من منظورم 8401 بود اشتباه تایپی شد:31:.....نقل قول:
بقیه سوالاتم که امیر جواب داد:8:
من منظورم 8401 بود اشتباه تایپی شد:31:.....نقل قول:
بقیه سوالاتم که امیر جواب داد:8:
فكر كنم يه سوال ديگه درباره باند و.. بپرسم امير جان رسما منو بزنه!!!باز هم از حسين جان و امير عزيز بابت راهنماييهاي مفيدشون تشكر ميكنم
ميدونم كه زياد و بي جا سوال پرسيدم واسه همين هم معذرت ميخوام
اخرين سوالي كه واسه من پيش اومده رو اگه جواب بدين واقا ممنونتون ميشم
اين امپ 8401 كنوود چهار كاناله هست.يعني دو كانالش بي استفاده ميمونه
حسين جان هم گفتن كه امپ چهار كاناله دو جفت سيم ار سي اي ميخواد
بنابراين ممنون ميشم يه امپ دو كاناله خوب كه تو هر كانال 170-180 وات ميده رو معرفي كنين
امیرو میگی نه بابا اون اگر حرفی میزنه واسه اینه که می خواد دلسوزانه راهنماییت کنه و تجربیاتش رو بهت منتقل کنه:10:.....نقل قول:
ببین پویا جان شما هنوز متوجه نشدی منظور ما چیه....
شما باید 8401 رو که 4 کانال هست بریدج کنی(یعنی به زبان ساده قدرت 2 تا کانال رو یکی کنی 1کانال+کاناله دیگر) که 4 کانال میشه 2 تاکاناله 150 واته بعد یکیشو میدی به ووفر باند چپ و یکی هم میدی به ووفر باند راست که تا اینجا ووفرها تغذیه شدن حالا میمونه تیوترها که یک آمپ 5203 کارتو راه میندازه 2 تا 55 وات میده یکی برای تیوتر باند چپ و یکی هم برای تیوتر باند راست(امیدوارم منظورم رو گرفته باشی:31:)......
راستی شما با اینحال به 2 جفت کابل rca و 2 تا سیم برای سیستم کنترل(پخش یکی بیشتر نمیده که میزنیش به یکی از آمپهات بعد دوباره یکی از این آمپت انشعاب میگیری برای اون یکی آمپ دیگت)و یک جفت کابل 2 یا 4 گیج برای برقت و یک فیوز که همه چی کامل بشه....
دنبال 2 کانالی که بتونه 170-180 تا بده نرو به جاش همون 4 کانال رو بچسب بهتره:8:....
نه بابا من کی باشمنقل قول:
من فقط دلم نمیخواد که کسی که اینجا راهنمایی میگیره بعد از خریدش پشیمون بشه
و گرنه من افتخار میکنم که با تمام کاربر ها دوستم
از جمله شما(اگه قابل بدونید)
من یه آمپ دیگه هم برای پیشنهاد سراغ دارم(سری پیکاسو)
که اگه توی بازار موجود باشه(4 - 5 ماه پیش بود) باید قیمتی حول و حوش 160 - 70 تومن داشته باشه(PCX4.540 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 4 اهم 4 تا 80 وات بهت میده
و روی 4 اهم و حالت بریج 2 تا 270 وات(چیزی حدود 200 وات باید حساب کنی) بهت میده
آمپ فوق العاده ایه
صدای با کیفیتی هم داره
همونطور که حسین خان هم گفتن هیچ کانالی از آمپ خالی نمیمونه بلکه هر 2 کانال یکی میشن و به یه آمپ 2 کانال تبدیل میشه
مثبت کانال اول به منفی کانال دوم به یه باند
و مثبت کانال سوم و منفی کانال 4 به یه باند وصل میشن
اگه یه 5203 هم بخوای بخری برای تیوتر ها کلا 2 جفت کابل RCA میخوای
یکی برای 4 کانال و یکی هم برای 5203
البته یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی
از پخش تا کنار آمپها یه جفت بکشی و از اونجا به آمپها با تبدیل 1 به 2 RCA ها رو ببری
اینم هیچ مشکلی نداره
سلام حسين جان و ممنون از زحماتي كه هم شما و هم امير جان در پاسخ دادن به دوستان مي كشيد.نقل قول:
با عرض پوزش به نظر من هيچكدوم از اين آمپها براي درايو تيوتر مناسب نيست،دليلش هم اين هست كه اين امپها HPF ندارند و تنها ----- LPF دارند كه مناسب نيست.
بنابر اين آمپي بايد باشه كه بتواند حد اقل فركانسهاي پائين 3 كيلو هرتز رو كات كنه.
6050 پرید
دیروز شیشه رو شکستند کنسول رو با ضبط کندند بردند
ای ول حمید به نکته خوبی اشاره کردی خوب خودت یکی رو هم معرفی می کردی :31:......نقل قول:
واقعآ متآسفم:41:.....نقل قول:
سلام خدمت حمید خاننقل قول:
خوبین شما؟
حمید خان خودتون اینجا سر بزنید که من اینقدر چرت و پرت تحویل مردم ندم:31:
راستش من اونموقع که میخواستم لیمیتد بگیرم بهم گفتن یه 5203 هم بگیر دیگه از روی همون معرفی کردم :13:
حالا برای یادگیری خودم چه کلاس آمپی لازمه؟
فردا دارم میرم توپ خونه برای خرید می خوام این سیستم ذغالی رو به زباله دان تاریخ بسپرم چیزایی که می خوام بخرم
1- باند اینفینیتی 693.9 یا 693.7
2- آمپ 2 کانال ساند پیکاسو یا ترانتولا PCX 2.270 TRX 320.2 Tra 340.2
3- ساب JBL 1202D خودم عاشق اینفینیتی هستم تا خدا چی بخواد
4- آمپ 8104 کنوود
حتمن رسیدم خونه گزارش کامل بازار و قیمت ها رو با عکس از وسایلی که گیر آوردم حتمن می ذارم.
حالا نگید این خودش به همه کامپ پیشنهاد میده میره کواکسیال می خره ها ماشین من طاقچه و آهن زیرش قبلن بریده شده باید پرش کنم.
سلامخواهش ميكنم راهنماييم كنين كه از باندام صداي بهتري بگيرم
من بالاخره سيستم خريدم
باند:ليميتد 595
امپ:5203 كنوود-يكي ديگه هم بوسترچهار كاناله
ساب:308 پايوونير
حقيقتش بيس ساب كه حرف نداره
ولي صداي باندا يه جوريه.يعني صداي تيوتر خيلي زياده و ميره رو مخ ادم.خيلي تيزه
از اون طرفم انگار صداي باند در نمياد.يعني ساب بهش غلبه ميكنه.يه جوري خفه است
اخه همه ميگن صداي اين باند خيلي زياده ولي من كه تستش كردم كم بود و تا حالا واسم نا اميد كننده.
امپ 5203 كنوود فقط واسه تيوترشه.به نظر شما گين اين امپ بايد تا اخر باز باشه؟
ميشه بگيد گين امپ چجوري تنظيم ميشه؟
امپ بوستر خوبه؟روش نوشته بود هر كانال 650 وات كه البته خودم ميدونم واقعي نيست
فروشنره ميگفت فعلا باند خشكه و چند وقت ديگه صداش كامل باز ميشه.به نظرتون اين حرف درسته؟
امير عزيز تنظيمات ظبط تو به منم ميگي كه منم ظبطمو همونجوري تنظيم كنم؟