوستان نماینده فن اوا , امروز یکی از اشنایان من که می خواد از فن اوا سرویس نامحدود بگیره با من تماس گرفت و گفت زنگ زده به دفتر تهران
و بهش گفتن فقط همون مقداری که توی سایت زده برای هر طرح اجازه داری دانلود کنی و بعد از اون محدودت می کنه توی طرح نامحدود!
اینجام خبری شده باز ؟ خود من هنوز دو ماه نشده با این شرکت قرارداد نامحدود بستم یعنی اینجام بهم ریخت ؟
نخیر همچنین جیزی نیست فکر کنم شایعه است چیزی که من قبلا خوندم اینه که تو خود سایت مصرف منصفانه گذاشته یه خاطر گیر دادن سازمان تنظیم مقررات و یکی شدن نامحدودها با شرکت های دیگه که منصفانه بشه ولی اگه اینی که شما بگی راست باشه ممکنه همه شرکت های بزرگ مثل شاتل و یا پارس یا هم دیگه شرط کرده باشن که با فشار آوردن به سازمان تنظیم مقررات فن آوا رو مجبور کنن که نامحدود منصفانه بده چون خیلی از کاربرهای این شرکت ها میان نامحدود فن آوا رو میگیرن اگه این موضوع واقعیت داشه باشه این دیگه آخرین نفس های اینترنت ایران و دانلودرها هست چون دیگه شما هیچ جا اینترنت نامحدود واقعی پیدا نمی کنید به غیر از فن آوا.نقل قول:
برای همین پرسیدم که نماینده های فن اوا بیان شفاف سازی کنن. اگه واقعیت داشته باشه باید فاتحه این کشور رو هر روز بیشتر از روز قبل خوند که هر روز فقط خبرای بد ازش ادم می شنوه.نقل قول:
یه بار نشد بلند شیم ببینیم یه خبر منطبق بر خواست و نیاز جامعه برسه که بوی حمایت از مصرف کننده بده. اخرشم این ارزو رو به گور می بریم.