سلام
اگر با java برنامه نویسی می کنیم باید کل java رو بلد باشیم یا c# ؟
Printable View
سلام
اگر با java برنامه نویسی می کنیم باید کل java رو بلد باشیم یا c# ؟
من کلا بعید میدونم کسی بتونه ادعا کنه من کل جاوا رو بلدم ، همینطور سی شارپ ، عرض کردم خدمتت، انقدر درگیر این چیزا نباش، کارت رو شروع و از منابع استفاده کن ، یهو میبینی ای ول مشکلاتت با این زبان ها برطرف شده.
یعنی این نیست که شما اول باید جایی یاد بگیری و بعد استفاده کنی ، همزان با هم پیش باید بری.
این جاوا یونیتی ، فقط از سینتکس جاوا استفاده میکنه و ربط چندانی به جاوا ( سان ) نداره ، یونیتی اسکریپت واسش بهتره.
امیدوارم از این سوال های کلیشه ای که سودی چندانی نه برای خود شما و نه برای دیگران داره ، پرهیز کنید.
سلام اگه میشه دستور های پر کاربرد رو بزارید و براش مثال بزنید
vector 3 چیه؟یا vector 4
سلام
قسمت اول سوالتون که واسه فوروم کاره نشدی باید باشه ، یه داکیومنت راجع به این کار آماده کرده بودم که با مشکلاتی که پیش اومد نیمه کاره موند.
در مورد سوال دوم : ببین در مورد بازی 3 بعدی کاملا مشخصه دارای 3 محور هست ، X , Y , Z ، که این ساختمان داده ( Vector3 ) میتونه مقدار این 3 محور رد ذخیره کنه . زمانی که شما آبجکت خودت رو داخل محیط جا به جا میکنی در واقع داری این 3 پارامتر رو تغییر میدی .
من باز به شما پیشنهاد میکنم به داکیومنت مراجع کنید ، این سوال ها واقعا نیاز به اینجا نداره ، شما در نهایت مجبور میشی یه چیزهایی رو با مطلب خوندن متوجه بشی ، در غیر این صورت بازی سازی انجام ندادی ، دیگران بازی شما رو ساختن.
به این لینک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین توضیحات ساده علاوه بر راه انداختن کسایی که خیلی مبتدی هستن خودش عامل ترغیبی برای دنبال کردن داکیومنت های سایتش هست:46:نقل قول:
خودم کل دانکیومنت آنلاینشو با نرم افزار دانلود کردم بشینم سر فرصت کار کنم
یحی جون خودش هلپ داره...نیازی به این کار نیست....
پرویز جان مطمئنی ؟ آخه فقط قسمت Script Reference و که دان کردم 309 مگه:31:نقل قول:
یک مشکل با 3.5 دارم اونم اینه که فیزیک کار نمیکنه :| کلن کاری که میکنم اینه که یک Cube میسازم اسمشو میکنم زمین یکی دیگ میازم اسمشو میزارم پلیر بعد به پلیر RigidBody میدم و استارت ( نو و دوربین هم که دیگه...) اما پلیر از زمین رد میشه مشکل از کجاست؟!
---زمین Collidor داره
---پلیر هم داره
---پروزه از بونت کمپ استفاده شده :)
جالبیش اینجاست تو پروزه های دیکه فیزیک درسته!
ویرایش : نه نیست :|
تو نسخه های قبل مشکلی نداشتی؟