دوست عزیز شرمنده من الان باید برم اگه ضروری نبود نمیرفتم. فردا صبح وقتم آزاده هر موقع که خواستید بگید.
Printable View
دوست عزیز شرمنده من الان باید برم اگه ضروری نبود نمیرفتم. فردا صبح وقتم آزاده هر موقع که خواستید بگید.
فردا هم من نیستم ... دیگه سرداور میدونه..
من بجز اموزش قانون مربع اموزش دیگه از ایشون ندیدمنقل قول:
دیگه از این جور بازی ها نمیگذارین؟
حیفه این گروه بسته بشه میتونیم تا قله بریمکد:http://www.chess.com/groups/forumview/p30world-vs-society-africa
اگه دقت كنين ميبينين كه مات با دو فيل هم آموزش دادن ايشون:39:نقل قول:
ما که ندیدیمنقل قول:
لینک بده
گفتم اینارو مدیر کنه.البته بی اجازه از خودشون!ایراد نداره.کاری هم نخواستید نکنید.یارو گروه زده به نام ادمین! هر کی توش عضو میشه ادمینش میکنن!نقل قول:
masoudrejae
davy_jones
mahdishata
masoudrejae
vahid_civil
کسه دیگه ای هم خواست بگه که در نظر داشته باشم...
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
همین الان گفتم . حالا کی تایید کنه نمیدونم...
سلام دوست مننقل قول:
بريد تو پرو فايل davy_jones بعد چند تا گزينه ميبينيد
گشا يشهاي اول بازي (گامبي شاه)
و چند تا مورد ديگه
متاسفانه من نميتونم فعلا با ديال برم سايت چس
اصلا چرا از خدشون نميپرسين؟
راستی مسابقه گروهی نذاشتم چون میدونم الان بذارم خیلیایی که اینجان میرن عضو میشن و بعدا یادشون میره و تایم اوت میشن...
به عبارتی الان داغن...بازیاش معمولا یه ماه میکشه...
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
حالا بیخیال شین . یا هست یا نیست دیگه.
چت روم نیست که...
به ادمین های جدید خوشامد عرض میکنیم
اینم گروهمون.حتما عضو بشید:
کد:http://www.chess.com/groups/home/p30world
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان!نقل قول:
برای دیدن و استفاده کردن از آموزش ها نمیخواد که به وبلاگ من تو chess.com مراجعه کنین. من همه ی اون آموزشها رو تو لینکی که تو امضام گذاشتم به همراه آموزشهای دیگه که تو وبلاگم نیست جمع آوری کردم. امیدوارم که به ارتقاء سطح شطرنج دوستان کمک بکنه. منظورم این لینکه:
این بازی ها راهی نداره بصورت لایو بازی بشه واقعا ضد حاله یک بازی یک ماه طول بکشهنقل قول:
راستی مسابقه گروهی نذاشتم چون میدونم الان بذارم خیلیایی که اینجان میرن عضو میشن و بعدا یادشون میره و تایم اوت میشن...
ادم وسطش بیخیال میشه
یا شاید براش مشکلی پیش بیاد تو این یک ماه نتونه بیاد