این قسمت خیلی تایید میشه !! سیستم عامل اندروید با روت هست که کلی میشه از امکاناتش استفاده کرد . .نقل قول:
Printable View
این قسمت خیلی تایید میشه !! سیستم عامل اندروید با روت هست که کلی میشه از امکاناتش استفاده کرد . .نقل قول:
......................
پس اگه اینقدر روت خوبه چرا گارانتی رو می پرونه؟نقل قول:
شاید گاهی یا در طولانی مدت باعث آسیب بشه.
کی به شما گفته روت مخربه ؟نقل قول:
روت چیزی نیست که گوشی رو خراب کنه .... دسترسی به فایل های سیتمی میشه روت ... جزو نیازهای اولیه یه گوشی آندرویده....
من نوکیا ان 73 که داشتم اونم -- کردم ( کار روت رو میکنه ) ... هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ....
مثل یه کیسی هست که وقتی میخری برات پلمب میکنه یه سال گارانتی میدهنقل قول:
تو اگه به داخل کیس دسترسی داشته باشی میتونی رم کم و زیاد کنی و کلا اگه طبق مقررات و اصول عمل کنی مشکلی هم پیش نمیاد
یه وقت هست مشکل سر یه چیزی هست مثلا یه قطعه سخت افزاری، گوشیتم روته گارانتی بهونه روت رو میاره و میگه دیگه از گارانتی ساقط شده در حالی که مشکل از جای دیگه بوده
نمیخوان توی کاربر روی دیوایست تسلط داشته باشی دیگه! در حالی که فرق اندروید با آی او اس همین جاهاست!
شما وقتی روت کنی خود روت مشکلی پیش نمیاره ولی میتونی با کارهایی که من و (شاید) شما بلد نیستیم به هموون سخت افزار هم آسیب بزنی که قاعدتا این کارو نمیکنی
پس نگران نباش
بروت :)
سلام . گوگل توی انحصار طلبی و کنترل مشتریهاش دست همه رو از پشت بسته .شما با روت کردن گوشی از کنترل گوگل خارج میشید , برای همین خود گوگل برنامه ها و بازیهای آلوده میسازه برای گوشیهای روت شده تا هم مردم رو بترسونه روت نکنند هم درس عبرتی برای اونهائی بشه که میخوان از کنترل و انحصار گوگل فرار کنند .نقل قول:
واقعا مرسی توهم توطعه و تجزیه تحلیل!:n04:نقل قول:
شما رزومت رو ببری فارس نیوز و کیهان، رو هوا میبرنتا!
برنامه های مخرب هم همینطوری دسترسی به روت ندارن...sup3r user برای هر برنامه که روت بخواد از کاربر اجازه میگیره!نقل قول:
برای گارانتی هم فکر کنم به خاطر اینه که ممکنه کاربر سخت افزار رو دستکاری کنه و گوشی رو خراب کنه ، برای همین گارانتی کلا با روت مشکل داره
آقا چرا اینقدر بحث میکنین کسی که بخواد 4 تا بازی نصب کنه روش گوشیش - فیلم ببینه - اینترنت بره ( که خیلی ها هم گوشی رو برای همینا فقط میخوان ) روت نمیکنه ! کسی هم که بخواد با گوشییش یه خورده ور بره روت میکنه ، مشکلی هم پیش نمیاد !
------------------------------------------------------
قیمت این گوشی عجیب کشیده پایین بد جور داره ارزش خرید پیدا میکنه !!!
با سلام
من این گوشی رو به تازگی گرفتم.اما هر کاری می کنم نمی تونم با USB به کامپیوتر وصلش کنم.باید چه کار کنم؟