چرا اشتباه میکنین. تو گروه E تیم فرانسه اوله و سوییس و اکوادور با سه امتیاز دوم هستند. پس ما اگه صعود کنیم با فرانسه و ارژانتین با سوییس یا اکوادور بازی میکنه که احتمال بالا اومدن سوییس بیشتره
Printable View
چرا اشتباه میکنین. تو گروه E تیم فرانسه اوله و سوییس و اکوادور با سه امتیاز دوم هستند. پس ما اگه صعود کنیم با فرانسه و ارژانتین با سوییس یا اکوادور بازی میکنه که احتمال بالا اومدن سوییس بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمجید پاتریک ویرا و فابیو کاناوارو، از بازی ایران مقابل آرژآنتین.کاناوارو تاکید می کنه که داور باید پنالتی میگرفته.
پاک بشه.......
میلوراد مازیچ، صدرنشین بدترین داوران جامجهانیبراساس نظرسنجی یک سایت اینترنتی میلوراد مازیچ داور صربستانی دیدار تیم های ایران و آرژانتین به عنوان ضعیف ترین داور جام جهانی برگزیده شد.
به گزارش بیست چهارده ، پس از برگزاری مسابقات مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ و اشتباهات متعدد داوری در این مسابقات یک سایت اینترنتی اقدام به نظرسنجی در خصوص انتخاب بدترین داور جام جهانی کرده که در آن به لطف آرای کاربران ایرانی و دیگر کاربران میلوراد مازیچ عنوان ضعیف ترین داور جام را با اکثریت قاطع ۷۳ درصدی آرا به خود اختصاص داده است.
پیتر اولری داور نیوزیلندی دیدار تیم های بوسنی و نیجریه که گل سالم تیم فوتبال بوسنی در این دیدار را به اشتباه مردود اعلام کرد با ۲۵ درصد آرا در رده دوم قرار گرفته است. اعتراضات به این داور به حدی زیاد بود که هواداران تیم بوسنی برای اخراج وی از جام جهانی یک طومار تهیه کردند.
یوئیچی نیشی مورا داور ژاپنی دیدار افتتاحیه جام جهانی بین تیم های برزیل و کرواسی که یک پنالتی بحث برانگیز برای برزیل اعلام کرد و یک گل خطای این تیم را به اشتباه صحیح اعلام کرد نیز با ۲ درصد آرای شرکت کنندگان در این نظرسنجی در رده سوم قرار دارد.
سایر داوران آرایی کمتر از یک درصد در این نظرسنجی کسب کرده اند.
استرس بازی خیلی زیاده نمیتونم نگاه کنم:n15:
اگه نبریم من فردا کنکورمو گند میزنم:n02:
من بیشتر از نیجریه نگران خودمونم که یه موقع خدایی نکرده نتونیم گل بزنیم:n14:
این تصور اشتباه هست؛ چون این بوسنی با اون بوسنی زمین تا آسمون فرق می کنه.نقل قول:
همچنین این تصور که امشب ما یه بازی راحت داریم کاملا اشتباهه، قطعا بازی خیلی سختی داریم، ولی این پتانسیل و توانایی برای برد در تیم ملی وجود داره؛ این میشه یه انتظار منطقی.
حتی اگه تیم ملی ببازه به شخصه همچنان از کیروش و این تیم ملی حمایت می کنم و باز هم میگم قرارداد کیروش باید تمدید بشه. حزب باد نیستیم که با یه برد و باخت جا به جا بشیم، بلکه داریم واقع بینانه تیم ملی رو می بینیم و در همون حد ازش انتظار داریم.
به امید پیروزی.
و اگه ببریم و ایشالا صعود کنیم احتمالا شریف قبول میشی ! :n02: اینم در نظر بگیر :n02:نقل قول:
موفق باشی
یه حس بدی بهم میگه از این بازی نتیجه نمی گیریم ولی لعنت به این حس
راستی به نظرتون بچه ها حمله کردنم بلدن؟ یا فقط ضد حمله می کنند
بستگي به تيم داره،نقل قول:
اگه قوي باشه ضد حمله اگه ضعيف باشه حمله.