اين اماري كه گذاشتين رو قبلا هم ما گذاشته بوديم. كلي هم در موردش بحث شد.
امار جديدتر اينكه الان گذاشته شده و تمام خبرگزاريها هم به همين امار اشاره كردند.
Printable View
اين اماري كه گذاشتين رو قبلا هم ما گذاشته بوديم. كلي هم در موردش بحث شد.
امار جديدتر اينكه الان گذاشته شده و تمام خبرگزاريها هم به همين امار اشاره كردند.
تحقیق یک شرکت آلمانی مشخص کرد " استمفوردبریج " و " نیو کمپ " در حال حاضر جایگاه دو تیم گران قیمت فوتبال جهان است.
با چه مقدار پول می توان ترکیب کامل فوق ستاره های چلسی با بارسلونا را خرید؟
یک شرکت آلمانی که متخصص مطالعه در مورد بازار نقل و انتقالات فوتبال است، باشگاه های بزرگ اروپا را مورد بررسی قرار داده است که ترکیب این تیم ها چه مقدار ارزش دارند.
تیم " رومن آبراموویچ " با حضور بازیکنانی چون " دیدیر دروگبا "، " مایکل اسین "، " فرانک لمپارد " و " جان تری " 410.2 میلیون یورو ارزش دارد.
دومین ترکیب گران قیمت برای بارسلونا است. آبی و اناری پوشان با بازیکنانی نظیر " لیونل مسی "، " ساموئل اتوئو "، " ژاوی هرناندز "، " آندرس اینیستا "، " دنی آلوز " و " تیری هانری " 408.5 میلیون یورو ارزش دارد.
دو باشگاه منچستریونایتد و رئال مادرید در رده های بعدی قرار دارند. میلان نیز با 330 میلیون یورو گران قیمت ترین باشگاه از نظر ترکیب بازیکنان در سری a است و اینترمیلان نیز با 316 میلیون یورو پشت سر میلان قرار دارد.
در این ارزش گذاری از بارسلونا 24 بازیکن لحاظ شده در حالی که از رئال مادرید، چلسی و میلان به ترتیب 28، 27 و 30 بازیکن در نظر گرفته شده است.
بایرن چندمه؟
بایرن اصولا تو سیاستاش نیست که بازیکن گرون قیمت بخره
اینو که خودت بهتر میدونی محمد
پیارسال هم نارهیزی کردن با خرید تونی و ریبری
آخه پارسالم لیست گران قیمت ترین باشگاهها منتشر شده بود که بایرن جزو 10 تای اول بود شایدم اشتباه می کنم البته از نظر ثروتمند ترین باشگاه بودن که بایرن پنجمه.
اين امار با اون امار پروتمندترين باشگاههاي جهان خيلي فرق ميكنه!
اين بر اساس بازيكنهاي گرام قيمتي كه در تيمها بازي ميكنن هست. مثلا ميان ميزان حقوق تمام بازيكنهاي بارسا يا چلسي رو جمع ميزنن. هر كدوم كه زياد تر شد اون تيم ارزش پولي بازيكنهاش بيشتره.
سلام بنظر من باید بایرن رو اول میکردن نه منچستر رو
چه مسخره پس رئال کجاست !؟
خوبه تو اسپانیا دو لیگ قبلی رو رئال قهرمان شد
آمار جديد و قديم نداره اين كه شما گذاشتي فقط واسه ي فصل جديد هستش( 2009-2008 )نقل قول:
اين آماري كه دوست عزيزمون گذاشت براي سال 1991تا 2008 هستش پس اين جامع تر هستش جديد و قديم هم نداره:10:
یکی به من بگه این اینجا چی کار میکنه ؟نقل قول:
1٠-المپيك ---- ٢١٧ امتياز