بله دقیقا همونه! ترافیک شبانه قبلا 3500 بوده الان شده 5250نقل قول:
و مالیات ارزش افزوده برای سال بعد 2 درصد باید لره بالا ولی شاتل دزد 5 درصد برده بالا
و همچنین عوارضو بقیه پول زورها
Printable View
بله دقیقا همونه! ترافیک شبانه قبلا 3500 بوده الان شده 5250نقل قول:
و مالیات ارزش افزوده برای سال بعد 2 درصد باید لره بالا ولی شاتل دزد 5 درصد برده بالا
و همچنین عوارضو بقیه پول زورها
بی زحمت یه عکس از فاکتور جدیدت بذار من با این شاتل کار دارم....نقل قول:
یادمه 5سال پیش همین شاتل اونقدر جشنواره میذاشت و یک هفته دانلود مجانی میذاشت که حد نداشت . وقتی قطعی در کار بود زنگ میزدن و معذرت خواهی میکردن و یک گیگ مجانی میدادن ولی الان که وضعشون عالی شده هر غلطی میخوان میکنن دلیلش هم نبود رقیب براشون هست . اگه بازارشون رو در خطر میدیدن هیچ وقت از این گها نمیخوردن .
مثلا تنها رقیبشون پارس انلاین هست که اون هم وضعش بدتر از اینه.
وقتی تو اکثر مراکز برای شاتل باید بری تو صف انتظار چه انتظاری داری؟نقل قول:
دوستان یه سوال احتمال داره رمز وافای هک بشه؟ اخه چند وقته ترافیکم زود تموم میشه 10 گیگ در یک ماه نشد ملا مصرفم در ماه 5 گیگم نمیشه 5 گیگ مازاد خریدم ولی دیم تموم شد زنگ زدم پشتیبانی پیشنهاد داد پسورد مودم عوض کنم منم عوض کردم فعلا که ترافیکم تموم نشده
اکو 8 مگ،6 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امکانش هست.نقل قول:
رمز عبوری بزارید که ترکیبی از حروف و اعداد و نماد(#,*,@و..) باشد.
می بینم تو تاپیک شاتل اومدی دوباره قمی جون،نکنه می خوای دوباره از شاتل سرویس بگیری اینترنت ما رو خراب کنی :n09: یک مدت هستش تو تاپیک 4g ایرانسل هستی همش :n10:نقل قول:
مهدی همین الانشم از شاتل سرویس داره....آرت 1 داره چالوس جون :n31:نقل قول:
از اینترنت قزوین چه خبر؟:n02::n10:شاتل سرویس 8 مگش تو قزوین مثل چالوس سرعت داره؟:n09:منم الان دو تا خط از شاتل دارم یکی art1 یکی هم اکو 8 مگ ، بعد از 8 سال adsl داشتن به این نتیجه رسیدم که بهترین شرکت شاتل هستش:n01:نقل قول: