اگه با اپدیت اوست مشگلی نداری اوست نصب کننقل قول:
اگه با اپدیت اوست مشگلی نداری اوست نصب کننقل قول:
سلام
comodo 5.12 را نصب کردم ولی نمی تونم به اینتر نت وصل بشم .در ضمن fire wall security level , defense+security level, sand box security level را روی چه حالتی بذارم؟
شما نباید اعتقادات شخصیتون رو به دیگران تلقین کنید ........ کمی مطالعه کنید روی لایه های حفاظتی و حالت گند زدایی تا متوجه رتبه بندی انتی ویروس ها بشید .نقل قول:
سلام
میشه نظر خودتون رو در مورد این ترکیبها و مزایا و معایب هرکدوم بگید:
1- nod32 antivirus 5 + comodo firewall free + Malwarebytes
2- nod32 antivirus 5 + outpost firewall + Malwarebytes
3- kaspersky antivirus + firewall (comodo or outpost) + malwarebytes
4- kaspersky pure 2 (or kis 2013) + Malwarebytes
اپدیت که نه وصل میکنم V+P+N اپ میشه فقط موندم چی نصب کنم الان Avast internet securty نصب کردمنقل قول:
دوستان نظرتون چیه چی نصب کنم من؟ ESET Smart Security avast! Internet Security avsat freee+comodo firewaall Comodo Internet Security avira free+comodo firewall رمم 512 cpu 2.8 کدوم کمتر میگیره و بهتره؟ وایا فایروال دیگه ای هست بهتر و راییگان
سلام دوستان
من رو یه دونه از مینی لپ تاپ های سونی که سی پی یوش اتم 1.3 گیگاهرتزی هست میخوام یه انتی ویرویس (یا ترجیحا اینترنت سکوریتی ) نصب کنم
همینطوری سیستم داره جون میده ، آنتی ویروس چی بزنم که سبک ترین و کم مصرف ترین باشه ؟؟
ممنون
norton2012/2013internet security
از بین شرکت هایی که انتی ویروس بوت میدند(rescue disk) کودومشه که میشه موقعی که سی دی رو بوت کردی دیتابیسشو اپدیت کرد و حجم اپدیتش زیاد نباشه؟ میخوام برای روز مبادا داشته باشمش:)
چون بعضی ها هستند که باید هر بار ورژن جدیدشو از اول دانلود کرد.
با سلام.
من رو ويندوز7 نورتون 2012 اينترنت سکيو ريتی دارم. آيا به نظر شما نيازی برای نصب کسپرسکی هست؟؟؟:question::question: