خب من توي مسائل علمي جدي ام.نقل قول:
:blink:نقل قول:
منم همچنين.:)نقل قول:
Printable View
خب من توي مسائل علمي جدي ام.نقل قول:
:blink:نقل قول:
منم همچنين.:)نقل قول:
اره خطای دیدم زیاد شده باید عینکمو عوض کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نکنه واسه نوع حرف باشه هان؟
اره خطای دیدم زیاد شده باید عینکمو عوض کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
خب اينكه عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سوتیه دیروزه من داشتم با دوستم در مورده استاد شجریان صحبت می مردم که بجای اینکه بگم من 2 گیگ اهنگ از ایشون دارم اشتباهی گفتم 2 مگ! چشمای دوستم 4 تا شد و گفت این که نصفه یه اهنگم نمیشه؟!:blink:
ای بابا هما خانم نداشتیما گیر دادی خفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه به شخصه سوتي زياد تو كارم هست نميگم چون صفحات تاپيك ميره بالا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر جالب...منم همین فکرو می کردم...بعد تازه با خودم می گفتم عجب دختر با حال و شیطونیه...ف...ر شکن داره:laughing:نقل قول:
بنده خدا این مهران..... ظاهرا شانس نداره:laughing:نقل قول: