فکر نکنم دیگر با این وضعیتی که داریم بعدش هم درست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر نکنم دیگر با این وضعیتی که داریم بعدش هم درست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا یک تغییر دادن چون وارد منو میشه شد و رفت تو گیم ولی 2 3 دقیقه بیشتر وصل نمی می مونه. (اخرین پینگ قبل از dc 261 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود بازی رو دارین ؟
یه نفر گذاشته بود ولی دیگه کار نمی کنه.
با خودش جرا نمی شه دانلود کرد ؟
نقل قول:
چون دانلودر باید یک سری اطلاعات اولیه ( مثل اطلاعات md5 و اخرین ورژن )رو از سرور اصلی بگیره که بعدش از طریق شبکه های شیرینگ فایل رو دانلود کنیم که الان ان سرور بلوک شده تو ایران( اولش حدود 10 20 ثانیه نیاز به چیز پی ان هست باسه این کار )
البته الان فعال هیچکی نمی تونه بازی انلاین کنه تو ایران .......
من دو روزه lol و apb رو بدونه هیچ مشکلی بازی میکنم و قصد دارم world of tank و ghost recon online رو دانلود کنم.
فقط تونستم 4 دقیقه بازی کنم و ارتباط ریست شد:n04:
خبر خوبی است....نقل قول:
wot اگر درست بود به من یک ندا بده( چون wowp من هر وقت رفتم سر زدم هنوز packet lost داره )
زدم به تخته چشم نخورم:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تو بازی بهم نگفت تلپورت می کنم...ظاهرا مشکل ارتباطی ندارم ... فقط پینگش برگشته به زمانی که تازه امدم بازی کنم ( نزدیک 280 )
چطور تونستی بازی کنی:n04:نقل قول:
دقیق نمی دونم .... اخرین کاری که کردم dns هامو باز عوض کردم دیگر قطع نشد و مسئله نداره. ( گرچه هنوز تو بازی های دیگر که دارم مسئله packet lose رو دارم )نقل قول:
( من یک لیست بلند بالا دارم بخاطر اذیت کردن های اینها هر چند وقت یکبار مجبور می شم عوض کنم تا مسئله نداشته باشم.)
dns رو برام پ.خ کن ببینم شانسی بوده یا تاثیری دارهنقل قول: