world ship عزيز
ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي
Printable View
world ship عزيز
ميشه سيو سكانس 4 مموري 5 رو برام جور كني ؟ بد جور موندم تو كف يه اشتباهي كردم سيو هام پاك شد الانم اصلا حوصله بازي از اول رو ندارم . ممنون ميشم در اين مورد كمكم كني . مرسي
خوب شاید تیر نداره!!نقل قول:
عکسشو بذار بهتر بفهمم چی میگی
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟
کمک کنینننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن
خوب شاید تیر نداره!!نقل قول:
میشه ی عکس بذاری درست بفهمم منظورت چیه؟؟!!
با برنامه fraps عکس بگیر
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اگه می خوای من سیو سکانس 9 رو دارم:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
به نظرم اینجا باید بری 4 تا پوسترتو که روی دیوارا هست و برق میزنه و روی نقشه هم معلومه از دیوار بکنی!!نقل قول:
در ضمن دیگه هیچوقت نمی تونی لباستو در بیاری:31:
شمشیرا هم با همون شیفت بر می داره ولی احتمالا اگه نمیشه باید خودت بری ی اسلحه بخری بعد ور داری!!اگه بازم نشد حتما داری ی اشتباهی می کنی
بده دوست عزيز كاچي بده هيچي . اره لينك كن دانلود كنم .
ولي يعني كسي نيست تو سكانس 4 و يا سكانس 5 باشه . به خدا حجم زيادي نداره ها . 2 سوته حل ميشه . واقعا دوره پهلووني مرده ديگه :31:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بي صبرانه منتظر سيو سكانس 4 مموري 5 به بعد و يا سكانس 5 مموري 1 هستم ...........
ببينم يه پهلوون پيدا ميشه اين سيو ها رو به ما برسونه
کجاش گیر کردی؟؟؟؟؟نقل قول:
همونجا که میری زیر زمین بعد میری تویه دره سفید میشه؟
بخاطر اون؟
من سیو سکانس 4 رو تویه صفحات قبل قرار دادم.
سلام ورد شيپ جان
اره انجا گير كردم و اشتباها رو نمي دونم ابروت مموري كليك كردم سيوم رو برد به مموري 1 سكانس 4 يا 3 .
حالا هم اصلا حوصله بازي دوباره رو ندارم . ميشه لينكي رو كه گذاشتيد رو برام پيدا كنيد اخه من الان حدود 30 صحفه رو گشتم پيدا نشد
راستي انجا كه سفيد ميشه علت چي بود ؟ چطور بايد ردش كرد ؟ سيو بعد اون مرحله رو دارين ؟ ممنون ميشم كمكم كنيد .
ورد شيپ جون سيو رو پيدا كردم حالا بفرماييد چطور اون در رو رد كنم اخه بار قبل كه گفتم اونجا سفيد شد و درست نشد .
با سلام خدمت همه ، برای آپدیت کردن بازی به ورژن 1.01 فایلی به حجم تقریبا 20 مگابایت از ubisoft دانلود کردم ( assassins_creed_2_1.01_us.exe )
بعد از اجرا کردن فایل یک صفحه command prompt باز میشه و مینویسه : program too big to fit in memory و از صفحه خارج میشه !
تمامی run as administrator و run compatible with... و اینها رو انجام دادم آپدیت نمی کنه ! کسی هست آپدیت کرده باشه ؟
نقل قول:
فقط یه چیزی شما حتما بعد ریختن باید از منو abort memory کنید و بعد رفتن یه ماموریت جانبی دوباره tomb رو برین اینم value
کد:
http://www.multiupload.com/KVUAOJ2210
و تا این مرحله تموم شد برید سراغ ما بقی tomb ها و اول زره رو آزاد کنید و بعد آزاد شدن زره دوباره value قبلی رو بریزین یعنی این
کد:کد:http://www.multiupload.com/NYT8LNG24G
منبع:eslamy_jut