-
یه تجربه ای که از دیده هام به دست آوردم اینه :
هیچ وقت کسی رو تهدید نکنید ! اگر میخواید حال یه نفر رو بگیرید ، خیلی هوشمندانه و بدون سر و صدا ... چون تهدید کنید طرف حواس خودش رو جمع میکنه و حتی ممکنه اولین ضربه رو اون بزنه :دی اگر هم عمل نکنید از این به بعد ازتون حساب نمیبرن و میگن فقط حرف میزنه اما اگه تهدید نکردید و بعدا به این نتیجه رسیدید بلایی سر طرف نیارید مسئله ای نداره ... LOL
البته بعضی جاها هم تهدید جواب میده ، تجارب میگه اگر اطمینان دارید یکی رو تهدید کنید از ترس تا سکته میره دیگه احتیاجی به عملیات ویژه با نیروی ضربت ندارید .
-
سلام وقتتون به خیر
یه چند صفحه ای خوندم
حالا توصیه بچه ها
چند تا از این توصیه ها رو رعایت کنید همین
هر هفته سه تاش رو هم که شده رعایت کنید بیایید بگید این سه تا کار رو این هفته کردم
عملیش کنیم
خودم به شخصا اولین کار رو که میخوام بکنم اینه>>
کپی از همه مدارکم
اسکنش و ارسالش به ایمیل خودم
و... البته باید زنگ بزنم به برو بچ خدافظی
-
راستی من همه یه چند وقتیه همه چیزم رو از پی سی ورد یاد میگیرم
-
هیج وقت دل کسی رو نشکنید و کسی رو مسخره نکنید.
حتی به شوخی یا حتی با کنایه
چون به زودی تقاص کارتون رو خواهید دید و به همون وضع کسی که این کارو باهاش کردین دچار میشید.
مطمعآ باشین ادم ها همیشه اینطور که الان هستن باقی نمیمونن. چه خواسته و چه ناخواسته تغییر می کنن.
موفق باشین:11:
-
قبل از تصمیم گیری همه جوانب رو بسنج و همه گزینه هات رو بررسی کن
قشنگ زیر و بم شون رو بررسی کن
وقتی انتخاب کردی و تصمیمتو گرفتی کلا چشم و گوشت رو روی انتخابای دیگت ببند
و همونی رو که انتخاب کردی با قدرت تمام پیش ببر
این یکی از ساده ترین رموز موفقیته
-
سلام روز به خیر
به پیشنهاد دوست عزیز vampire girl تغییراتی توی فایل ورد نهایی که دوستان زحمت میکشند و برای مرتب سازی برای من ارسال میکنند ایجاد شده.... (البته توسط خود ایشون ) و چون تغییرات کاملا به جا و مناسب بود تصمیم گرفتم فایل جدید رو برای دانلود اینجا قرار بدم
لطف بفرمایید تغییرات رو از اینجای کار به بعد تجربیات رو توی این فایل قرار بدید
ممنون از همکاری تون
-
دنبال کاری که میدونید تهش دردسر داره نرید...نگید تا تهش نمیرم ... نگید منکه نمیخوام فلان کارو کنم...نگید این فقط یه شوخیه...
همیشه شوخی شوخی جدی میشه و.....زندگیتون از هم میپاشه....همه کارایی هم که قرار بود نکنید رو آخرش میکنید...شوخی شوخی...
-
دیروز سر پروژه با راننده کامیون صحبت می کردم...می گفت هیچوقت تحت هیچ شرایطی از سمت راست ماشینهای سنگین سبقت نگیرید...چون راننده به سمت راستش مسلط نیست و دید خوبی نداره و کلی هم از خاطرات خودش و دوستانش از نفله کردن ماشینهای سمت راستی گفت برام!!
خلاصه اینکه از سمت راست اصلا سبقت نگیرید.
-
از هیچکس ... تاکید می کنم هیچکس ... تو زندگیتون انتظاری نداشته باشید.
فقط فقط فقط به خدا و پشتکار خودتون وابسته باشید.
-
معتاد بازی های کامپیوتری مخصوصا انلاینش نشید !!!
نمیدونم جنگ خان و تراوین و از این جور بازی ها
حداقل یه چند ماهی وقت منو تلف کرد اخرش فهمیدم که چه کلاه گنده ای سرم رفته !