سلام
بچه ها کسی اینجا هست که نوازندگی سازهای ایران یا جهان شرکت کنه؟ کارشناسی ناپیوسته
یک سئوال دیگه الان چه منابعی رو باید بخونیم؟
یک سئوال دیگه اگه نگیم کارمند دولت هستیم مهم؟
Printable View
سلام
بچه ها کسی اینجا هست که نوازندگی سازهای ایران یا جهان شرکت کنه؟ کارشناسی ناپیوسته
یک سئوال دیگه الان چه منابعی رو باید بخونیم؟
یک سئوال دیگه اگه نگیم کارمند دولت هستیم مهم؟
سلام دوستان
تو دفترچه قسمتی که کد رشته محل رو میخوای انتخاب کنی،فقط عنوان مرکز رو نوشته میخواستم بدونم آدرس اون مرکز رو نمیشه پیدا کرد که معلوم بشه کجاست؟؟؟ (کد زیر گروه 609 - نرم افزار-تهران)
به نظر من علمی کاربردی خیلی با ارزش تر از آزاده ، من هر دو رو تجربه کردم ، رشته ای که قبول شدین عالیه تبریک میگم
هزینه هاش هم خیلی کمتر هست نسبت به آزاد .
اگه رو سایت هست اسمتون نیازی نیست دیگه نشریه ای بگیرید ، ثبت نام هم برید اسمتون تو دانشگاه هست
این رو پیدا کردمنقل قول:
از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه کدوم واحد بهتره تو تهران؟؟؟کد:http://hadi-institute.ir/images/pdf/address.pdf
سلام !نقل قول:
بنظر من "شرکت داده پردازی ایران" رشته نرم افزار تو تهران خوبه !:10:
موفق باشید:11:
سلام .فقط در اخرین مرحله مشکل دارم ببینید توضیحات زیر را.
هر داوطلب بر اساس میزان علاقه مندی خود به رشته های تحصیلی وبا توجه به شرایط اختصاصی هر یک از مراکز اموزشی که در جدول شماره یک و دو امده است منحصرا میتواند در یکی از چهار گروه اصلی شامل صنعت.کاشاورزی. مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ وهنر ضوابط شرکت نماید.
ولی در این جا هم گفته شده :
داوطلب ازاد مجاز به انتخاب حداکثر 30 کد رشته (در صورت موجود )ار بین رشته های تحصیلی موجود در یک گروه اموزشی مطابق جدول شماره میباشد در صورت انتخاب از چند گروه اموزشی تمامی انتخاب ها حذف خواهند شد.
منظورشان چیست؟
مثلا من فناوری اطلاعات قم میخواهم برم باید همین یه رشته رو انتخاب کنم وشهر های ان را در اولیت های بعدی قرار بدم یا اینکه نه میتوانم چند رشته ا نتخاب کنم؟
میشه توضیح بدید ممنون؟:27:
سلامنقل قول:
ببینید دوست عزیز شما اول کد زیر گروه آموزشی رشته مورد نظرتون رو انتخاب میکنید(مثلا برا همین فناوری اطلاعات میشه 609) حالا شما میتونید کلیه رشته هایی که تو این زیر گروه هستند رو هم انتخاب کنید(فقط اونهایی که تو این زیر گروه هستند )بعد مراجعه میکنید به جدول 5 - 18 و انتخاب هاتون رو باتوجه به شهر مورد نظر انجام میدید
کد زیر گروه اموزشی برای شاغلین دولتی و خصوصی هست ولی برای من که ازادم معرفی کد گروه مشخص نشد هنقل قول:
پس منظورتون این هست که الان فناروی اطلاعات که تو گروه صنعت هست میشه که رشته های دیگه هم همچون برق الکترونیک-ابزار دقیق -تکنو لوزی کنترول و ماشین افزار سخت افزار کامپیتر رو هم انتخاب کنم؟ چون همه دراین گروه هستن
ممنون:11:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم دوستان من اولیت اولمو میخواهم فناروی اطلاعات بزنم معدلم 14/72 هست امکان داره رد بشم؟ به نظر شما رشته خوبیه؟
سلام دوستان
کارشناسی تری سال دیگه میاد نه؟
پودمانی مگه امتحان داشت قبلا؟
دوستان الکترونیکی چه گرایشی را برای کارشناسی ناپیوسته توصیه میکنند؟!
ترم بعد کاردانی ام تمام میشه میتونم که شرکت کنم؟!
سلام دوستان
من میخوام پودمانی نرم افزار رو انتخاب کنم
ممکنه بین این 3 بگید کدوم بهتره؟؟ (تهران)
1-داده پرداز ایران
2-گسترش انفورماتیک
3-موسسه آموزش عالی انفورماتیک ایران
بعد معدل من 17.37 هست به نظرتون انتخاب اول قبول میشم؟؟؟؟:11: