پویول: شک ندارم كه گواردیولا می ماند
پویول که به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل لوانته را از دست داد، امیدوار است که بتواند به دیدار بعدی تیمش در جام حذفی برسد.
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان باشگاه بارسلونا هیچ شکی در مورد ادامه حضور گواردیولا بر روی نیمکت مربیگری بارسا ندارد. پویول در این رابطه گفت:« ادامه می دهد. فکرمی کنم که اینطور است. این همان چیزی است که رختکن تیم این را می خواهد و مثل اینجا در دنیا، هیچ جای دیگری نیست.»
پویول در گفت و گو با بارسا تی وی گفت:« اگر این تیم، ویژگی خاصی دارد، به این دلیل است که تیم همیشه با انگیزه بازی می کند. شاید بهتر یا بدتر شود ولی همیشه تمام تلاشش را در زمین مسابقه به کار می گیرد. این تیم توانایی های بالایی دارد و به همین خاطر فکر می کنم که مربی تیم در جمع ما خواهد ماند.»
پویول که به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل لوانته را از دست داد، امیدوار است که بتواند به دیدار بعدی تیمش در جام حذفی برسد:« حالم بهتر است باید صبر کنیم تا زمان تصمیم گیری فرا برسد. عصر سه شنبه تستهای بیشتری انجام خواهیم داد و در آن زمان می توانیم شدت ریسک را بررسی کنیم.»
کنفرانس خبری پویول زمان مناسبی برای شوخی و خنده در مورد صحبتهایی که در توئیتر بین او و سسک و پیکه رد وبدل می شود گفت:« لذت می بریم. در رختکن تیم ما 4 بازیکن هستند که در توئیتر نام کاربری دارند. من احساس آرامش می کنم ، پیکه خطرناک است.»
او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد توپ طلا گفت:« هر سه نامزد نهایی شایستگی دریافت این جایزه را دارند چون هر سه آنها خیلی خوب هستند و ما این شانس را داریم که آنها را در رختکن تیممان ببینم. سالهای زیادی از فوتبال آنها باقی است و ما از حضور آنها لذت خواهیم برد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/04/2289331/%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84-%D8%B4%DA%A9-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%83%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
2011/1/4
ساندرو روسل: ژاوي مثل بنجامين باتن است
رئيس بارسا معتقد است كه ستاره تيمش در هر ديدار طوري بازي مي كند كه انگار جوان تر شده است.
سايت گل- بارسلونا در حالي اين هفته مقابل لوانته قرار گرفت كه ژاوي، رهبر خط مياني آبي و اناري ها قرار بود پانصد و چهل و نهمين بازي اش با پيراهن اين تيم را انجام دهد و به اين ترتيب با ركورد ميگلي، مدافع باشگاه در دهه هاي 70 و 80 برابري مي كرد.
ژاوي 30 ساله كه يكي از اركان اصلي بهترين بارسلوناي تاريخ است، اولين بازي اش براي اين تيم را در 18 سالگي در سال 1998 انجام داد.
او سال گذشته و زماني كه مشخص شده بود ممكن است به زودي به ركورد بيشترين بازي در تيم بارسا برسد، گفته بود:" تا زماني كه بدنم اجازه بدهد، بازي خواهم كرد، هرچند بازي من مانند بسياري ديگر به سرعت بستگي ندارد.
اميدوارم به ركورد بيشترين بازي با پيراهن برسم. اين افتخار بزرگي براي من خواهد بود. فكر كنيد؛ بيشترين بازي براي بارسا بيشتر از هر كس ديگر؟ هميشه موفقيت تيم مهمتر است اما اين بزرگترين دستاورد من خواهد بود."
ژاوي مطمئنا تا چند روز ديگر اين ركورد را به تنهايي از آن خود خواهد كرد، يا در ديدار فردا شب مقابل اتلتيك بيلبائو در كوپا دل ري يا ديدار شنبه آينده مقابل دپورتيوو لاكرونيا.
او تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارد و تخمين زده مي شود كه بتواند حداقل 200 بازي ديگر براي بارسلونا انجام دهد و به ركوردي برسد كه رايان گيگز يا سر بابي چارلتون در منچستريونايتد به جا گذاشتند.
ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا در اين مورد گفت:" به نظر مي رسد ژاوي در هر بازي جوان تر مي شود. نمي خواهم حدس بزنم او چند بازي ديگر مي تواند براي بارسا انجام دهد."
پپ گوارديولا، سرمربي بارسا كه قهرمان دوران نوجواني ژاوي محسوب مي شود، نيز گفت:" اين فوق العاده است. فكر مي كنم او مي تواند به ركورد 700 بازي يا بيشتر برسد."
و سرانجام ژاوي در مورد تداومش در همه اين سال ها گفت:" من طرفدار فوتبال هستم و همين باعث شده تا بتوانم در اين سال ها مشكلات مختلف را پشت سر بگذارم. نمي توانيد روي چيزي كه به آن عشق مي ورزيد، قيمت بگذاريد. من مورد انتقاد نيز قرار گرفته ام اما هميشه خواسته ام كه با بارسا به جام هاي مختلف برسم. "
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/04/2289410/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84-%DA%98%D8%A7%D9%88%D9%8A-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D8%A8%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/1/4