فوری *********سلام کسی از شهریه کاردانی به کارشناسی آزاد رشته کامپیوتر اطلاعی داره به من بده *******فوری
Printable View
فوری *********سلام کسی از شهریه کاردانی به کارشناسی آزاد رشته کامپیوتر اطلاعی داره به من بده *******فوری
نقل قول:
تو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
ما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم .:31: ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟:20: در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ... :31: از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
نخیر اون تکمیل ظرفیت نیسنقل قول:
تو azmoon.net
سمت راست پایین در رابطه با تجدید نظر یه چیزایی نوشته. همون تکمیل ظرفیته ؟
اون یه جور اعتراضه
اسمش که مشخصه...
تبریک میگم ! منم همینو قبول شدم ولی نمیرم وگرنه الان همکلاسی بودیم:دینقل قول:
ما هم رسما امروز دانشجوی مهندسی شیمی / تهران جنوب شدیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم م . شیمی / تهران جنوب کسی نیست 2 تایی باهم بریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن یه خبر جدید .. یکی از بچه ها رفته بود واسه ثبت نام توی دانشکده ی صنایع ( می گفت مثل مناطق جنگ زده است و داغونه داغونه ... ) از لحاظ محیط آموزشی ( منظورم قشنگ بودنشه ) در سطح شلغمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این بابت به همه ی دانشجویان صنایع تسلیت می گم
کسی ثبت نام کرده تاحالا ؟ با اون گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم ثبت نام میکنن ؟ چون گفته اصلش !
نه جانم ... اصلش حالا حالا ها صادر نمیشه . حداقل 1 سال طول میکشه . فعلا واست گواهیشو صادر می کنن . با همون هم میتونی ثبت نام کنی ...نقل قول:
سلام دوستان من انتخاب اولم م.شیمی تهران مرکز بوده با آخرین رتبه ی قبولی همین رشته و همین دانشگاه 4 نفر قاصله دارم
و 13 تا اختلاف تراز
آیا امکانش هست که بتونم در این رشته ثبت نام کنم؟(تکمیل ظرفیت و...)
ممنون میشم اگه جواب بدید
مگه صنایع نمیخوندی؟:20:نقل قول:
امکانش هست بهتره بری واحد دانشگاهی اونجا بری بهتر می فهمی ممکنه اسمت جز ذخیره ها باشه
:46:
آره من صنایع میخونمنقل قول:
م.شیمی برای دوستم بود
دوستتون ؟! اوکی!نقل قول:
یه پرینتم از کارنامه ش ببره خوبه
ایشالا قبوله !