ممكنه راه حل دقيق قاطي كردن اب وروغن در 206 رو بفرماييد /llممنون ميشم
Printable View
من درست متوجه منظور شما نشدم!نقل قول:
راه حل دقيق قاطي كردن آب و روغن توي موتور؟!
احتمالا منظور شما راه صحيح رفع مشكل آب و روغن قاطي كردن بايد باشه.
وقتي يه موتور آب و روغن قاطي ميكنه يعني كه بنا به دلايلي مجراهاي آب و روغن موتور با هم ارتباط پيدا كرند و اين هم بطور معمول دو دليل داره.
1. واشر سر سيلندر به دليل فرسودگي يا حرارت شديد سوخته و باعث از بين رفتن آب بندي سيلندر و سر سيلندر شده و آب و روغن قاطي ميشه.
2. در بدنه سيلندر و احتمال بيشتر در سر سيلندر يك يا چند ترك در كانالهاي آب و روغن اون بوجود آمده و باعث قاطي شدن آب و روغن شده.مورد اولين مورد يعني سوختن واشر سر سيلندر خيلي بيشتر رخ ميده.
در هر دو حالت بايدسر سيلندر و يا در صورت نياز كل موتور باز شده و تمام قطعات بازديد و سرويس بشن و دليل اين اتفاق مشخص شده و رفع عيب بشه.
[QUOTE=armita z;7148545]ممكنه راه حل دقيق قاطي كردن اب وروغن در 206 رو بفرماييد /llممنون ميشم[/
تعمير كار گفت:طبيعا بعد 8سال تموم 206ها واشر سرسيلنئدر خاصيتشونو از دست ميدن.مدتي قبل متوجه چرب شدن درپوش مخزن اب شدم گفتن چيزي نيس تاكه ديروز درپوش مثل اينكه با خامه اغشته شده باشه واب داخل مخزن بسيار غليظ وپرروغن بررسي كردن گفتن با تعويض واشر /همراه كمي شايد تراشكاري /مشكل حل شه. سوالم اينه كه ممكنه بخاطر دير شدن صدمه خورده باشه وايا با اين راهكار ارايه شده مشكل برطرف ميشه؟لازم ذكره كه توي8سال بسيار مدارا كردم با موتور وكاركرد ش100km هزار بيش نيست.البته احساس ميكنم موضوع به حدود يه ماه قبل كه نيم ليتر روغن كم كرده بود وبراي اولين بار كاهش بي دليلش بر ميگرده
با سپاس فراوان از اساتيد بزرگوار
نقل قول:
میشه دلیلایی رو که به ذهنتون میرسه بنویسین شاید تونستم با نمایندگی مطرح کنم و به نتیجه برسم .
بازم ممنون از لطف بی منتتون
اشتباه اول شما اين بوده كه موتور صفر و آب بندي نشده رو بشدت تحت فشار قرار دادي( دور موتور 3500 تا 4000 ) و اين واقعا براي يه موتور نو خيلي زياده. و البته بعد از اون هم فشار رو خيلي بيشتر كردين( سرعتهاي 140 و 150 كيلومتر)
بر عكس راهنمايي ( يا در واقع چاه نمايي) نمايندگي شما بايد تا 1000 كيلومتر اول با دور موتور كم و سرعت پايين( حدود 50 كيلومتر در ساعت) حركت ميكردين تا موتور كامل آب بندي بشه.
بعد از 500 كيلومتر اول روغن و فيل تر روغن رو عوض كرده و دوباره همين كار رو در كيلومتر 1000 انجام ميدادين تا تمام براده ها و ذرات باقي مانده از سايش و آب بندي شدن موتور كامل خارج بشه و اونوقت يه روغن خوب با فيل تردرجه يك استفاده ميكردين.
اگر چراغ روغن ماشين خاموش ميشده پس مشكل فشار روغن نداشتيد و البته تعويض مجدد پمپ روغن هم مشخص ميكنه كه مشكل از پمپ نبوده.اون تعويض ميل اسبك هم هيچ فرقي ايجاد نكرده بود منتها چون تنظيم مجدد سوپاپ انجام شد براي يه مدت كوتاهي خوب شده اما با فشاري كه دوباره به موتور وارد شد مشكل برگشت.
اينجور كه مشخص شده شما بايد موتور رو كامل باز كنين و يه بازديد و تعمير اساسي انجام بديد.
Camaro جان مرسی از دقت و توجهت
میشه بگی منظورت از تعمیر اساسی چیه ؟ چه قسمتی ؟ و اینکه آیا نمایندگی ( شهرستان ) میتونه مشکلو حل کنه ؟
و دیگه اینکه وقتی درست شد چیکار کنم دوباره مشکل تکرار نشه .
و سوم اینکه از کجا میتونم اطلاعات دقیقتری در مورد برخورد با ماشین و موتور ماشین پیدا کنم ( از عوض کردن روغن و پر کردن آب شیشه و عوض کردن دنده گرفته تا تعمیر موتور خلاصه راننده حرفه ای شدن )
منظور از تعمير اساسي، پياده كردن و باز شدن تمام قطعات موتور و بازديد اونها و در صورت نياز تعمير، تراش، تعويض و سرويس قطعه هاي آسيب ديده و داراي مشكل هست، چيزي كه اصطلاحا به تعمير موتور كامل معروفه.نقل قول:
میشه بگی منظورت از تعمیر اساسی چیه ؟ چه قسمتی ؟ و اینکه آیا نمایندگی ( شهرستان ) میتونه مشکلو حل کنه ؟
و دیگه اینکه........
اگر كسي به شما پيشنهاد كرد كه تنها يه بخش رو باز كنين و به بقيه كاري نداشته باشيد ، توجه نكنين چون اينطور كه متوجه شدم وضعيت موتور ماشين شما با يه سرسيلندر باز كردن يا تعويض ياتاقانها از زير حل نميشه و تنها كار رو نيمه انجام داده و بعد از مدتي دوباره مشكل برميگرده و خرج قبلي بيهوده تلف ميشه.
در مورد نمايندگيها و اينكه وظيفه خودشون رو به نحو احسن انجام بدن من خيلي شك دارم نمونه اونهم همين دستور العملي بوده كه به شما دادن!!
به احتمال 100% اين مورد موتور رو ديگه جزو گارانتي حساب نميكنن پس حتما لازم نيست سراغ نمايندگي بريد مضاف بر اينكه اگر پيش اونها باشه شما دسترسي كامل نداريد كه ببينين چه كارايي دارن روي موتور انجام ميدن؟( مكانيكهاي آزاد كه بالاي سرشون ايستادي از كار ميدزدن و كلي مشكل درست ميكنن واي به حال نمايندگي كه ماشين رو دم در تحويل ميگيرن و ديگه اجازه ورود به صاحبش رو نميدن...)
اگر مكانيك آشنا داريد كه قبلا كار براتون انجام داده و شما ازش مطمئن هستي به اون مراجعه كني بهتره. كلا اينجور حساب كنين كه داريد دنبال يه دوست خانوادگي ميگردين و بايد براي سالها با اون رفت و آمد خانوادگي داشته باشيد و بچه خودتون رو كه همون ماشين هست به دستش بسپاريد. اينجوري بايد حساسيت بخرج بدين چون تعميرات هزينه زيادي ميبره و اگر درست انجام نشه و از كار بدزدند و مشكل بوجود بياد شما اين وسط ضرر كردي و اونهم پولش رو گرفته و رفته و دست شما هم به جايي بند نيست..
براي اينكه بعدها دوباره دچار مشكل نشويد و روش نگهداري صحيح خودرو و يك سري تعميرات ابتدايي و بازرسي هاي دوره اي و تنظيمات و ..رو ياد بگيريد، بهترين كار استفاده از تجارب ديگران و مشاوره با افرادي هست كه سالها ماشين داشتن و البته بصورت صحيح ماشين رو نگهداري كردند، چون هستند افرادي كه بعد از سالها صاحب خودرو بودن هنوز اصول اوليه نگهداري رو بلد نيستند.
سايتهاي مختلف رو در اين مورد ميتونين پيدا كنين و بخونيد. كتابهايي هم در اين باره نوشته شده. در همين تاپيك و انجمنهاي ديگه هم هستندافرادي كه بتونن راهنمايي كنن و از مشاوره با اونها استفاده كنين.
بازم مرسی camaro جان
ماشین رو نشونه یه تعمیرکار دادم گفت روغن خوب بالا نمیاد یعنی درپوش روغن رو باز کرد و خودم دیدم روغن کم میپاشه ( با یه پراید دیگه مقایسه کردیم ) حالا بردم نمایندگی ، سرمکانیک گفت سر سیلندر رو باز کنن قرار شده فردا بهم خبرشو بدن ، یعنی بازم احتمال داره که درست بشه دوباره خراب بشه یا همون حرف شما ( کار رو نصفه و نیمه انجام بده ؟ ) یا یه جور دیگه بپرسم یعنی بازم لازمه همه جای موتور چک بشه ؟ اگه اونا این کارو نکردن خودم اصرار کنم که این کارو بکنن ؟ (قبول نمی کنن که میگن درست شده ) اینجاش فشار میاره که صفر گرفتم اذیتم نکنه و نندازتم تو نمایندگی و تعمیرگاه ( خودم کردم که حقمه ... )
ممنون از لطف بی منتتون
راستی camaroجان حالا که کار از کار گذشته ووقتی درست شد چجوری باهاش برم ، دورموتور چند باشه ؟ سرعت چقدر میتونم برم ؟ بالای 120 هم مجازم ؟
نقل قول:
راستی camaroجان حالا که کار از کار گذشته ووقتی درست شد چجوری باهاش برم ، دورموتور چند باشه ؟ سرعت چقدر میتونم برم ؟ بالای 120 هم مجازم ؟
اين بخش از پست قبلي رو دوباره مينويسم و با دقت بخونين. در مورد همه خودروهاي صفر كيلومتر چه داخلي يا خارجي بايد رعايت كنين همينطور در مورد تمام موتورهاي تعمير و بازسازي شده خودروهاي قديمي چه داخلي يا خارجي. غير از اين انجام بديد ، به احتمال زياد موتور را دوباره راهي تعميرگاه ميكنين.
شما بايد تا 1000 كيلومتر اول با دور موتور كم و سرعت پايين( حدود 50 كيلومتر در ساعت) حركت ميكردين تا موتور كامل آب بندي بشه.
بعد از 500 كيلومتر اول روغن و فيل تر روغن رو عوض كرده و دوباره همين كار رو در كيلومتر 1000 انجام ميدادين تا تمام براده ها و ذرات باقي مانده از سايش و آب بندي شدن موتور كامل خارج بشه و اونوقت يه روغن خوب با فيل تردرجه يك استفاده ميكردين.
وقتي موتور كاملا آب بندي شد اونوقت تا سرعتهاي نزديك 100 هم ميتونين بريد( بدون فشار آوردن زياد) و بعد از 1500 كيلومتر كه از اون گذشت ميتونين بيشتر هم بريد منتها توصيه ميكنم اين كار رو نكني چون نه جاده ها مجاز به چنين سرعتي هستند و نه كشش اين سرعت رو دارن و نه ايمني ماشين در حد اين سرعتهاست و نه اينكه اقتصاديه...