ویستای 64 بیتی روی cpu های 64 بیتی اینستال میشه و 32 بیتی هم روی 32 بیتی (x86) . برنامه ها هم باید بر طبق همین ساخته شده باشند. البته معمولا 32 بیتی استفاده میشه. از سایر لحاظ نباید فرقی داشته باشند. یعنی برای نصب همون چیزها رو لازم داره.نقل قول:
Printable View
ویستای 64 بیتی روی cpu های 64 بیتی اینستال میشه و 32 بیتی هم روی 32 بیتی (x86) . برنامه ها هم باید بر طبق همین ساخته شده باشند. البته معمولا 32 بیتی استفاده میشه. از سایر لحاظ نباید فرقی داشته باشند. یعنی برای نصب همون چیزها رو لازم داره.نقل قول:
من زنگ زدم به پیسی ورلد
برای دریافت ویستای 64 بیتی
انها گفتند برای نصب باید کارت گرافیک داشته باشی
من کارت گرافیک انبورد دارم
و 32 بیتی را نصب کردم
ولی 64 بیتی نصب نمیشود و ارور میدهد
ایا دی وی دی ایراد دارد یا برای نصب باید کارت گرافیک بخرم؟
زیر لب تاپم یک لوگوی ماکروسافت داره که سریال نامبر ویندوز ویستا هم روش نوشته شده.
حال سوالم اینکه میشه روی یک کامپیوتر دیگه ویندوز ویستا نصب کنم و از این سریال نامبر استفاده کنم؟
گرافیکonboard برای ویندوز 64 بیتی خیلی کند است وبرای استفاده باید حتما یه گرافیک خوب بگیری.نقل قول:
شماره سریال روی کامپیوتر دیگه کار نمی کنه اگر هم کار کنه خیلی زود لو میره بهتره از کرک استفاده کنی.نقل قول:
دوستان من ویندوز ویستا گرفتم ولی یه مشکلی دارم اولا که ویندوز ایکس پی رو کامیپتر نصبه و وقتی میخوام برای بوت ویستا برم نمیره برای نصب به جاش یه صفحه ی میاد مثل صفحه ای که وقتی تو ایکس پی میری تو run و تایپ میکنی cmd اون صفحه میاد و دیگه هیچی حالا تا اینجا
من از طریق ایکس پی تا حالا 3 بار نصبش کردم ویستا رو 32 بیتی منتها وقتی میرسه به مرحله اخر نصب یعنی کومپلیت اینستالیشن دیگه اصلا نصب ادامه پیدا نمیکنه و همینجور میمونه یه بار هم نصب شد اونم بار هم همون جای نصب گیر کرد ولی من کنترل و الت و دلیت رو زدم نصب ادامه پیدا کرد ولی دفعات بعد دیگه این روش جواب نداد کمک کنین؟
سلام
بچه ها من دوتا ویندوز رو سیستمم بود هم ایکس پی هم ویستا
حالا ایکس پی رو عوض کردم ولی وقتی میاد تو مستقیم میره تو ایکس پی دیگه ازم سوال نمیکنه با کدوم ویندوز بیام بالا
ویندوزا هم تو دو تا درایو مجزا بودن
حا لا چیکار باید بکنم تا با ویستا بیام بالا؟
ممنون
ببينيد زمانيكه شما در درايو C ويندوز XP و در درايو D ويندوز ويستا نصب ميكنيد در واقع درايو D ميشه Boot partition .زمانيكه ويستا داره روي درايو D نصب ميشه يكسري از فايلهاي سيستمي كه براي لود شدن ويستا لازمه در درايو C به صورت اتوماتيك كپي ميشه و در واقع درايو C ميشه System Partition يعني ويندوز فايلهاي مورد نياز خود را براي لود شدن از روي آن اجرا ميكنه.حالا اگر شما درايو C را فرمت كنيد قاعدتا ويندوز ويستا براي بوت شدن به مشكل برميخوره و پس از نصب ويندوز XP جديد مشاهده ميكنيد كه اثري از ويستا نيست و بنظر من چاره اي جز نصب مجدد ويستا باقي نميمونه.نقل قول:
کسی نبود جواب پست قبلی مارو بده؟
اولاً كارت گرافيك شما چند هست؟نقل قول:
اگه 128 به بالا باشه نبايد مشكلي داشتهباشيد.
ثانياً:
شما از كجا مي دوني سيستمت ويندوز 64 بيت رو ساپورت مي كنه يا نه؟ براي نصب ويندوز 64 بيت بايد پردازنده 64 بيت داشته باشي.