مطمئن باش از این مدل راضی خواهی بود واقعا از نظر کیفیت خوبه ! ... منظورت از این که صدا ضعیف باشه چیه؟!نقل قول:
من بهمن گرفتم 120 میتونی الانم زنگ بزنی بپرسی(البته با کلی تخفیف 120 تومن شد !)
و 485 هم به درد کامپوتر میخوره هم پلیر هم برای سیستم خانگی و دیدن فیلم و ... واقعا مناسب هست !
از نظر طراحی و راحتی هم من واقعا باهاش راحت هستم و واقعا گوش و ... رو اذیت نمیکنه
*البته کسایی که اولین تجربه استفاده از هدفون های circumaural شون هست ممکنه اولش عادت نداشته باشن و ناراحت باشه که به مرور درست میشه ... جنس ear هاشم راحت هست و منکه زیاد گوشم عرق نکرده ...
* فقط اینکه موهای بیچاره منو پرس میکنه و من رسما کچل شدم ( به زودی مجبورم کچل کنم چون کچل شدم:دی)
دلت خوشه ها 555 نیست 280pro باشه ؟ حالا خواستی اونم بپرس ضرر نداره البته الان که 380pro اومده و از نظر جنس و کیفیت از 280 بالاتر هست توصیه میشه از 380pro استفاده بکنید ....
البته اینم بگم این دسته هیچ ربطی به 555 و 485 نداره چون این ها واقعا هدفون های حرفه ای هستن و اصولا هم به بیشتر به درد سبک های الکترونیک و هیپ هاپ و ... میخورن ! چون closed هم هستن و اینکه استفاده محدودی دارن و برای موسیقی هست تا فیلم و ... برخلاف 555 و 485 !