من 10 سالشو دارمنقل قول:
به نظر من که خوبه
مثلا اکثر تستایی که تو کتاب بانک تست اندیشه فائق (رضوی) هس همون تستا تو 10 سال هم هستش فرقی باهم ندارن
ولی از نظر پاسخ نامه 10 سال بهتره !
من 10 سالشو دارمنقل قول:
به نظر من که خوبه
مثلا اکثر تستایی که تو کتاب بانک تست اندیشه فائق (رضوی) هس همون تستا تو 10 سال هم هستش فرقی باهم ندارن
ولی از نظر پاسخ نامه 10 سال بهتره !
بچه ها عربي انرژي اتمي (كتابش) خوبه؟من خودم گاج سفيد دارم ولي هنوز نزدم.اخه مدرسمون اونو هم ميده
اين بار دومه كه ميزنم اگر ميدونيد جواب بديد لطفا
خواهشمندم که یک نفس کش مسلمون،جواب منو بده؟بودجه بندی فصل های نختلف دروس رشته ی تجربی .....
نقل قول:
خواهشمندم که یک نفس کش مسلمون،جواب منو بده؟بودجه بندی فصل های نختلف دروس رشته ی تجربی .....
ووووو......آرامش خودتو حفظ کن! بودجه بندیه چیو میخوای؟!
چرا هرکی میاد میگه بودجه بندیه چیو میخوام؟اینقدر سوالم سخته؟!اینکه مثلا:از فصل 1 شیمی 3 ،x تا سوال میاد.از مبحث ماتریس ریاضی فلان عدد سوال میاد.امیدوارم نفر بعدی نگه:بودجه بندیه چیو میخواینقل قول:
نقل قول:
چرا هرکی میاد میگه بودجه بندیه چیو میخوام؟اینقدر سوالم سخته؟!اینکه مثلا:از فصل 1 شیمی 3 ،x تا سوال میاد.از مبحث ماتریس ریاضی فلان عدد سوال میاد.امیدوارم نفر بعدی نگه:بودجه بندیه چیو میخوای
من که هنوز نفهمیدم بودجه بندیه چیو میخوای!!!!!!!!
کنکورو میگی؟! فک کنم هر سال تعداد سوالا فرق کنه!
من رشته م تجربی نیس واسه همین از بودجه بندی تجربیا خبر ندارم ولی شیمی رو فکر کنم یکی باشهنقل قول:
شیمی پیش دانشگاهی از هر بخش حدودا 3 سوال اینا میاد !
شیمی 3 هم 4 سوال
شیمی 2 هم
بخش 1: 3 تا
بخش 2 : 2 تا
بخش 3: 1
بخش 4: 2 تا
بخش 5 هم 2 تا
1 سوال هم از آزمایشگاه میاد !
اینا رو از کتاب بازرگان نوشتم ولی اصلا نمیشه به بودجه بندیا اعتماد کرد مثلا همیشه 1 سوال از آزمایشگاه میومد ولی امسال (87) اصلا سوالی نیومد...
نقل قول:
سلام رفیق من چند روز پیش فرستادم ولی چون تازه وارد هستم سیستم گفت باید تایید بشه ولی بعد از چند روز اثری ازش نمی بینم :41: پس دوباره می فرستم .
بودجه بندی بر اساس مبحث برای تمام رشته ها:
کد:http://www.tehrantalim.com/Moshavereh/moshavere/boodjebandi/main.htm
بودجه بندی بر اساس درس:
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=66780
البته زیاد به این چیزا تکیه نکن چون هر سال تغییر میکنه .
اين دفعه قلم چي كل ديناميكه(البته بجز اخرش) جزوه ديناميكي كه من ميخونم خيلي زياده تازه بدون تست زدن
چرا واسه ما اومده بود که بشر جواب صحیح میشد.نقل قول: