سلام : لطفا اگر ممکنه فایل آپدیت جدیدترین ورژن ال ای دی 42led4700-ta رو بزارین ممنون!
Printable View
سلام : لطفا اگر ممکنه فایل آپدیت جدیدترین ورژن ال ای دی 42led4700-ta رو بزارین ممنون!
آقا من LED 42 اینچ ال جی مدل 42LM67100 دارم
میخوام لپ تاپمو با WIDI وصل کنم بهش اما انگار باید به مودم وصل شه، درسته؟
لپ تاپم هم intel widi رو داره و نیاز به نصبش نیست
میخوام یه راست( لپ تاپ به LED ) وصل شه، میشه؟ واسه فیلم و بازی
دوستان سلام
من تلویزیون LG 55LM6710-TB خودم را همین ده روز پیش به آخرین ورژن اپدیت کردم اما یه سری ایراداتی در بعضی تصاویر می بیسنم که تو ورژن قبلی نبود
البته در تصاویر اس دی
می خوام ببینم می شه مجددا به ورژن قبلی یعنی ورژن 30 برش گردونم
ممنون می شم
الان چه ورژنی روی تی وی تون نصب هست؟نقل قول:
دوستان تو رده 42 اینچ از محصولات ال جی میشه بگید کدوم مدلش از همه بهتره صرف نظر از قیمتش؟
راستش بین این شماره ها و پسوند مدلهاش گیج شده و تو سایتها هم اکثرا مشخصات کامل شون نیست که بشه مقایسه انجام داد.
دوست عزیزنقل قول:
الان ورژنی که روش نصبه اینه: 04.30.11
بسیار ممنون می شم اگه ورژن 04.20.11 را بتونم دوباره برش گردونم
این ورژن 04.20.11 هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق یو اس بی باید بریزی . روش ریخت فریمور از طریق یو اس بی توی انجمن هست
اگه قبول نکرد این ترفند بزن فایل از
GP4_---_AJ_BB_MP_SU3_mtk5369_A1_RevNo82142_V04.20. 11_usb_V2_SECURED.epk
به
GP4_---_AJ_BB_MP_SU3_mtk5369_A1_RevNo82142_V05.01. 15_usb_V2_SECURED.epk
تغییر نام بده
اگه نشد خبرم کن
دوست عزیزم آخه من عوضش کرده بودم به یه رمز دیگهنقل قول:
از قسمت تنظیمات سکوریتی تلویزیون رمزش را عوض کرده بودمنقل قول:
دوست عزیز اول مطمئن شو که نوت بوکت widi رو ساپورت می کنه برای تی وی ال جی چنتا چیز لازمه :
از همه مهمتر و پردردسر تر wifi adapter مدل intel اون بعضی هاش که باید بری تو سایت اینتل در مورد نیازهای widi سرچ کنی مدل هاش رو نوشته - کارت گرافیک intel hd - cpu با مشخصات خاص
خلاصه اگر همه اینها رو داشته باید اول درایورهات رو آپدیت کنی بعد رابط نرم افزاریش رو دان کن از همون سایت فقط دقت کن گجت خالیش کافی نیست و باید برنامش رو کامل دانلود کنی
همه اینها رو که انجام دادی طبق غریزه کامپیوتری که داری widi ترو از کاپیوتر فعال کن ( چون دقیق نمی دونم ورژن برنامه و منو ها رو خودت باید غریزی انجام بدی )
بعدش از تی وی به این ترتیب عمل کن Setting ==> Network ==> Wifi or widi Screen Sharing
بعد یک صفحه میاد شروع می کنه به سرچ کردن بعد تو رو پیدا می کنه بعدش رو اون رو اوکی کن و راحل موجوز دادن اتصال رو هم از نوت بوک و هم از نی وی انجام بده بعد ییهو تصویر نوت بوک می ره رو تی وی در کل چیز خوبیه دقیقا همون کار اتصال کابل Hdmi و RGB و DVI را به صورت wireless انجام می ده
تو کیفیت 1080 و Full Hd بلو ری هم کم نمی یاره حداقل مال من که کم نیاورد
امیدوارم بتونی راه اندازی کنی من که خودم دهنم سرویس شد کلی هم از پشتیبانی خودش پرسیدم دیدم اونا که بوقن بعد کلی سایت رو چک کردم انجام دادم فقط بازم می گم سخت افزار خیلی مهم که ساپورت کنه وگرنه به هیچ عنوا جواب نمی گیری اگر مشکلی داشتی حتما با من در میون بزار تا کمکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n26: :n16::n11: