فامیلم سمند صفر خرید االان 2000 تا راه رفت ماشین تسمه تایم پاره کرد و با جرثقیل بردیم ایرانخودرو.اونجا کلی داد و بیداد کرد که اینم گفت میرم شکایت میکنم.مسئولش هم گفت مملکت که بی صاحبه هر کاری دوست داری بکن.حالا به نظرتون چی کار باید کرد؟
Printable View
فامیلم سمند صفر خرید االان 2000 تا راه رفت ماشین تسمه تایم پاره کرد و با جرثقیل بردیم ایرانخودرو.اونجا کلی داد و بیداد کرد که اینم گفت میرم شکایت میکنم.مسئولش هم گفت مملکت که بی صاحبه هر کاری دوست داری بکن.حالا به نظرتون چی کار باید کرد؟
شکایت. اگه کسی رو هم دارید که شاهده طرف گفته مملکت بی صاحابه با شاهد برید این موضوع رو هم بگید نه تنها پدر طرفو در میارن که در کنارش قطعا کلی هم به شما حال می دن...:31:نقل قول:
یه نکته: اگه شما تا حالا از شرکتهای خودرو سازی ایرانی خرید کرده باشید می دونید که این مسائل عادی هستش و اینقده حرص و جوش نمی خوردید.. طرف می ره 20 میلیون میده ماشین صفر می خره هنوز از در نمایندگی بیرون نیومده موتور می سوزونه برای شما که یه تسمه تایم پاره کرده :20:
دوستان من یه مشکل با سورن موتور ملیم پیدا کردم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...
شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه.با حرفش كه گفت مملكت بي صاحبه مخالف نيستم و كاملا موافقم ولي با رفتارش مشكل داريم.همين تسمه تايمي كه ميگين چيزي نيست موقع سبقت پاره شد و ماشين گاز نميخورد و نزديك بود با يه پژو شاخ به شاخ بشيم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفتم که در کل زیاد جوش نزن... مشکلی نبوده که فوقش تصادف می کردی... :31:نقل قول:
دوستان کسی در مورد مشکل من اطلاعی داره؟ کسی تا حالا باهاش مواجه شده؟:
وقتی تو ترافیک وایسادم و می خوام حرکت کنم یا زمانی که تو دنده یک نیم کلاج می گیرم تمام ماشین شروع به لرزیدن می کنه. انگار دارم از روی 100 تا دست انداز ریز رد می شم...
شاید دسته موتورات مشکل داره.تقه نمیزنه؟ دست موتور بالا رو چک کن ببین پاره نشده!؟ چون موقع حرکت موتور یخورده لرزشش بیشتره که اگه دسته موتور خراب باشه این لرزش به اتاق منتقل میشه.
می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنوننقل قول:
سلام... به عنوان یه پاسخ از رو تجربه بخونین نه از روی علم! چون از مکانیک سر در نمیارم!!نقل قول:
می شه یکم بیشتر توضیح بدین. آخه من از موتور چیزی سر در نمیارم. دقیقا دسته موتور چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ اگه خراب باشه باید چی کار کنم؟ ممنون
من این جور مشکلی داشتم... بردم نمایندگی دیاگ زد گفت اقا ناک سنسورت خرابه!! منم گفتم دستت درد نکنه اومدم....!!!!
موتور ملی، اینایی که مولتی پلکسه رو به هیچ عنوان هیچ وقت ندین دست کسی براتون درست بکنه چون بدون استثنا خراب میکنن!! هرچیزی که کوچیکترین ربطی به برقش داره رو دست بزنن، باید با یه قسمت دیگهی ماشینتون خدافظی کنین!!
رفتارشون با مشتری همینه... گاهی اوقات یه جوابایی بهت میدن که یعنی فقط دوست داری بری یه اسلحه بیاری همه رو به گلوله ببندی!!! حالا که ماشینتون رفته نمایندگی، یه اصطلاحی هست که میگه هفتهای دوبار میرید پیششون!! سعی کنین باهاشون دوست بشین...به هر صورت یک سال تمام قراره اونا هر هفته شما رو ببینن...بعد یه مدت دیگه میرید، مشکل رو میگید اونام میگن ولش کن بابا.... همشون اینجورین! ظبتت رو بلند کن!! نرونش و از این حرفا!!!! ماشین 99٪ چینی از این بیشتر نمیشه!نقل قول:
شاهد كه تعميركاراي اونجا بودن كه هيچ كسم شاهد من مشتري نميشه
ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟نقل قول:
امروز به یه مشکلی برخورم صبح وقتی می خواستم استارت بزنم دیدم داره صدای گاز میاد وبوی گاز رفتم کاپوت را زدم بالا دیدم از ژیگلاتور داره صدا میاد وماشین را زدم تو حالات بنزین ورفتم به مکانیکی ها وتعمیرگاه های گاز هیچی مشکل را نفهمید وبعدا تو حالت گاز روشن نمی شد وعلامت چک به رنگ زرد رو صفحه کیلومتر هم روشن بود الان هم بعد از یه چند ساعت دوباره درست شده به نظرتون چی کار کنم؟