ممنون. ولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم d:
میخوام بفروشم 5800 بگیرم. نظرتون چیه؟
ممنون.
Printable View
ممنون. ولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم d:
میخوام بفروشم 5800 بگیرم. نظرتون چیه؟
ممنون.
هر جور دوست داري ولي گوشي من هنگ نميكنه اصلا....
شما آپديت نكردي حتما گوشي رو...
من كه از گوشيم راضيم و حالا حالا ها تا يه چيز واقعا توپ چشم رو نگيره نميرم چيز ديگه بگيرم.
موفق باشي.
5800 آخر گوشيه ، اصلا قابل مقايسه با p990 نيستنقل قول:
من جاي تو بودم همين امروز ميرفتم ميگرفتم ، ولي بديش اينه كه همه شو چين ميزنه ، هر كي ميگه چين نيست دروغ گفته
ولي درجه 1 چين
چین آشغالاشو میده ما، خوباشو میده اروپا.!
تازه نوکیا هم که هست دیگهچی میشه!!!
از هرچی سونی بود با این گوشی حالم بهم خورد.
ببینیم 5800 چطوره. ای ههفته یا هفته بعد میگیرمش. حدود 370 هست.
با سپاس.
بای
370 زياده ، هفته قبل يكي از دوستان گرفت 355
نوكيا هم به دليل اينكه طرفدار رژيم صهيونيستي هست گارانتي نميشه ( آخه چه ربطي داره؟؟)
سلام دوستان کسی آی سی فلش p990 سراغ داره ؟؟؟:41:
نقل قول:
از هرچی سونی بود با این گوشی حالم بهم خورد.
همونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبینقل قول:
ولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم
من از se زیاد خوشم نمیومد ولی با این گوشی و چند تا مدل بعدیش نظرم عوض شد
این ای سی فلشی که شما میگید فکر کنم تعمیر کارا دارن درضمن این ای سی مهمترین ای سی تو گوشی یعنی اگه خراب بشه گوشی جاش تو سطل اشغال می خواهید چی کارنقل قول:
سلام دوستان کسی آی سی فلش p990 سراغ داره ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون رمش گوشی کم هست اگه برنامه ها رو نبندید خیلی راحت هنگ میکنه ولی اگه ببندید خیلی کم پیش میاد که هنگ کنهنقل قول:
همونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبی
ولی من از وقتی که فیلیپ انداختم روش خیلی گوشی باحالی شده ولی قبل فیلیپ می خواستم بفروشمش ولی الان نه
اقا یه سوال
نمیدونم چرا بعضی وقت ها که می خوام از کسی با بلوتوس یه فایلی رو بگیرم نمیگیره یعنی تو گوشی طرف نشون میده که داره سند میشه ولی تو گوشی خودم هیچ اتفاقی نمیفته بلد گوشی رو ریست کنم تا بگیره کسی میدونه مشکل کجاست
سلام . .نقل قول:
همونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبی
من از se زیاد خوشم نمیومد ولی با این گوشی و چند تا مدل بعدیش نظرم عوض شد
گوشی p990 من اصلا هنگ نمیکنه . .
با اینکه آپدیت هم نکردم .
من گوشیم رو دست دوم برج 11 سال 87 گرفتم . . 190 هزار تومان . . ( خیلی تمیز ) باتریش هم 3 تا 4 روز نگه میداره . .
بای
من اهله بابلم گوشیم بعد از آپدیت با اینترنت تا قسمت درخواست پسورد میره با زدن پسوورد دیگه توش نمیره بردم پیشه تعمیرکار میگه اید آی سی فلشش عوض بشه تورو خدا کمکم کنید
هنگ میکنه یا پسورد رو نداری اگه میتونی یار دیگه اپدیت کننقل قول:
من اهله بابلم گوشیم بعد از آپدیت با اینترنت تا قسمت درخواست پسورد میره با زدن پسوورد دیگه توش نمیره بردم
منظورش فون لاک هست فکر کنم... پسوورد نمیخواد آدیت کردن که...
اگه منظور فون لاک هست ، بعد از آپدیت فون لاک عوض نمیشه و باید همون فون لاکی که قبل از آپدیت گوشی گذاشته بودی رو بزنی ... فون لاک یادت رفته ؟
چند بار با اینترنت فلش کردم..وقتی کد رو وارد میکنم همه چی غیرفعال میشه .بعضی وقتها از قسمت کد عبور میکنه ولی روی آرم سونی گیر میکنه و بالا نمیاد وقتی فلیپ رو درمیارم یا جا میزنم یه لحظه بالا میاد ولی باز میاد روی قسمت کد.
رو حالت Flight Mode تست کن ببین چی میشه یا با یه سیم کارت دیگه
فردا می خوام برم یه فیلیپ بگیرم نکنه خواصی هست که موقع خرید بهش توجه کنم
هر کاری کردم نشد ولی یه بار یه gdfs ریختم توش با xs مال خوده گوشی نبود از تو نت گرفتم.
نقل قول:
هر کاری کردم نشد ولی یه بار یه gdfs ریختم توش با xs مال خوده گوشی نبود از تو نت گرفتم.
چرا اینکا رو کردی gdfs که ریختی خام نبود
gdfs خام بود واسه تغییر cda ریختم تا بتونم آپدیتش کنم. ولی ورژن gdfs با ورژن گوشی یکی نبود.
اگه آهن ربا بگيري نزديك گوشي بايد گوشي قاطي كنه و حال فليپ بسته رو فليپ باز نشون بده و برعكس...:31:نقل قول:
موفق باشي.
من چیزی دیگه نمیدونم بده بیرون فلش کنننقل قول:
gdfs خام بود واسه تغییر cda ریختم تا بتونم آپدیتش کنم. ولی ورژن gdfs با ورژن گوشی یکی نبود.
من تست کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد:31:نقل قول:
اگه آهن ربا بگيري نزديك گوشي بايد گوشي قاطي كنه و حال فليپ بسته رو فليپ باز نشون بده و برعكس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فیلیپ گرفتم که به سفارش اروپاست و پاینش Orange™k نوشته
اونجایی که حالت فلایت مد یا روشن شدن گوشیمیاد چطوری میتونم Servis Menu رو بیارم گوشی روشن نمیشه
کدی هست که زبان گوشی رو به حالت پیش فرض ببره؟
گوشیم اپدیت نمیشه تو 80 درصد Update Fail میده
نه اینتور کدی نیست :41:نقل قول:
دوباره امتحان کن من هم یه بار اینجوری شدم مال من رو 92 وایساد 1ساعت پاش مودم نشد:41:نقل قول:
دوباره امتحان کردم درست شد:10:
دوباره زدم اپدیت شد و 4.5 ساعت کشید
مبارکه به سلامتی...
فریمور گوشیت رو مینویسی تا اگه جدید شده ما هم بریم تو کار آپدیت؟
ممنون.
همون r9ga001 هست فرقی نکرده
این یه درایور صدا هست من که ریختم صدا رو خوب کرده هم بلنده و هم با کیفیت در ضمن صدا رو کمی حجیم میکنه
کد:http://www.4shared.com/file/98559356/e2d6959/P1_kesh.html
چطور می تونم صدای گوشی را زیاد کنم بدون هدفون
سلام
چند وقتیه که گوشی موبایلم(p990i) وقتی بهم زنگی میزنن،زنگ نمی خوره و فقط میره رو ویبره
البته بلندگو سالمه ،گوشی ویروسی نیست و موقع مسیج و alarmهم صدای زنگ درمیاد ...
مرسی
اموزش هاش تو کل سایتا هست یه سرچ کن پیدا میکنینقل قول:
چطور می تونم صدای گوشی را زیاد کنم بدون هدفون
صدای ریگ تونت کم نیستنقل قول:
چند وقتیه که گوشی موبایلم(p990i) وقتی بهم زنگی میزنن،زنگ نمی خوره و فقط میره رو ویبره
البته بلندگو سالمه ،گوشی ویروسی نیست و موقع مسیج و alarmهم صدای زنگ درمیاد ...
نه کم نیستنقل قول:
همه رو چک کردم
سلام
اخیرا هنگامیکه گوشیم زنگ میخوره بجای نمایش اسم تماس گیرنده شمارش رو نمایش میده :41:
چطور این عیب رو رفع کنم
متشکرم
برای منم یه مدت همین مشکل رو داشت خود به خود درست شد فکر کنم فکرکنم از شبکه باشهنقل قول:
سلام
اخیرا هنگامیکه گوشیم زنگ میخوره بجای نمایش اسم تماس گیرنده شمارش رو نمایش میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور این عیب رو رفع کنم
متشکرم
بالاخره یه دلیلی باید داشته باشه اینطوریکه خیلی ستمه:9:نقل قول:
من دلیل شو نمیدونم من تو گوشی های جاوا با خط ایرانسل هم دیدم این مشکل رونقل قول:
بالاخره یه دلیلی باید داشته باشه اینطوریکه خیلی ستمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این شماره های که تو sim هستش رو با اسم نشون نمیدهنقل قول:
شما sim رو بیرون بیار و دباره بزار سرجاش و وقتی که روشن کرده تا یه 5 دقیقه ای دستش نزن:10:
اگه نشد آپدیت کارت رو حل میکنه:11:
خیلی عجیبه ، وقتی میخوام شماره های توی سیم رو ببینم Waiting میزنه و تا نیم ساعت هم صبر کردم امانقل قول:
خبری نشد ، این درحالی که من چند وقت پیش از تو سیم تو Contacts کپی کردم
سیم کارت رو هم جابجا کردم اما نشد که نشد!!!
شايد ذاتا صدايي كه براي رينگ تون گذاشتي ضعيفه.نقل قول:
شايد از زنگ افزايشي استفاده ميكني و بايد صبر كني تا زياد بشه.
اگه دیدی که برای خوندن سیم خیلی وقت میبرهنقل قول:
اون موقع بیخیال شو و از اونجا گامل خارج شو
و بعد از 15 دقیقه بعد امتحان کن که حله:11:
سلام
آقا یه اتفاق باحال همین الان باسه p990 دم افتاد داشتم باهاش خیلی معمولی کار می کردم یه هو فینگر تاچ به ..... رفت
برا کسه دیگه ای هم قبلا این اتفاق افتاده یا من اولیم ،فقط بازم بگم همینطور الکی اینطور شد نه زمین افتاد نه تو آب رفت نه نرم افزاری چیزی نصب کردم و نه چیزه دیگه ای
فقط یکی جوابمو بده---------------------ممنون