شاهرودی: پرسپولیس شخصیت قهرمانی دارد، اما...
بدون شک یکی از بهترین چپ پاهای فوتبال کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، رضا شاهرودی محسوب می گردد که متاسفانه وی بنا به دلایلی نتوانست به حق واقعی خودش که همان موفقیت با تیم ملی در عرصه های مختلف آسیایی و جهانی بشمار می رود، برسد. با این اوصاف شاهرودی این روزها در عرصه مربیگری و در تیم لیگ دسته اولی کوثر که به لحاظ امکانات مالی در سطح بسیار پائینی قرار دارد، نمره قبولی گرفته و امتیازات قابل توجهی در کوثر و در کنار محمود کلهر اندوخته است.
شاهرودی در گفتگویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اینگونه به سوالات پاسخ داد؛
ابتدا از کوثر و پیروزی شیرین تیمتان در بازی قبل مقابل تیم پر مهره هما بگوئید؟
همانگونه که مطلع هستید کوثر به دلیل نداشتن امکانات مالی کافی قادر به جذب مهره های سرشناس و کلیدی نشد اما خوشبختانه حضور تعدادی جوان با انگیزه و با آتیه و بهره جستن از تجارت چند بازیکن با تجربه پرسپولیس مثل محمد برزگر و بهنام طاهرزاده چند هفته ای است که تا حدود زیادی به انسجام تیمی دست یافته و فکر می کنم در هفته های آینده بهتر ظاهر شویم. در مورد تیم هما هم باید عرض کنم که ما در دو بازی قبل این تیم مقابل شاهین بوشهر و اتکا را خوب آنالیز کردیم و متوجه نقاط ضعف و قوت این تیم شدیم که خوشبختانه موفق به برتری سه بر یک شدیم.
حتماً بازیهای پرسپولیس را نیز دنبال می کنید؟
بله، به نظر من پرسپولیس در فصل جاری در جو سالم و مساعدی بسر می برد که نداشتن حاشیه های کمرشکن و جنجالهای درون تیمی از رموز موفقیت و صدرنشینی بچه ها بشمار می رود با این حال تصور می کنم پرسپولیس می تواند خیلی بهتر از اینها نیز ظاهر شود، منتها به شرطی که کادر فنی هماهنگی کافی در خط دفاعی و دروازه بانان پرسپولیس ایجاد نماید چون پرسپولیس در فصل جاری خیلی خوب و راحت گل می زند و حیف است که به این راحتی دروازه اش مقابل هر تیمی با خطر مواجه می شود. از طرفی فکر می کنم پژمان نوری در خط میانی توانائیهای بیشتری دارد که ارائه دهد تا دفاع چپ، ضمن اینکه نیکبخت هم که بهترین گزینه برای این منطقه محسوب می گردد، این روزها در خط حمله خوش می درخشد و بازیکن مفیدی برای پرسپولیس بشمار می رود، پس چه بهتر که پرسپولیس در نیم فصل یک بازیکن شش دانگ در منطقه چپ جذب نماید.