بله همون Strong عالی هست
این رم Micro SD رو هم تست کردم و جواب داد
Printable View
بله همون Strong عالی هست
این رم Micro SD رو هم تست کردم و جواب داد
آقا قلق دوربين داره مياد دستم . فلش هميشه تو حالت Auto و withe balance هميشه در حالت فلورسنت . تو اين حالت كه عكسهاي فوق العاده ميندازه . البته تو نور اتاق تقريبا هميشه فلش ميزنه .
دوستان اگه نظري دارن بگن . هنوز تو نور روز و آفتاب رو امتحان نكردم !!
شما کاملا در اشتباه هستید.نقل قول:
من قبلا در همین انجمن ، مشخصات فنی و تخصصی این دو نوع حافظه رو ( رم نیست ) گذاشته بودم.
که این اطلاعات رو خودم با استاد درس میکروپروسسور طبق ازمایشاتی که انجام دادیم بدست اوردیم.
مطمئن باشید حافظه های از نوع M2 از پروتکلی با سرعت بالا تر نسبت به microSD عمل میکنند.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببخشيد اق مهندس، من واژه عاميانه رو استفاده كردم (رم) و به هيچ عنوان قبول ندارم كه حافظه m2 از حافظه (رم) sd سرعت بيشتري دارند:5: من بيش از 20 بار امتحان كردم و با همه جورش تقلبي ،اورجينال:18: باز هم كم مياره.
و اگه امكان داره اون مشخصات فني را لطف كنيد بزاريد.تا به معلومات ما هم اضافه بشه:10:
و يه چيز ديگه چرا همه سازنده هاي گوشي از اين نوع رم استفاده ميكنند يعني انها نمي دانند كه كدوم حافظه بهتره:27:
<<<<<<<<<<<<<<<بعلت سوتی وحشتناک ویرایش شد!!!!!!
خوب دوست من من روي گوشيم رم 4 گيگ sd است شما كه اطلاعات كاملي نداريد از كجا اين حرف ها را ميزنيد شما حتي مي دانستيد كه كا850 دو نوع رم ساپورت ميكنه
اولا من نمیدونم که شما چه جور با گوشی امتحان کردید که میگید سرعت این از اون یکی بیشتره یا کمتره.:27:نقل قول:
و اما مشخصات فنی ، کلا برای نقل و انتقال Data به صورت سریال روی حافظه های E2PROM و flash ها ، از دو نوع پروتکل میشه استفاده کرد. بعضی از حافظه ها از پروتکل SPI و بعضی از حافظه ها از پروتکل I2C استفاده میکنند. پروتکل I2C جدید ترین پروتکل انتقال سریال دیتا و سریعترین انها میباشد.چون در این پروتکل میتوان از CLOCK های با فرکانس بالا تر استفاده کرد ولی پروتکل SPI محدودیت فرکانسی دارند.
خب ما پس از انجام ازمایشات Read & write روی این دو حافظه و البته سوزوندن چند تاشون ، بالا خره متوجه شدیم که microSD از SPI و M2 از I2C استفاده میکنن .
اما دلیل قیمت بیشتر M2 خیلی ساده است چون آیسی های E2PROM از نوع I2C از نمونه های SPI گرونترند.
من نمیدونم چرا سازنده های گوشی از این نوع حافظه استفاده میکنند ولی دلیلش میتونه همین ارزون تر بودن microSD و فراوون بودن این حافظه نسبت به M2 در بازار باشه.یه احتمال دیگه اینه که شاید M2 در انحصار سونی اریکسون هست و سازنده های دیگه نمیتوونن ازش استفاده کنن. و خیلی احتمال های دیگه .
به نظر من سونی اریکسون واسه این تو k850 از microSD استفاده کرد که میخواست به همه بگه بابا انقدر micro
micro نکنید اینم میکرو.که اگه بخوام میکرو بزارم برام مثل اب خوردنه.:27:
دلیلی نداره اگه شرکتهای دیگه یه کاری میکنن سونی هم بیاد تقلید کنه.
بلکه سونی اریکسون سیاستش اینه که شرکتهای دیگه ازش تقلید کنن، چند تا مثال :
K750 : اولین گوشی دارای فوکوس اتوماتیک. تغییرات اساسی در دوربین که سعی کرد به دوربین های دیجیتال نزدیک تر باشه. که بعد از این بود که شرکتهای دیگه هم سعی در بهتر کردن دوربین گوشیهاشون کردند.
گوشیهای سری W :اولین گوشی هایی که بدون استفاده از سیم کارت مانند یک mp3 player برات کار میکنه.
K800 : اولین استفاده از فلاش زنون در یک گوشی موبایل که نوکیا هم بعد از این روی N82 زنون گذاشت.
K850 : اولین گوشی که از دو نوع حافظه استفاده کرد .
C905 : اولین گوشی جاوا که دارای قابلیتهای GPS و Wi Fi هست. که نشون دهنده تسلط و قدرت بالای طراحان و برنامه نویسان سونی است. اگه شما با گوشیهای جاوای مثلا نوکیا کار کرده باشید با من هم عقیده میشوید.
G900 : اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی Touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
و موارد دیگه ...
آخ آخ ببخشید معذرت میخوام
اذعان می کنم که اشتباه کردم و پست ویرایش میشه
دوست عزيزمن با گوشي امتحان نكردم با رم ريدر امتحان كردم سرعت ميكرو محشره ولي اين ام2 واي
و بايد بگويم با بخشي از حرف هاي شما موافق هستم نه همه مثلا سوني ضعف هاي بزرگي نسبت به نوكيا و ديگر برندها داره مثلا تا الان 200 گوشي زده كدوم بدون سيم كارت بالا ميان و ميشه از امكانات استفاده كرد به استثنا برخي از اونا و ديگر تو تنظيمات كاربري از 1100 هم كم مياره و تو خيلي چيزهاي ديگه سوني يه گوشي زده مثلا كامل باشه /يه گوشي زده كه ........................