سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
در خدمتم ... سوال هرچي داري بپرس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
در خدمتم ... سوال هرچي داري بپرس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من بازم اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که همه می خوان کد خدا رو جزغاله کنن حقته به ثوله یه نفر چیزی که عوض داره گله نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی پهلووون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه فردا که می آی من بن باشم قند تو دلت آب می شه آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به جز p30 تو فرومه دیگه ایه فعال هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- وقتی کم می آری چی کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا به حال با هیچ کدوم از الاته موسیقی کار کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- حوصله ات که سر می ره چی کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان
یه چند تا سوال هم من بپرسم
1. در مورد هر کدوم از اسمهایی که تو امضات هست یه توضیح کوچیک بده
رامبد
نوید
نیش نیش
ووکمن
2. چرا نام کاربری نیش نیش رو عوض کردی؟
3. ووکمن یعنی باغبون دیگه ؟
حالا چرا باغبونی خوشت میاد؟
4. زندگی خودتو تو یک جمله تعریف کن
5. آینده خودتو چطور می بینی؟
6. زندگی یعنی چی؟
امضات هم خیلی باحاله
موفق باشی
سلام
من هم يك تك سوال دارم
اسم واقعيت چيه؟
چه عجب چشم ما به ديدن سعيد رونالدو منور شد . چاكريم سعيد جان
راستي اقا نويد صندلي نشين شما كه كدخدايي پارتي بازي كن دو سه هكتار زمين مرغوب ابي براي من بزار كنار . مي تواني ؟
اهل كوهنوردي هستي ؟ يك روز قرار بزاريم با هم بريم كوه ؟
سلام
1-تا حالا گم شدي؟
2-اگه 10000000 ريال داشتي چيکار مي کردي؟
3-اگه 1000000 $ داشتي چيکار مي کردي؟
4-اگه 100000000 ريال داشتي چيکار مي کردي؟
5-اگه 10000000 $ داشتي چيکار مي کردي؟
6-چطوري با انجمن آشنا شدي؟
7-به چه تيم فوتبال خارجي(باشگاهي) علاقه داري؟
8-چند بار رايانتو به ديار باقي فرستادي؟
9-چه کانالي (ماهواره) بيشتر نگاه مي کني؟
10-چند وقته تو انجمن فعاليت داري؟و فکر ميکني منم بتونم مثل تو بشم؟
11-چه نوع فیلمی را دوست داری؟
12-نظرت راجع به هولو کاست چیه؟
با تشکر در ضمن به شکلک های خانوم مونیکا حسودیم شد!!
سلامی دوباره خدمت داش نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ هات ...
راستی یادم رفت اینو ازت بپرسم....واقعا اگه قدت 187 و وزنت 81 ..در عالیترین وزنه ممکنه قرار داری..چاق نیستی...
مگه اینکه جای 7 و 8 رو عوض کرده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزه دیگه فکر کنم این یه هفته ای که تو رو صندلی نشستی یا به کل میسوزیو جزغاله میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته دور از جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تعداد صفحات تاپیک به 200 میرسه یا وسط کار فکر خداحافظی از پی سی به سرت میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خودت چیه ؟؟؟
راستی از باجناقتم خبری نیست...نکنه همولایتی ما رو تو دوئل کشتی..ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من بازم اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که همه می خوان کد خدا رو جزغاله کنن حقته به ثوله یه نفر چیزی که عوض داره گله نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرااان به اين زوديها جزغاله شم ...
خوبی پهلووون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي فكر كنم شما بهتري ...
1- اگه فردا که می آی من بن باشم قند تو دلت آب می شه آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فردا باشه آره خب چون ديگه نميتوني ازم سوال كني ... :biggrin:
2- به جز p30 تو فرومه دیگه ایه فعال هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره 4 تا فروم ... ولي بيشتر توي پي سي هستم
3- وقتی کم می آری چی کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سكووووووووووووووووووووت
4- تا به حال با هیچ کدوم از الاته موسیقی کار کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره چندبار با پيت موزيك نواختم ...
5- حوصله ات که سر می ره چی کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حوصلم سر نميره ... يعني اينقدر كاروبار سر خودم ريختم فرصت سر خاروندن ندارم ...
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان
سلام عزيز
یه چند تا سوال هم من بپرسم
1. در مورد هر کدوم از اسمهایی که تو امضات هست یه توضیح کوچیک بده
قبلا توضيح دادم اما روي چشم ...
رامبد: اسم مستعار من
نوید : اسم واقعي من
نیش نیش : نام كاربري اسبق من
ووکمن : نام كاربري فعلي من
2. چرا نام کاربری نیش نیش رو عوض کردی؟
والا يه جورايي احساس كردم بچگونست ...
3. ووکمن یعنی باغبون دیگه ؟
آره عزيز باغبان ميشه
حالا چرا باغبونی خوشت میاد؟
خب باغبون به گلها كمك ميكنه منم ميخوام به شما گلها اگه ميتونم كمك كنم ... :biggrin:
4. زندگی خودتو تو یک جمله تعریف کن
توي اين سن : صفا - عشق - محبت - البته يه خورده پيچيده
5. آینده خودتو چطور می بینی؟
راستش فكر ميكنم با برنامه اي كه واسه آيندم چيدم آينده خوبي در انتظارم باشه البته اگه تلاش كنم
6. زندگی یعنی چی؟
يعني امواج دريا كه بعضي اوقات تنده بعضي اوقات آرومه ...
امضات هم خیلی باحاله
قابل نداره ...
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
نويد ;)
به اين ميگن خلاصه و مفيد :biggrin: