اول از همه یه تبریک به همه ی بروبچه های اسپانیایی گل .... :8::8:
Viva Our Dear Spain
دوم اینکه چقدر خوشحالم از اینکه این قهرمانی شیرین رو با صدای (البته گرفته ی امشب) عادل عزیزم جشن گرفتیم ... :40:
جداْ لذت فوتبال صد چندان میشه با صدای حتی گرفته ی عادل فردوسی پور :40:
دقت کردین اواسط نیمه دوم چقدر بازی سرد و بی روح بود؟! چقدر پاس اشتباه؟! اگه به خاطر عادل نبود من حاضر بودم برم تو اتاق نیمه دوم برگردم! : دی
حالا بریم سراغ سوتی ...
نمی دونم بچه ها اشاره کردن یا نه ... چیزی نیافتم ...
فقط برنامه ی دو سه شب پیش بود (که بازی ای هم برگزار نمیشد و ویژه برنامه بود...) که رضا جاودانی عزیز!! :2: ماهیت بی سواد و خنگ خودش رو برای همگان رو کرد!!! :8:
دکتر صدر :40: کلی اطلاعات داده بود ، تو یکی دو تا جاودانی به زور تونسته بود همراهی کنه که فکر کنم همونش هم الکی بود! (مثلاْ صدر در مورد فینال سال ۸۲ صحبت می کرد ، جاودانی هم همش تایید می کرد! بعد که می رفت سراغ یه فینال دیگه ، بنده خدا جاودانی می موند! ده ثانیه تو ذهنش تجزیه تحلیل می کرد بعد دوباره تایید می کرد با سر :27:)
اتفاق جالب وقتی افتاد که ارتباط تلفنی ای برقرار کردن با یکی از کارشناسا (خیلی هم معروفه ، یادم رفته ... شاید هم مربی یا بازیکن بود) ....
از این طرف صدر از اون طرف هم پای تلفن ...
یهو فکر می کنین چی شد؟!! :18:
آقای جاودانی اساعه ادب فرموند با حالت منگی گفتند : یه لحظه صبر کنید تو رو خدا! من گیج شدم! الان چند دقیقه است بمباران اطلاعاتی شدم! ذهنم جواب نمیده! الان باید از این گیجی در بیام! :18::18:
که آقای نصیرزاده خوب جوابشو داد و گفت:
بله خب! آقای جاودانی اگه کشتی یا مسابقات قوی ترین مردان بود راحت تر می تونستن اطلاعات رو تو ذهنشون تجزیه تحلیل کنن! : دی در فوتبال سررشته ای ندارن :27: (یه همچین چیزی...)
کلی حال کردم حال این مردک گرفته شد :8: