شما اگه مدير سايتي، لطف كن منو بنداز بيرون، اگرم مدير نيستي، بازم زحمت بكش و گزارش بده. من همچين علاقه اي ندارم مشكلات يا سوالاتم رو اينجا مطرح كنم.نقل قول:
Printable View
شما اگه مدير سايتي، لطف كن منو بنداز بيرون، اگرم مدير نيستي، بازم زحمت بكش و گزارش بده. من همچين علاقه اي ندارم مشكلات يا سوالاتم رو اينجا مطرح كنم.نقل قول:
حیف نیست دو تا استاد گل که به کمک و همتشون این تاپیک اینقدر فعال و زنده هستش از هم دل چرکین باشن؟ بخدا کل فروم های فارسی رو بگردین مثل این تاپیک در مورد پرینتر پیدا نمی کنین پس خرابش نکنیم. خواهش میکنم و روی ماه همتون رو میبوسم.:11:
نقل قول:
بنده قصد توهین به شما رو نداشتم.از اینکه اینجا میاین و ما رو کمک می کنین که مشکلاتمون رو حل کنیم،ممنونم.نقل قول:
لطفا دلگیر نشین.
:18: چه جالب چه باحال! بابا اینکاره! زودتر آمار میدادی. فک کنم تلفنی هم با هم صحبت کردیم قبلا پس ! حالا چرا فقط رنگی؟ سیاه سفید قابل نمی دونی؟ خوب حق هم داری 28000 تومن کجا 8000 تومن کجا. حالا ناقلا بگو بینیم پودر خوب از کجا گیر بیارم؟ برا این 1006 لکنده. یونینتی که از تو ایرانشهر گرفتم که تو زرد دراومد روش به جای Absolute Black نوشته بود Abssolute Black البته پلمب و ظاهر موجه داشت. بماند.نقل قول:
یه نکته که همین یک ربع پیش با چندین تماس تلفنی بهش واصل شدم:
اساسا پرینترهای 1005 و 1006 نسبت به بقیه پرینترها نتیجه شارژش ناامید کننده تر و افت کیفیتش واضح تره و حاصل کم رنگ تر از فابریکش میشه . این نکته مسجل شده برای همین عده ای از شارژرها پودر های دیگه ای رو روش امتحان کردن و بعضیها تونستن پودری رو استفاده کنن که نتیجه شارژش قابل قبول تره و در واقع پر رنگ تره ! ضمنا این پرینتر علی رغم استقبال خوب ازش از نظر فنی و از دیدگاه تعمیرکارا پرینتر گهی بحساب میاد!!! :41: :2:
البته همینکه چیپش رو نمی خواد عوض کنی و جاییش سوراخ کاری یا شکستن نداره جای شکر داره.
ضمنا عمدتا برای شارژ این پرینتر از پودرهای SuperGraphix استفاده میشه که علی رغم توزیع وسیعش تو بازار به نظر نمیاد برند پدرمادر داری باشه و بجز یه سایت فارسی درپیتی اثری ازش تو سایتای خارجی نیست. SuperGraphix.ORG
یادته اینو گفتی؟ من نفهمیدم منظورت رو یعنی میگی برادر خوبه یا من ول معطلم :46:نقل قول:
الآن من یه پرینتر لیزری رنگی بگیرم، خوبه؟نقل قول:
قیمت کارتریژ نو چقده؟
پرینتر های لیزری رنگی 200 تومنی فرقش با چند صد هزار تومنی ها تو چیه؟
متشکرم
جلل خالق! پرینترم به مرور داره پر رنگ تر میزنه!!! :34: :22: :blink: :weird: :wac:
نقل قول:
پس فکر کنم معلوم شد مشکل از چیه.از الطاف آبانه!!! جنابعالی به قطعات کارتریج است.
پرینتر خجالت زده شده ازتون.کم کم بهتر میشه ایشاللا.
امروز برداشتم یه تست پرینت که قبلا گرفته بودم با کارتریج فابریک و تست پرینت با کارتریج جدید رو بردم چندجا نشون دادم ( جای حرفه ای تو خیابون راهنمایی) گفتن بهتر ازین نمیشه! اصلا تشخیص نمی دادن کدوم کدومه! علتش هم این بود که متن رو نگاه می کردن در صورتیکه اگر به لو گوی ویندوز که اول صفحه زده میشه توجه میکردن مشخص میشد. خلاصه باز هم معلوم نیست که مشکل پودر هستش یا نور دیدن درام.:41:
ضمنا آیا نرم افزاری یا راهی هست که بیشتر از حد موجود در درایور بشه Print Density رو کم یا زیاد کرد که مشکل کم رنگی حل بشه؟
الان یه ایمیل زدم از خود حاجی HP سوال کردم. تا جوابش بیاد ببینیم.
سلام دوستان
امروز از بازار رضا 1215 گرفتم با یه اسکنر 2710 که نگاتیو اسکن میکنه.
پرینتر 216 تومن و اسکنر 70 تومن
حالا لطف کنید بفر مایید چیکار کنم تا پرینتر با کیفیت کمتر بزنه و حداقل پودر رو مصرف کنه؟
متشکرم