نقل قول:نقل قول:
در این مورد باید این سایت رو معرفی کنم برید اونجا کاملا توضیح داده.... فقط اینو بگم که با یه دستگاه بلوتوث انجام میشه...
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=35345
Printable View
نقل قول:نقل قول:
در این مورد باید این سایت رو معرفی کنم برید اونجا کاملا توضیح داده.... فقط اینو بگم که با یه دستگاه بلوتوث انجام میشه...
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=35345
امیر جان کجایی؟بیا نظرتو در مورد مقایسه ی عکسهایی که گذاشتم بگو!!؟!!
نقل قول:مشخصات عکسی که با نوکیا گرفتینقل قول:
امیر جان کجایی؟بیا نظرتو در مورد مقایسه ی عکسهایی که گذاشتم بگو!!؟!!
Orientation of image: 1
Image input equipment manufacturer: Nokia
Image input equipment model: 5700
F number: 3.2
Aperture: 3.2
مشخصات عکسی که با سونی اریکسون گرفتی
Orientation of image: 1
File change date and time: 2007:08:15 20:30:18
Image input equipment manufacturer: Sony Ericsson
Image input equipment model: K750i
Software used: R1CA021 prgCXC125955_HONG_KONG_ 5.3
Exposure time: 0.0333333
F number: 2.8
رزولیشن عکس 5700 رو با 1,600 x 1,200 pixels گرفتی اما با سونی اریکسون 640 x 480 pixels گرفتی !!
جالبه که روی سونی اریکسون K750 رزولیشن رو روی نرمال قرار دادی اما میگی هر دو گوشی با حداکثر رزولیشن عکس گرفته اند !!
امین جون خداییش به این میگی انصاف ؟؟
عکس های 5700 هم خیلی خوب گرفته شده.....مقدار رنگ زرد کمتر در عکس ها نشون داده شده.درصد نویز هم به مقدار کمتره
اما در مورد نورها !!
در عکاسی باید نور پشت ابجکت و بهتر بگم پشت دوربین قرار بگیره و به قول گفتنی زاویه نور و سرعتش باید تنظیم باشه...اگر این امکان وجود ندارد باید در کادر به صورت مستقیم نباشه و همچنین اگر هم این امکان ندارد بهتره به صورت مایل در چشم دوربین قرار بگیره !!
یعنی نور به صورت مستقیم جلوی ابجکت شما نباشه و به صورت مورب باشه....شما در 5700 این عمل رو انجام دادید اما در K750 نه و به صورت مستقیم از ابجکت عکس گرفتید
در نتیجه این مقایسه درست نیست....بهتر بود از هر دو گوشی در یک زاویه از ابجکتتون عکس می گرفتید
البته من اینجا قصدم مقایسه حرفه ای نیست...به نظرم 5700 خیلی خوب در عکاسی عمل کرده....
من خودم بعدا دو تا عکس حرفه ای از این دو گوشی می گیرم و اینجا براتون می زارم...در صورتی واقعا دوستان دنبال نتیجه گیری مثبت و درست باشند.
----------------------------------------نقل قول:
ممنون از نظرتون خیلی ساده با فوتوشاپ طراحی می شه کاره 10 دقیقه است
ای ول!!حتما امیر جان این کار رو بکن!اما وجدانا انصاف داشته باش و عکسهایی که میخواهی از دوربین 5700 و کا750 رو قرار بدی در شرایط برابر قرار بده!!همچنین سعی کن که عکسهای مختلفی از شرایط مختلف مانند شب و روز و در روشنایی زیاد و در تاریکی زیاد با دوربینهای کا750 و 5700 بگیری!!ممنون میشم که اگه این کار رو بکنی!در ضمن این هم از عکس در زاویه ی برابر با زاویه ی دوربین کا750 که توسط 5700 گرفته شده
این هم از عکس گرفته شده توسط دوربین 5700 در زاویه ای کاملا برابر با عکسی که توسط دوربین کا750 گرفته شده بود!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تهرانشر عزیز من از این جمله سر در نیاوردم می تونی توضیح بدی که این 30FPS چینقل قول:
امین جان الان که فکر می کنم می بینم اصلا دلیلی نداره که من بخوام یه دو تا عکس حرفه ای بگیرم و مقایسه کنم؟؟
حرفه ای ترین مقایسه رو Mobile Review انجام داده...منم طبق همون و با نظرات بچه های GSMArena این گوشی رو خریدم.
می خوام چی رو ثابت کنم؟؟اینکه سونی اریکسون در دوربین برتر هست یا این گوشی نوکیا بهتر از سونی اریکسون 750 عمل می کنه؟
سلام من یک خواهش داشتم از کسانی که در عکس برداری حرفه ای هستند یک توضیح خوب در مورد عکس برداری با این گوشی و دوربین دیجیتالی بدن که چه جوری عکس بهتر در می آید چه جوری تنظیم کنیم که حق این گوشی ضایع نشه یکی خوب عکس بگیره یکی عکس بد بگیره برای همین می گم که کسانی که نمی تواناند عکس خوب بگیرند یاد بگیرند من خودم خوبم بد نیستم ولی می خواهم بهتر عکس بگیرم تنظیمات در دوربین دیجیتالی خیلی مهمه
امیر جان این هم یک عکس دیگه که توسط 5700 گرفته شده!!انصافا من هیچ نویزی توی این عکس نمیبینم و وقتی این عکس رو میبینم یاد عکسهای یک دوربین دیجیتال حرفه ای می افتم.نظرتو در مورد این عکس هم بگو!!:
این هم ازعکسی که باز هم توسط دوربین 5700 گرفته شده و هیچ نویزی در اون دیده نمیشه!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------نقل قول:
امیر جان نوکیا 5700 در شب خیلی تصویر عکاسیش خیلی خوب نیست چون رزولیشن بالای داره
به نظر من تصویر سونی اریکسون تو شب خوب تره ولی اگر روز دو تا عکس بگیری تصویر 5700 نوکیا خیلی تصویریش از سونی ارکسون بهتره می کنه امتحان کنید
------------------
البته نظر بنده بود کسی دلخور نشه