دوست عزیز جسارتا مبنای این حرف شما چیه؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز جسارتا مبنای این حرف شما چیه؟نقل قول:
یه سوال:
ان 8 اپن سورس هست دیگه؟
پس کو؟! کجا؟! :31:
خب کی این سیستم عامل در اختیار عموم قرار میگیره؟!
اگه قرار گرفته پس کو؟ چرا من نمیبینم؟!:31:
فکر میکنم شما سیمبین رو با آندروئید اشتباه گرفتیدنقل قول:
یعنی چی؟!نقل قول:
خب اعلام شده بود که سیمبین 3 اپن سورس هست دیگه!
خب سورسش کو؟!
اصلا قید اندروید رو رو نوکیا بزنید که بدجور رقیب شدن برای هم .نوکیا رفته با ویندوز قرارداد بسته مثلا حال اندروید رو بگیره.من بودم .صبر می کردم هم مدلای جدید با قیمتای بهتر بیاد.این گوشی های نوکیا اگه اندروید داشت محشر بود.من نوکیا رو بیشتر به خاطر جنس خوب بدنه و صدای خوب گوشیاش قبول دارم وگرنه ساپورتش به درد نمی خوره.ایران تو تح ری مشه ونمی تونیم از امکانات گوشیمون کاملا استفاده کنیم.
بله یه مدت هم سورسش رو برای دویلوپرها گراشتن رو سایت های اصلی سیمبیننقل قول:
فقط بعد از بسته شدن سایت های مثل سیمبین.او آر جی و...
سورش رو برداشتن !
حالا چرا ..خب دلیلش اینه که نوکیا تنها صاحب و استفاده کننده این سیستم عامل تو دنیاست
و تصمیم گرفته !
والا فعلا گول ما رو تحریم کرده و هیچ جوره نمیشه از مارکتش دانلود کرد(حتی با روش های ایرونی :31:) !نقل قول:
ولی برنامه های آندو و سیمبین به وفور تو سایت ها برای دانلود
موجوده و از این بابت نگرانی وجود نداره
گول؟ گول دیگه کیه؟ گوگلو می گی؟
رفتن تو سایتو دانلود کردن کاری نداره اگه نذاره برید از خدماتش استفاده کنید از ایران
ولی وقتی یه سیستمی مثل ovi داشته باشی وقتی توش میری ازت شماره می خواد برات بفرسته .ایرانم تو لیستش نیست یعنی ضد حال!توش انگولا همه رو داره حتی ریزترین جزیره های دنیا!حیف...!
سلام
دوستانی که با قسمت sw update گوشیشون مشکل داشتن و یا دانلود نمیشد جدیدا مراجعه کنن مثله اینکه مشکل برطرف شده خودمم تست کردم.
من شخصا از این قسمت آپدیت کردم اما متاسفانه ناقص آپدیت شد و مشکلات زیادی بوجود آورد من جمله عدم اجرای صحیح برنامه ها . عدم اجرای حذف برنامه ها . سرعت بسیار کند صفحه کلید موقع تایپ که خلاصه کار به مرکز خدمات نوکیا کشید. اونجا ظرف نیم ساعت برام فلش کردند که این مشکلات کلا حل شدند و من خیلی راضی هستمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اولین نفری هستی که میبینم میگی گوشیت مشکل پیدا کرده با آپدیت از خود گوشی.
در ضمن این آپدیت برنامه هاست نه آپدیت خود فریم ور گوشی:46: