نقل قول:
از 14 ماه. چون 14 ماه تو منطقه عملیاتی بوده
نقل قول:
از 14 ماه. چون 14 ماه تو منطقه عملیاتی بوده
آقا یه سوال این مهلت 6 ماهه از کی شروع میشه مثلا از بهمن شروع میشه که امتحانها تموم شد یا از لحظه ای که مدرک فوق دیپلم رو برات صادر کنن .بعد آیا این 6 ماه قابل تمدید هست یا نیست.باید از کجا بپرسی.
از زمان فارغو تحصیل شدنت دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که من خبر دارم نیست
-----------------------------------
من تاریخ ترخیص گرفتم ... جالب اند این کسری هانقل قول:
دی ماه بری خدمت ... 4 ماه و 12 روز بخدمتی ... بعدش 89/2/12 ترخیص بشی :27:
در نهایت یه نامه اینطوری بهت میدن که نشون میده چقدر از خدمتت کسر میشه ... نمونه اش رو البته ادیت شده بدون مشخصات خصوصی میزارم ولی جعل نکنید چون مهر برجسته داره :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من تاریخ ترخیص گرفتم ... جالب اند این کسری ها
دی ماه بری خدمت ... 4 ماه و 12 روز بخدمتی ... بعدش 89/2/12 ترخیص بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت یه نامه اینطوری بهت میدن که نشون میده چقدر از خدمتت کسر میشه ... نمونه اش رو البته ادیت شده بدون مشخصات خصوصی میزارم ولی جعل نکنید چون مهر برجسته داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ماه و دوازده روز ؟
منظور از دی ماه چیه ؟ آخه من میخوام همین 18هم برم خدمت
اینطور که معلومه سابقه پدر شما هم 21 ماهه ولی واسه پدر من 21 کل که فقط 14 ماهش رو توی منطقه عملیاتی زدن .
یکم بیشتر توضیح میدید
درضمن پدر من 7 ماهی رو هم بصورت بسیج توی جبهه داره و داوطلب آزاد رفته ، . میخواد یره پرونده اونو هم بگیره و به این 14 ماه ضمیمه کنه .
به نظرتون اون 7 ماه رو هم به اون 14 ماه جمع میبندن و کسری خدمت میدن،یا فقط همون 14 ماه رو محاسبه میکنن ؟
وارد 19 شدی باید دفترچه بفرستی.نقل قول:
نقل قول:
اگه هفت ماه رو توی منطقه عملیاتی بوده و مدرک داره به اون 14 ماه اضافه میشه
.
یه سوال ؟
بعد کارشناسی برای ارسال دفترچه 6 ماه وقته حالا اگه تو این 6ماه بفرستیم و تارخ اعزام قبل کنکور ارشد بخوره من شنیدم میشه تا بعد امتحان تمدیدیش کرد ؟ اینجوریه ؟
بسیج از سمت سپاه صادر میشه بصورت مجزانقل قول:
درضمن پدر من 7 ماهی رو هم بصورت بسیج توی جبهه داره و داوطلب آزاد رفته ، . میخواد یره پرونده اونو هم بگیره و به این 14 ماه ضمیمه کنه .
به نظرتون اون 7 ماه رو هم به اون 14 ماه جمع میبندن و کسری خدمت میدن،یا فقط همون 14 ماه رو محاسبه میکنن ؟
ارتش هم مجزاست
نیروی انتظامی هم مجزاست
جانبازان و ایثارگران هم مجزاست
نهایت همه این ها با هم جمع و تلفیق میشه و از خدمت شما طبق قوانین خودشان کسر میشه
پایه خدمتی ... یعنی تاریخی که توی برگه سبز برای اعزم زده و اون روز اعزام میشی با مشمولان دیگر :دینقل قول:
منظور از دی ماه چیه ؟ آخه من میخوام همین 18هم برم خدمت
نقل قول:
اینطور که معلومه سابقه پدر شما هم 21 ماهه ولی واسه پدر من 21 کل که فقط 14 ماهش رو توی منطقه عملیاتی زدن .
پدر بنده 21 ماه کامل توی مناطق جنگی سرباز درجه دار بوده ... ولی پدر شما 21 ماه ممکنه مناطق بوده باشه ولی توی منطقه جنگی فقط 14 ماه بوده باشه
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
میتونی تا دو سه دوره دوماه دوماه بندازی عقب ولی خوب دفترچه رو به موقع پست کردی :46:نقل قول:
سلام دوستان من الان میخوام برم دنبال کسری بسیجی کپی برابر با اصل برگ اعزام به خدمت را لازم دارم حالا این برگ اعزام کجاست؟!
در ضمن من الان توی 13 ماه خدمت هستم(اعزامی 88/1) ایا قبول می کنند؟!
ارتش(تیپ 55 هوابرد) هم هستم!