نقل قول:
وقتی real time shild و ... نداره به چه دردی میخوره؟!..اواست که داره این قابلیت رو .
Printable View
نقل قول:
وقتی real time shild و ... نداره به چه دردی میخوره؟!..اواست که داره این قابلیت رو .
من استناد کردم به تست های av-compنقل قول:
ولی خوب چرا از پرمیوم استفاده نمی کنی؟
این همه پروموشن داره راحت به اسم خودت کلید میگیری.
و شما هم استناد کردی به همین ریال تایم..نقل قول:
مثلا اویرا حتی فری هم قابلیت های مناسبی داره
مثل
حجم اپدیت کم
سرعت اپدیت مناسب
سریعترین انالیز
و..
تازه شما میتونید اویرا پرمیوم رو هم 3 ماه رایگان استفاده کنید
که قابلیت کلین هم اضافه شده:11:
بله متوجه شدم...اگه اینجوری باشه که عالیه ...مرسی دوست عزیز :10:نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقا...اگه اینجوریه که 3 ماه میتونم از پریمیوم استفاده کنم که عالیه...چجوری میشه کلید رایگان 3 ماهه گرفت؟.این کلید واسه اویرا اینترنت سکیورتی کار میکنه یا واسه انتی ویروس خالی؟.یه مدت میخوام کسپر رو پاک کنم یه انتی ویروس قوی نصب کنم ببینم چطوریه...و اویرا و اواست مسلما بعد از کسپر هستند...مرسی:11:
آقا کسی میدونه کدوم فایروال ها با آویرا سازگاره؟ تا جایی که یادمه ZoneAlarm باهاش نمی ساخت.OutPost هم که با سریالش آدمو واقعاً اذیت میکنه . اگه فایروال دیگه ای مونده که خوب جواب بده و با آویرا مشکل نداشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید .
اگر اویرا فرینقل قول:
داری کمودو توصیه میشه
اگه ورژن
پرمیوم داری
خودش فایروال داره
دیگه نیاز نداره
این اویرا محشره....اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره...و قدرت بسیار بسیار بالا در تشخیص...یه خورده فایروالش ضعیفه فقط..
چی شد؟نقل قول:
ازش بد میگفتی که؟!
آویرا نمونه یه آنتی ویروس اروپایی بی نظیره
بنا به دلایلی بارها پیش اومد که برم سراغ یه آنتیه دیگه ولی این آدمو زمین گیر خودش میکنه:31:
تو سایت دانشگامون روی همه سیستمها آویرا نصب بود با مسول سایت که رفیقمم بود صحبت میکردم میگفت از زمان نصب آویرا فری ، دیگه ویندوز عوض نکردن
نقل قول:
کی من؟...نه اون یه کاپیتان دیگه بوده !...من چایی شیرین خوردم اگه از اویرا بد بگم ! :31:
اون موقع داشتم تحقیق میکردم در موردش ! :31:
واقعا عالیه....من موندم این چطوری برنامه نویسی کردن اینقدر سبکه !..سبک...اپدیت کم حجم...راحت..قوی..
اون کسپر داشت خفه میکرد سیستمو نامرد ! :13:
جیگر بابا بیده اویرا :31::40: !×!
شما برو آواست نصب کن :دینقل قول:
real time shild هم داره :دی