ولی من فکر میکنم در وصف معشوق خودش یا انسان عادی نیست چون خیلی زیاده براشنقل قول:
من تصور میکنم در وصف خداوند متعال که همه هستی در دستانش هست سروده یا در وصف امام زمان یا یکی از ائمه مثلا امام علی (ع)
Printable View
ولی من فکر میکنم در وصف معشوق خودش یا انسان عادی نیست چون خیلی زیاده براشنقل قول:
من تصور میکنم در وصف خداوند متعال که همه هستی در دستانش هست سروده یا در وصف امام زمان یا یکی از ائمه مثلا امام علی (ع)
منم همین فکر رو دارم:n26:نقل قول:
کلا سیستم تفکری دوستان سیستم همون مولفین کتابهای درسیه ماشالا!
امام زمان و امام علی و خدا و فلان...
نه عزیزانم اگه خیلی میخاین مذهبیش کنین میتونین بگین در وصف خداوند بود
و البته حقیقت هم اینه که این اشعار رو هیچوقت واسه کسی جز معشوقشون نمیگفتن و نمیگن
صد رحمت و صد افرین بر دست و بر بازوی اونقل قول:
کجای شعرها عاشق بازوی معشوق هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بمیرم تا تو چشم تر نبینی...
شرار آه پر آذر نبینی...
چنان از آتش عشقت بسوزم،
که از من رنگ خاکستر نبینی...!!!
نگار تازه خیز من... کجایی آی کجایی؟
به چشمان سرمه ریز من... کجایی آی ...
(چاووشی عزیز ... چه کلام جاودانه ای را به آهنگ در آوردی و با طنین صدای نابت چه جاودانه تر کردی)
ورژن هاوس قطعه ستمگر بزودي ..[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه جديد كوشان حداد با موسيقي پارس
خواننده ای نیست که به اندازه ی محسن چاوشی خوب بخواند
ستمگر را بيشتر از بقيه قطعات دوست دارم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمجيد دكتر محمد اصفهاني از آلبوم و موسيقي محسن چاوشي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این روزها با بعضی از تراک های آلبوم جدید آقای محسن چاوشی (بنام : من خود آن سیزدهم) ؛ ارتباط احساسی دارم و خیلی خوشحالم که او سراغ این شعرهای درجه یک رفته ... به خودش و همکارانش بخاطر جسارت و نوگرایی و زحماتشان تبریک می گویم .
تنظیم های خوب ؛ ملودی های معقول و فضای امیدوارکننده ی این آلبوم خیلی خوشحالم کرد ؛ خانمها و آقایان معترض که مرتب می گویند صدای چاوشی صدای چاوشی.... دقت کنند که صدای محسن چاوشی را باید از منظر بدعت در نحوه ی بیان مطالب و احساسات گوش کرد ! شما در صدای او اگر دنبال وسعت و تحریر و ادوات و ... اینگونه معیارها هستید در اشتباهید این را عرض کردم چون خیلی از کسانی که نمی توانند با این صدا ارتباط برقرار کنند مرتب به من می گویند که چرا از خواندن او دفاع می کنم؟!
چاوشی یک طعم خاصی است که ممکن است همه بصورت فراگیرخوششان نیاید ولی یک عده هم خیلی دوست دارند مهم این است که در آثارش حرفهای خوبی بزند که دارد میزند پس باید حمایت شود تا بیشتر با او ارتباط برقرار کنند.
نقل قول:من هم نظرم این هست که این شعر اصلا ربطی به موارد معنوی و دینی که شما ذکر کردید نمیشهنقل قول:
اولا اینکه شما شعر کامل این مورد رو اگه سرچ بزنید و ببینید متوجه میشید که فقط کلمه "دست و بازو " هست که به علی میخوره نه چیز دیگه ای از شعر نیست که این مفهوم رو صریح برسونه
محتوای مخفی: متن کامل شعر
دوم اینکه مولوی از اهل سنت بوده و میانه خوبی با امامان شیعه نداشته و یه جاهایی هم طرفداری امویان رو کرده . یه سرچی بزنید . از جمله
( البت اختلاف نظر در این مورد زیاده )
نظر من در مورد خداست نه حضرت علی
مطمینا واسه معشوق دنیایی نخونده
جان ملک سجده کند آن را که حق را خاک شد
نقل قول:
صدا و سیما رو ولش کن..هر آهنگی رو میاره رنگ و بوی معنوی بهش میگه پخش میکنه..فکر میکنه چقدر زرنگه..:n15:
مثلا آهنگ محسن یگانه رو که تیتراژ ماه عسل بود تو ماه رمضون پخش میکرد مثلا انگاری محسن یگانه این آهنگ رو برای خدا خونده در صورتی که کاملا متن شعرش عاشقانه هست..:n09:
کاملا مشخصه شعر قراضه چین عشقولانه س و برای معشوق مونثش گفته :n02:
لطفا هر چیزی رو به خدا و اماما نچسبونید :n02:
کلا شعرای مولانا مخاطب های مختصری داره
1- خدا 2-شمس 3-معشوق زمینی 4-خودش 5-عامه مردم
البته گاهی اوقات یه شعر چند تا مخاطب داره که به سختی میشه فهمید کدوم ابیات واسه کیه
مخاطب قراضه چین بدون شک خداس .
تو ابیات "شاهان همه مسکین او ، خوبان قراضه چین او ، شیران زده دم بر زمین پیش سگان کوی او" کاملا مشخصه
مخاطب کو به کو ، خودشه
مخاطب شیر مردا ، عامه مردم
نه عزیز من ..:n02:نقل قول:
مخاطب قراضه چین و کو به کو معشوق هست..
شعر کامل قراضه چین صفحه قبل هست..میتونی بخونی
کو به کو هم دیگه تابلوهه...
منم نگفتم كه واسه امام زمانه.فقط گفتم صدا و سيماي ميلي اينكارو كرد
به نظر من كه براي شمس خونده.از اين شعرا واسش زياد گفته :n02:
محتوای مخفی: نمونه
تایید میکنمنقل قول:
موسیقی پارس – علیرضا کاظم زاده: محسن چاوشی معمولا عادت دارد هر از گاهی موزیسین های جوانی را به گروه کاری خود اضافه کند. این اتفاق در آلبوم پرچم سفید افتاد و امیر جمالفرد ( که به امیراوکس مشهور است ) و سینا حجازی به تیم کاری محسن چاوشی اضافه شدند . امیر جمالفرد در موسیقی الکترونیک حرفهای زیادی برای گفتن داشت و اعتماد محسن چاوشی به او در آن آلبوم به حدی زیاد بود که علاوه بر تنظیم دو قطعه ، میکس و مسترینگ تمام قطعات را بر عهده ی وی گذاشته بود . ریسکی که جواب داد و این موزیسین جوان و خوش ذوق از پس مسئولیت مهمی که بر دوش خود حس می کرد ، به خوبی برآمد .همکاری محسن چاوشی و امیرجمالفرد به “پرچم سفید” ختم نشد و در “من خود آن سیزدهم” نیز این همکاری ادامه پیدا کرد . تنظیم سرآلبومی این آلبوم را امیر جمالفرد انجام داده است و میکس و مسترینگ ۷ قطعه از آلبوم نیز کار اوست . تصمیم گرفتیم پای صحبتهای این تنظیم کننده جوان بنشینیم و برای اولین بار حرفهایش را بشنویم .
امیر جان یک بیوگرافی مختصر از خودت بگو .۲۶ سالم است . موسیقی را از دوران کودکی با کیبورد شروع کردم و بعد سراغ نرم افزارها رفتم .
لقب “امیراوکس” از کجا آمد ؟بعد از چند سال کار موسیقی ، تصمیم گرفتم که شروع به خواندن کنم و این اسم را برای خودم انتخاب کردم .
آشنایی ات با محسن چاوشی از کجا شروع شد ؟راستش برای گرفتن عکس برای پخش اولین کاری که خواندم ، پیش بهترین عکاس و فتوگرافیست ایران ، محسن عسگری نازنین رفتم . محسن عسگری کارهایم را گوش داد و خیلی استقبال کرد و یک روز که پیش محسن چاوشی رفته بود ، با من تماس گرفت و قرار شد برای همکاری پیش محسن چاووشی عزیز بروم .
قبل از این آشنایی هم کارهای محسن چاوشی را دنبال می کردی ؟بله . از خودکشی ممنوع تا حریص .
از پرچم سفید شروع کنیم . اولین همکاری ات با چاوشی در این آلبوم بود . دو قطعه را تنظیم کردی و میکس و مستر کل آلبوم هر بر عهده شما بود . از روند ساخت آن آلبوم بگو . اولین همکاری با محسن چاوشی چگونه بود ؟یادش به خیر . از شروع آلبوم تا پایانش تماما خاطره بود . محسن چاوشی خیلی در حق من لطف کرده است . جا دارد در اینجا از او برای تمام محبتهایش تشکر کنم . به لطف خدا تنظیم “خان هفصد” طی چند روز و تنظیم “بگو مگو” طی چند هفته و میکس و مستر آلبوم طی چند ماه انجام شد . گفتنی است که همکاری با محسن چاووشی فوق العادست ؛ چون محسن چاوشی فوق العادست .
“بگومگو” تنظیم جدید و عام پسندی داشت . ایده اش از کجا شکل گرفت ؟تنظیم “بگو مگو” را چند مدل مختلف تست کردم و در پایان تنظیم نهایی تلفیقی از همه ی آنها شد .
چرا برای خان هفصد و بگومگو اینترو در نظر نگرفتی ؟دلیل خاصی نداشت . تیپ تنظیم و زمان بندی باعث شد که هردو با کلام گیرا و زیبای محسن شروع بشوند .
بریم سراغ من خود آن سیزدهم . کمتر کسی فکر می کرد که امیر جمالفرد یک قطعه تنظیم کند و همان قطعه سرآلبومی شود . از ابتدا می دانستی که “غلط کردم غلط” تراک اول آلبوم است ؟“غلط کردم غلط” و “توبه نامه” را به پیشنهاد محسن تنظیم کردم که البته به دلایلی “توبه نامه” از آلبوم حذف شد . از ابتدا چیدمان آلبوم مشخص نبود و در انتها این تصمیم گرفته شد .
تنظیم این قطعه با بازخوردهای متفاوتی روبرو شده است . خیلی ها دوستش داشتند و گروهی معتقد بودند فضای تنظیم با فضای ترانه همخوانی ندارد . چه نظری داری ؟ببین موسیقی روان ترین راه برای انتقال احساس است . احساس شاعر در این شعر که به زیبایی توسط محسن چاووشی خوانده شد را با موسیقی روز دنیا به اجرا در آوردم .جالب است که بگویم این تنظیم بر اساس معنی شعر و آرایش دو فصلی هوشیارانه ی ملودی محسن ساخته شده است . یک مرد که از معشوقش بی وفایی دیده و احساس غلط کردن دارد ، دو وضعیت دارد : ۱ – افسرده و آرام ( مثل پارت ۱ و ۳ موزیک ) ۲ - خشمگین و پشیمان ( مثل پارت ۲ و ۴ موزیک )
تنظیم و مهندسی صدا را به صورت تئوری آموزش دیدی یا با تمرین زیاد توانستی به اینجا برسی ؟هیچ آموزش تئوری در زمینه تنظیم و میکس و مستر ندیدم . صرفاً از منابع اینترنتی استفاده کردم و تمرین .
دوست داری با چه خواننده ای بجز محسن چاوشی همکاری کنی ؟امیرجمال فرد
در کل از خروجی پرچم سفید رضایت بیشتری داشتی یا من خود آن سیزدهم ؟از هردو
بین این ۳ قطعه ای که در این ۲ آلبوم تنظیم کردی کدام تراک را بیشتر دوست داری ؟هر سه قطعه را دوست دارم .
بین تمام کارهای چاوشی تا به امروز کدام کارها با سلیقه ات بیشتر جور درمی آید و دوستشان داری ؟سوال سخت می پرسی ، من هم جواب آسان می دهم ! همه آنها را دوست دارم .
بین بقیه خواننده ها و آلبومها و آهنگهایشان کدامها را بیشتر می پسندی ؟کاوه یغمایی ، احسان خواجه امیری ، سیروان خسروی و محسن یگانه . صدای حامی را هم بسیار دوست دارم .
تنظیم های شهاب اکبری و کوشان حداد و محسن چاوشی را در من خود آن سیزدهم چطور دیدی ؟ تنظیم کدام قطعه بیشتر نظرت را جلب کرد ؟تمام دوستانم کارهایشان را به خوبی انجام دادند .
تنظیم هایتان را با همفکری همدیگر انجام می دهید یا هر کدام از شما مشغول کار خود هستید ؟هر کسی ایده ی خودش را اجرا می کند و در نهایت از همفکری همدیگر استفاده می کنیم .
چر قطعاتی را که کوشان تنظیم کرده بود را میکس و مستر نکردی ؟احتیاجی نبود ؛ چون کوشان عزیز خودش این کار را به نحو احسن انجام داده بود .
در مقوله تنظیم در داخل ایران کار کدام تنظیم کننده ها را می پسندی ؟ میکس و مستر چطور ؟در تنظیم بهروز صفاریان ، کوشان حداد و سیروان خسروی . درمیکس و مسترینگ فرزین فردین فرد .
برنامه ات برای سال ۹۲ چیست ؟برنامه ی امسالم هنوز معلوم نیست و یا شاید هم معلوم است ولی فعلا نمیتوانم چیزی بگویم .
در مورد این اسامی چه کلمه یا جمله ای به ذهنت می رسد ؟محسن چاووشی : اگر خواننده نمی شد ، جایش با هیچ چیز و هیچ کس دیگری در موسیقی کشور پُر نمی شدکوشان حداد : همیشه خوش فکر و از افتخارهای ایرانشهاب اکبری : از بهترین های ایرانسینا حجازی : پر انرژی ترین خواننده ایرانمحسن یگانه : خیلی از کارهایش را دوست دارماحسان خواجه امیری : سلام ای غروب غریبانه ی دل . خیلی از کارهایش را دوست دارمبابک جهانبخش : چی شده اون همه احساس ، اینو هرگز نمی دونمپرچم سفید : روزای خوب و پر استرسمن خود آن سیزدهم : خیلی زمان بُرد اما در کنار محسن چاوشی خوش گذشتامیر جمال فرد : بچه بدی نیست
حرف پایانی ات را می شنویم .خدا را شکر می کنم برای همه چیز . ازخانواده ام برای پشتیبانی هایشان تشکر می کنم . از شما برای این مصاحبه تشکر می کنم . از سایت خوبتان و از همه عزیزانی که وقت گذاشتند و این مصاحبه را خواندند ، تشکر میکنم.
دوستان به نظرتون این ترک رو محسن چاوشی خونده؟اسم ترکش رویا هست یکی از سایت های موزیک اونو قرار داده
نه واسه چاوشی نیستنقل قول:
تبریک محسن چاوشی به کسی که همیشه از کارهای او یاد کرده ...
============================
صحبت هاي رد و بدل شده در برنامه تازه به تازه ، نو به نو راديو جوان راجع به آلبوم كه شب پنج شنبه 28 فروردین 92 پخش شد با گويندگي عليرضا بديع شاعر و ترانه سرا و عضو شوراي نظارت بر شعر و موسيقي صدا و سيما + تشكر رضا صادقي از محسن چاوشی
روزنامه تماشا
چاوشی کنسرت می دهم به شرط اینکه ...
نگاهی سینمایی به آلبوم "من خود آن سیزدهم"
سینمافا- مرسده مقیمی- قصهگویی در قالب تصاویر متحرک جذاب است برای همه؛ بعید است که کسی از این قاعده مستثنی باشد و بدیهی است بهترین مدیوم برای تأمین این نیاز پس از اختراع سینما، سینما باشد اما اگر این رسانه نتواند از پس آنچه برعهده دارد برآید مخاطب نیاز خود را در جایی دیگر تأمین خواهد کرد. سینما در سال 91 اینقدر در رفع این نیاز ناتوان عمل کرد که مخاطبانش مطمئن شوند در این سال نمیتوانند هیچ قصهی نابی را روی تصاویر متحرک ببینند و بشنوند. فیلمهای خوب اکران شده نیز آنقدر محدود بودند که بتوان به راحتی از آنها صرف نظر کرد. همگی منتظر خداحافظی با سالی بودیم که برایمان هیچ خاطرهی خوش سینمایی نداشت اما درست در آخرین ماه این سال رسانهای دیگر جور سینما را کشید و کمکاریاش را جبران کرد. آلبوم محسن چاوشی پس طی نشیب و فرازهای بسیار منتشر شد. با شناختی که از چاوشی داشتم میدانستم که او و تیم هنریاش قصهگویی را به خوب بلدند. چاوشی پیشتر هم بارها توانسته بود در مدت زمان کوتاهی قصهای کامل را روایت کند، اما "من خود آن سیزدهم" فراتر از انتظار ظاهر شد. این آلبوم یک اثر سینمایی کامل است. یک فیلم با 9 اپیزود که هر کدامش را میتواند بارها شنید و دید و لذت برد.
محتوای مخفی: ادامه
پس این ستمگر جدید چی شد؟
اولین آهنگی که پخش بشه از محسن ستمگره
الان دارم چند تا آهنگ آلبوم پرچم سفید گوش میگم...
باید بگم عجب میکس و مسترینگ فوق العاده داره این آلبوم....واقعا امیر جمال فرد ترکونده....:n06:
اصلا کیفیت تراک ها و صدای چاوشی و اون نت های خیلی ریز...خیلی قشنگ خودش رو نشون میشه..
برخلاف آهنگ قطار که خود کوشان حداد میکس و مسترینگ کرده و اصلا کیفیت جالبی نداره..
میکس و مستر 13 هم غیر رمیدیم و ستمگر با امیر جمال فرد بوده البته ، آلبوم بعدی رو هم که فرشاد حسامی میکس و مستر خواهد کرد مطمئنا.نقل قول:
در مورد ستمگر جدید هم بگم که به نظر اصلا کار عاقلانه ای نبود انتشارش با این فاصله کوتاه بعد نسخه اصلی ، و گرنه که اون آهنگ آماده بوده و به نظر من واقعا از نسخه درون آلبوم بهتر هستش و اگر به این زودیا بخواد منتشر شه مسلما نسخه آلبومی ستمگر خیلی راحت میتونه از یادا بره. ای کاش محسن "صید جگر خسته" رو امسال منتشر کنه چون چند نفری که شنیدن خیلی ازش تعریف میکنن
آره درسته..ولی نمیدونم چرا پرچم سفید یه کیفیت دیگه ای داره...نقل قول:
میکس و مستر 13 هم غیر رمیدیم و ستمگر با امیر جمال فرد بوده البته ، آلبوم بعدی رو هم که فرشاد حسامی میکس و مستر خواهد کرد مطمئنا.
آلبوم 13 نسبت به پرچم سفید از لحاظ میکس و مسترینگ ضعیف تر هست..دلیلش رو منم نمیدونم..
میشه یگین از چه لحاظی؟نقل قول:
من از تنظیمهای امیر جمالفرد دل خوشی ندارم
اما در مورد میکس و مسترینگ چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم اظهار نظر کنم
از لحاظ کیفیت و دلپذیر بودن صدا خیلی کارهای کوشان رو سرتر میدونم از میکس مسترهای امیر جمالفرد
آلبوم حریص رو خیلی راحت و بدون هیچ لحظه گوش خراشی میشه گوش کرد... در حالی که پرچم سفید اینطور نیس حداقل واسه من یکی لحظات گوش خراش و نامطلوبی توش هست که مقصر کسی نیس جز جمالفرد ...
به نظر من هم پرچم از همه آلبوم های محسن کیفیت و شفافیت صوتی بیشتری داشت ، خصوصا صدای محسن که روز به روز داره بهتر شنیده میشه توی کارها.
کلا کارهایی که توی استودیو 103 ضبط و تولید میشن خیلی با کیفیتن (چه سینا حجازی چه محسن و چه دو سه تا کار دیگه ای که اونجا ضبط شده). البته این نظر شخصی منه به عنوان فقط یه مخاطب پیگیر محسن چاوشی
منم خودم زیاد از میکس و مسترینگ حالیم نمیشه...:n09:نقل قول:
کلا یعنی اینکه اگه یه آهنگ گوش کردی که صدای خواننده و ملودیش از ته چاه در میاد یعنی اینکه میکس و مسترینگ اش ضعیفه...:n02:
به قول دوستمون اون کیفیت و شفافیت صوتی رو نداره و به قول خودم صدای خواننده و اون نت های خیلی ریز و زیر صداها...قشنگ خودش رو نشون نمیده
نقل قول:
میشه بگید تو پرچم سفید کجاش اینجوری هست ؟ البته بجز کلمه زرنگی که خود محسن تو آهنگ مردم آزار میگه که ربطی به میکس و مستر نداره.
مکستر فقط کوشان ولاغیر
محسن چاوشی، در حال ساخت آلبوم جدید خود است. این اثر بعد از آلبوم من خود آن سیزدهم و در سال 92 منتشر خواهد شد.
تا کنون 6 ترانه از این آلبوم را حسین صفا سروده است و محسن چاوشی و بهروز صفاریان تنظیم این قطعات را بر عهده داشته اند.
نه اصلا اون قسمت منظورم نیس. خیلی گسترده تر از این حرفاس که بخوام مورد خاص بگم اصولا گوش خراش کار شده ...نقل قول:
ولی چشم آلبوم رو دوباره گوش میکنم و میگم موردهایی رو ... تازگی گوش نکردم ...
در مورد کو به کو بگم که تو قسمت اوجش صدای محسن بدجور تو ذوق میزنه (به نظر من) و خیلی مطمئنم اگه دست کوشان میفتاد این طور نبود ...
دوستمون آقا مجید که خودش تنظیم کننده هست و اینجا تاپیک هم داره(کارای خوبی هم داره از جمله 3 رمیکس از محسن)
یادمه مقایسه خیلی خوب و علمی بین میکس مستر حریص و پرچم سفید انجام داده بود که دعوت میکنم بهش مراجعه کنید ...
میگردم دنبال تاپیکش ...
- نقد و بررسی » " پرچم سفید " چاوشی در برابر حریص !
پست دوم رو بخونید
درباره تنظیم ها خصوصا تنظیم تراک 3 و 6
و خصوصا پست سوم رو بخونید ... یعنی این پست ...
در مورد آلبوم بعدی و اینکه چه کسی میکس و مستر خواهد کرد هنوز هیچ چیز قطعی نیست . ممکنه باز هم امیر جمالفرد قطعات رو میکس و مستر کنه
در مورد میکس و مستر این توضیح رو بدم که تا حد زیادی این موضوع سلیقه ایه. ممکنه یکی مستر کوشان رو بپسنده ولی یکی دیگه مستر امیر رو. هر چند این موضوع که کار طرف چقدر حرفه ای هست موضوع اصلیه.
میشه گفت کوشان تو این زمینه تجربه و دانش بالایی داره ولی در مورد امیر تجربه صدق نمیکنه ولی با این حال کارش رو عالی انجام داده. یکی از نکات مهم مسترینگِ خوب ، اینه که شنونده بتونه صدای سازها رو به تفکیک بشنوه. دقیقا مثل آهنگ نگار. مجددا گوش کنید ، متوجه میشید
و بحث مخاطب شعر قراضه چین. نکته هایی هست که بهش دقت نمیکنید
به شعر قسمت آوازی که حجت اشرف زاده خونده دقت کنید. "دیده گاه رخ او دیده ی من تنها نیست ، ماه و خورشید همین آینه میگردانند" بدین معنی که واسه ی فهمیدن قدرت و عظمت خدا ، انسان ، فقط ، نشون دهنده ی عظمت خلقت خدا نیست ، بلکه همین عظمت و بزرگی رو میتونی در ماه و خورشید و تمام کائنات ببینی.
یا "نیاز نیم شبی رفع صد بلا بکند" به معنی : راز و نیاز - با خدا - و نماز نیمه شب میتونه صدها بلا رو از انسان دور کنه
یا معنی همین بیت "خوبان قراضه چین او" . خداوند طلای کامل است. پس انسان ها هر چقدر هم که والا و دارای منزلت باشند ( حتی بالاترین درجه بین انسان ها که میشه پیامبر اکرم) باز هم در قیاس با عشق خداوند مثل قراضه چین هایی هستند که براده های طلا رو جمع آوری میکنند (یا مثل کسانی که وقتی گندم ها رو درو میکنن ، اونها اون چیزی که توی زمین باقی مونده رو جمع آوری میکنند). این شعر توصیف اینه که خداوند چقدر کامل و عاری از هرگونه عیب هست ، و ما انسان ها هر چقدر هم بزرگ باشیم ، پیش بزرگی او به حساب نمیایم و ناچیز و ضعیف هستیم. و کسی که بتونه عاشق "خود" خدا بشه واقعا خوشبخت حقیقی اون شخص خواهد بود
اصلاح کنم حضور فرشاد حسامی تو میکس مستر همه اهنگای آلبوم بعد قطعی شده ...نقل قول:
ایشون دوست و همکار بهروز صفاریان هستن و مسلما بهروز خیلی به کیفیت صدای آلبومها اهمیت میده اینو تو کارنامه پربار هنریش ثابت کرده ...
واقعا چه اختلافی پیش اومده که محسن چاوشی دیگه با امیر ارجینی همکاری نمی کنه...؟!
به نظرم شعرهای امیر ارجینی خیلی بهتر از حسین صفا هستن و یه سادگی و زیبایی دیگه ای دارن و ماندگار تر هستن ..امیدوارم توی آلبوم بعدیش همه قطعات رو حسین صفا نگفته باشه البته تا جایی که میدونم فعلا 6 قطعه رو حسین صفا سروده..:n15:
ارجینی هم کاراش عالیه اما واقعا حسین صفا به نظر شخصی من یه چیز دیگست!نقل قول:
صفا شعراش بیشتر به حال و هوای محسن نزدیکه این روزا به نظرم و در کل حساب کنیم شعراش قوی ترهنقل قول:
اما واقعا معلوم نیست اختلاف این دو رفیق و همراه قدیمی چیه؟!
منکه خیلی خیلی حسین صفا رو به ارجینی ترجیح میدم
به خصوص شعرای صفا با صدای چاووشی
بعدم؛ حالا اگه مشکلی به وجود اومده یا نیومده، هیچی که هست،
ماحصلش شده اینکه توی آلبوم بعدی علاوه بر یکی از بهترین شاعرهایی که همیشه با چاووشی کار میکرد (حسین صفا)
حالا روزبه بمانی هم برای محسن شعر بگه
و این خیلی خوبه :)