پچ های مختلف AGE OF EMPIRES 3 رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
1- سلسه های آسیایی
2- سران قبایل
3- فقط اروپایی
البته من نسخه با صدای گویندگان صدا وسیما بازی کردم و خیلی خوشم آمد ... RISE OF LEAGNADS هم بدنیست...
Printable View
پچ های مختلف AGE OF EMPIRES 3 رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
1- سلسه های آسیایی
2- سران قبایل
3- فقط اروپایی
البته من نسخه با صدای گویندگان صدا وسیما بازی کردم و خیلی خوشم آمد ... RISE OF LEAGNADS هم بدنیست...
سلام دوستان
دنبال یک بازی کامل و عالی بیلیارد هستم!
لیگ داشته باشه، گرافیک داشته باشه، اسنوکر هم داشته باشه
سپاس
دوست عزیز بازی برای نصب نیاز دارم نه آنلاین
دوستان کسی پاسخگو نیست؟
دوستان کسی لینک بازی WSC REAL 09 یا همان World Snooker Championship را دارد؟
نسخه 11 و این نسخه (09) بر روی ویندوز سون نصب می شود؟
سپاس
می خواستم ببینم بازی هست که توش ماشین های ایرانی باشه و ترجیاْ فرمون ماشین ها نشون داده بشه؟
چندتا بازی مدیریت اقتصادی(کشور داری)معرفی کنید
ممنون
سلام خدمت همه اساتید.من میخوام بازی جدیده فوتبالو بگیرم.قبلا هم پی اس بازی میکردم اما تعریفه این فیفا 13 رو زیاد شنیدم.خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنن کدومو بگیرم.ممنون
و بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم رو بهتر میدونید؟
من همون WSC Real 11: World Snooker Championship رو توصیه می کنم که بازی خوبیه.نقل قول:
سلام دوستان
دنبال یک بازی کامل و عالی بیلیارد هستم!
لیگ داشته باشه، گرافیک داشته باشه، اسنوکر هم داشته باشه
سپاس
اگه بازی فوتبالی می خواید که به فوتبال واقعی نزدیکتر باشه فیفا 13 رو بگیرید خیلی بهتره.نقل قول:
سلام خدمت همه اساتید.من میخوام بازی جدیده فوتبالو بگیرم.قبلا هم پی اس بازی میکردم اما تعریفه این فیفا 13 رو زیاد شنیدم.خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنن کدومو بگیرم.ممنون
ولی خب زمان می بره اونو یاد بگیرید و به اون عادت کنید...
هر دوی اونا نسبت به شماره های دیگه AC ضعیفترن.نقل قول:
و بین Assassins Creed Revelations و Assassins Creed III کدوم رو بهتر میدونید؟
تقریبا هم در یه سطحن و نمیشه دقیق گفت کدوم بهتره و مثلا شماره سه با وجود اینکه گرافیکش بیشتر بود و یه سری چیزای جدید توی بازی وجود داشت ولی به خاطر شخصیت پردازی و داستان ضعیف ، من ازش خوشم نیومد...
ولی اگه از طرفداران این سری هستید جفتشون توصیه میشه.
ممنون از پاسختون.یعنی فیفا با پی اس خیلی تفاوت داره؟چه فرقی دارن؟تو بازی؟توقیافه ها؟فیفا همه لیگهارو داره؟یا اون قسمت که میتونی خودت بازیکن بشی و .......من کلا پی اس بازی میکردم
منظورتون رو از ac متوجه نشدم.من اینارو تا حالا بازی نکرم.بیشتر هیتمن اسپرینتن سل و مکس پین و مدال و گاست ریکن و بتلفیلد و کال آف و... بازی کردم.البته الان دیگه نمیخوام مثل مدال و کال آف و گاست ریکن رو بازی کنم که فقط باید همینطوری الکی بکشی و بری جلو.سبک هیتمن رو خیلی دوست داشتم.و اسپرینتن سل.خالا این Assassins Creed ها چطورین؟
یه توضیخ مختصرم در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدین ممنون میشم.بدرد بخور هست؟
AC منظور همون Assassin's Creed series هست که واقعا" بازی های عالی هستن!(یعنی شاهکارن!)نقل قول:
پس یعنی این 2 تا که من گفتم از بقیه ضعیفترن؟کدوم نسخش اونوقت بهتره؟نقل قول:
میتونین در خصوصه بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین؟
ممنون از پاسختون.یعنی فیفا با پی اس خیلی تفاوت داره؟چه فرقی دارن؟تو بازی؟توقیافه ها؟فیفا همه لیگهارو داره؟یا اون قسمت که میتونی خودت بازیکن بشی و .......من کلا پی اس بازی میکردم
منظورتون رو از ac متوجه نشدم.من اینارو تا حالا بازی نکرم.بیشتر هیتمن اسپرینتن سل و مکس پین و مدال و گاست ریکن و بتلفیلد و کال آف و... بازی کردم.البته الان دیگه نمیخوام مثل مدال و کال آف و گاست ریکن رو بازی کنم که فقط باید همینطوری الکی بکشی و بری جلو.سبک هیتمن رو خیلی دوست داشتم.و اسپرینتن سل.خالا این Assassins Creed ها چطورین؟
یه توضیخ مختصرم در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدین ممنون میشم.بدرد بخور هست؟
آقا یه مسلمون بیاد جواب مارو هم بده.
در مورد AC ها بهت بگم که بهترین بازی هایی بودن که تا حالا بازی کردم!نقل قول:
خیلی عالین!
شما 1 و 2 و Brotherhood رو بازی کنید راضی خواهید بود!:n09:
نقل قول:
دم شما گرم،آخه من تعریف این نسخه آخری(3) و revelations خیلی شنیده بودم.پس قبلیهاش بهترن.
جواب بقیه سوالای منم بدین خدا از بزرگی کمتون نکنه برادرا.
پی اس از نظر گیم پلی از فیفا بهتره!نقل قول:
ولی فیفا گرافیک بازیش بهتر تره!
AC هم همه ی سری هاش خوبن ولی 2 سری آخر یکم غم ناک بودن برا همین مورد پسند خیلیا نبودن!
فیفا بیشتر به فوتبال واقعی شبیه تر هست یه جورایی شبیه سازی هستش گیم پلیش یکم سختتره از پی اس ولی خب جالب ترم هست از لحاظ گرافیک و ... هم در سطح خوبی هستش لیگ های معتبر رو داره حتی لیگ عربستانم داره! ولی حدس میزنک پی اس توی لیگ ها و به خصوص تیم های ملی بهتر باشه , بله خودتم میتونی بازیکن هم بشی حتی دروازبان!!!نقل قول:
شما که هیتمن دوست داری من بازی Dishonored رو هم به شما پیشنهاد میکنم جالبه
از دوستان گلی که جواب دادن ممنونم.
در خصوص ac اگه تنها به این دلیل که غمناکه خیلیها نپسندیدن مشکلی ندارم چون فکر میکنم از نظره گرافیکی این سری 3 خیلی عالی باشه.
آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!:n05:)نقل قول:
ولی AC III رو قبول دارم یه کم بد درست کرده بودن مخصوصا" شخصیتشو!
یعنی چی III رو بد درست کردن؟یعنی تو گرافیک و این چیزا مشکل داره یا داستان و. ...نقل قول:
اصلا این 2 تا ارزش خرید دارن یا همون قدیمی ترارو بگیرم؟اونوقت قدیمی تراش مثل همون 2 یا Brotherhood از هر لحاظ بهتر از این جدیداس؟حتی گرافیک؟
آقا جسارتن این گیم پلی چی میشه؟و برای منی که تا حالا پی اس بازی میکردم فیفا میتونه خوب و جذاب باشه؟راستی لیگ ایرانم داره؟نقل قول:
نظرتون در مورد بازی مافیا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Altairezio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!:n05:)
ولی AC III رو قبول دارم یه کم بد درست کرده بودن مخصوصا" شخصیتشو!
یعنی چی III رو بد درست کردن؟یعنی تو گرافیک و این چیزا مشکل داره یا داستان و. ...
اصلا این 2 تا ارزش خرید دارن یا همون قدیمی ترارو بگیرم؟اونوقت قدیمی تراش مثل همون 2 یا Brotherhood از هر لحاظ بهتر از این جدیداس؟حتی گرافیک؟
قدیمی ها که عالین!نقل قول:
ولی این آخری AC III یه ذره بد بود!
هم از نظر افت فریم در گرافیک و هم شخصیت پردازی و هم داستان!(در واقع شخصیتش جا افتضاح بازی بود!)
پس احتمتال زیاد ac 2 رو میگیرم.
آره دیگه !نقل قول:
اصلا AC I و AC II رو بازی نکنی نیم عمرت بر فناست!
سلامنقل قول:
این نسخه دومش که عالیه .
همونطوریکه دوستمون هم گفتن نسخه سوم افت داشته بازیش و نمی دونم که چرا جذب بازی نمیشم با اینکه دو نسخه یک و دو عالی بودن .
از بس اینجا گفتند نسخه سه افت داشت من طرفش نمیرفتم تا اینکه دیروز بازیو شروع کردم و به نظرم از نسخه های قبل خیلی بهتره نبردهای دریایی اش که خیلی باحاله محیط های بازی واقعا خیلی بزرگتر از نسخه های قبل شدند و تکراری نمیشه سلاح های متنوع زیاد و کمبو های مخصوص هر کدومشون کلی هم مراحل فرعی داره که خیلی جالبند مثل مراحل مربوط به کاپیتان کید:n02:
اونهایی هم که افت فریم داشتند به خاطر سیستمشونه من با نسخه بلک باکس هیچ جا زیر 45 فریم نمیگیرم به نظرم تنها نکته منفی این قسمت چهره دزمونده که خیلی بد شده:n02:
داداش افت فریم برا همه بوده :| منم بلک باکسشو دارم :|نقل قول:
ولی خیلی بدی بازی رو گنده کردن :| بد شده ولی نه اینقدر که خیلیا از بازی زده شدن
بیشتر افت فریم ها مربوط به درایور بازیه که بهش توجه نمیشه لزوما همیشه اخرین درایور هم بهترین نیست و شاید مشکل داشته باشه با بازی و بعضی درایو های قدیمی تر بهتره جواب بدندنقل قول:
کسایی که میگند بازی بد بود من نمیدونم چه انتظاری از بازی داشتند که براشون این کافی نبوده ولی برای من کاملا سرگرم کننده بود و الان هم دارم سعی میکنم بازی رو 100 درصد بکنم که بعضی جاها خیلی سخت میشه و واقعا سرگرم کننده است:n06:
ای با با چرا آدمو گیج میکنین؟بالاخره من 2 رو بگیرم یا 3 رو یا brothers?
جوری حرف میزنی که انگار یکی فقط میتونی بازی بکنی بیشترش میکشتت!نقل قول:
آقا خیالتو راحت کنم!
اگه از AC I شروع نکنی و به ترتیب بازی نکنی هیچی از ماجرا نخواهی فهمید!(به کنار از کیفیت و کمیت سری ها!)
اوکی؟
:n02:
باحال بود.آخه نمیخوام بشینم از اول بازی کنم.میدونی چقدر زمان میبره.از این سری بازی میخوام یکی بازی کنم.وگرنه فوتبالو هیتمنو .... جای خود.
همینیه که هست چه بخوای چه نخوای!:n10:نقل قول:
چون به نظر من اگه از اول بازی نکنی و داستان بازی رو ندونی مطمئنا" بهترین گرافیک هم برات بی معنی میشه!
و کم کم به این نتیجه میرسی که بازی بی مصرفیه!
البته این درباره ی همه ی بازی هایست!
حالا این سری اولش لرزش خرید داره؟قدیمی نیست؟
سلام به دوستان...
دوستان لطفا هر چی بازی استراتژیک به سبک The Fate Of Hellas و یا Stronghold دارین و یا میشناسین معرفی کنین، ممنون میشم...
..و اگه بازی های واقعا جالب و خاص استراتژیک باشه رو هم معرفی کنین...به همدیگه هم کمک کردین...
منتظرم... و ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما اصلا" به گفته های من توجه نمودی یا ....!
نیم ساعته داره تتون میسوزه تازه آقا میگه بو میاد!
بابا دوست من این سری اصلا" قدیم جدید ندارن !
کلا" گرافیکشونم تو زمان خودشون عالی بوده!
از نظر داستانم که نگو و نپرس! آخر بازی AC III تازه میفهمی عظمت داستان بازی رو!
اوکی؟ گرفتی ؟
حالا امیدوارم دوستمون ناراحت نشن، آقای Altairezio که اسمشون کاملا برگرفته از این سری بازی ها هستش هم به نظرم قصد توهین نداشتن و به خوبی توضیح دادن.
ببینید اگر شما وقت تمام این بازی ها رو ندارید، به نظرم اولین نسخه بازی رو بازی کنید، اگر خوشتون اومد خود به خود سراغ بقیه اش میرید، وظیفه ما نیست به شما امر و نهی کنیم، نظرمون رو میدیم. انتخاب با شماست.
نه دوستان ناراحت چرا.خیلی ممنون.