سرویس نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان یک سوال سرویس جمع آوری میشه مگه دسترسی به پنل هم میتونیم داشته باشیم . G>A . چرا اینجوریاااسسسسست.
...............
به قول شاعر سخت است ولی ممکن . اینم فکر کنم در این وضعیتی که ما داریم صدق میکند. تلخ است اما دل کندن ازش ...!
اقا واقعا خسته نباشید میگم اگر همه مثل شما انقدر پیگیر بودن عالی میشد خیلی خوشحال شدم دیدم انقدر پیگیری کردید،یکم توضیح میدین چه جوری میشه به اینا دسترسی پیدا کرد؟؟نقل قول:
برشون واقعا لعنت تو امریکا بخدا با 60 دلار نت 20 مگ نامحدود میدن....
انقدر از اون روز صبح که داشتم صبحونه میخوردم و قبض و رو میز دیدم اعصابم بهم ریخته که نگو....مادرم قبض پرداخت میکنه من فقط پول نتمو میدم بهشون دیگه با قبض کاری نداشتم تا اون روزم شانسی دیدم اصلا!!!!
در هر صورت با همه این شواهد و قرائن به قول اون دوستمون حتی 1 درصدم احتمال این داستان بره ما باید جانب احتیاط رعایت کنیم و نذاریم به هدفشون برسن اخه بعنی چی که میگن بعد اون حجم تعرفه ازاد حساب میکنن مگه اینجا سر گردنس؟؟؟
اون کسی که از بازرسی مخابرات تماس گرفته بود با مامانم حرف زده بود گفته بود در حد یه طرحه باید بره سازمان تنظیم اونجا تصویب بشه انگار،خدا میدونه چی میشه....من که دارم دانلود میکنم 7 گیگ زد شده تو این 2 روز
اگه بشه یکی بره مخابرات تقاضا کنه قراردادشو بهشون نشون بدن یه عکس بگیره عالی میشه من خودم شنبه اگه بتونم میرم
یکی از سایت ها و فروم هایی که من زیاد سر میزنم Neogaf هست. چند روز پیش یه تاپیکی زده بودن که وقتی خوندمش نابود شدم:
طرف پرسیده سرعت 50Mbps خوبه یا نه؟!! اون هم با قیمت 34.99 دلار!!!
یعنی با همچین قیمتی داره فکر میکنه که آیا خوبه که برم سراغ این سرعت یا دنبال یه چیز مناسب تری بگردم، اون وقت ما برای اینترنت 512 مجبوریم ماهی 20 و خورده ای بدیم و تازه محدود هم میشه...
60 دلار کدومه عزیز دل ! برادر من توی نیویورک که بعد واشنگتن گرانترین شهر هست 60 دلار برای اب و برق و گاز و تلفن و اینترنت میداد (نتش 8 مگ بود ). یکی از بچه ها هم برای پراگ گذاشته بود که سرویس 40 مگ ، 17 یورو بود.نقل قول:
برشون واقعا لعنت تو امریکا بخدا با 60 دلار نت 20 مگ نامحدود میدن....
یعنی نت این مملکت :
حجم محدود در حد وبگردی
هزینه بالا اونم با میانگین درامد پایین جامعه
سرعت بسیار پایین پروتکل ssl
قطعی های گاه و بیگاه که شما رو ممکنه در مواقع حساس لنگ بگذاره
سرعت پایین نت در همه چیز (بجز دانلود با منیجر) در حدی که حتی به اندازه سرعت اسمی هم نمیشه
فیل-ترینگ سایتها
جا-سو-س-ی از کاربران
.
.
.
یعنی همین مورد اخری تو کشوری مثل امریکا اتفاق افتاد که تازه هم سیستمدارها و هم نظامی ها معتقد بودند همین شنود در کاهش عملیات های خرابکاری نقش بسزایی داشت باز هم داد همه در اومد که پس حریم خصوصی چی میشه .
حالا شما همین وضع نت رو بگیر تو بقیه امور هم همین کیفیت و خودکفایی رو شما مشاهده میکنید.
راستی بچه ها من به پشتیبانی زنگ زدم گفت یک روزه سرویس رو تخلیه میکنند.
چرا اونو میگی!!! شما این خبر رو بخون فقط:نقل قول:
"باید توجه داشت که در بررسی و رتبهبندی کشورها به لحاظ سرعت اینترنت متوسط سرعت در کل کشور ملاک است به طوریکه سرویس اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه یک استاندارد متوسط در خانههای شهری کشور کره جنوبی است و این کشور به تازگی اینترنت یک گیگابیت (1000 مگابیت بر ثانیه) را در سطح کشور عرضه کرده که هزینه دریافت این سرویس 20 دلار در ماه است."
یعنی شما دلار رو 3200تومن هم حساب کنی این مبلغ میشه 64هزارتومن در ماه 1000مگ در ثانیه!!! بعد اونوقت مخابرات داره ماهی 74هزارتومن از مشترک میگیره 2مگ مثلا نامحدود میده تازه اونم نامحدود نیست دیگه دارن جمعش می کنن کلا!!! فقط ببین چقد داره روی اینترنت میخوره و دزدی می کنه...
:n27::n27::n27:
دوستان برای شما هم ip ثابت شده؟
من نامحدود دارم تقریبا دو هفته هست که ip تغییر نمیکنه فقط یک ip ثابت هست....فکر کنم مربوط میشه به مصرف منصفانه...
سیستم کارکردسرویس اطلاعات غلط میزنه ...برای من تو یک ماه زده ۱۹۶ گیگ دانلود کردی ...
حالا این طرح اجرا شده یا ما دانلودمون رو انجام بدهیم؟
دوست عزیز مشکل اینجاست که خیلی تابلو میخوان نت بالای 256 رو ازمون بگیرن و تازه همون 256 رو هم باید خدا رو شکر کنیم اگر بهمون بدن ...نقل قول:
الان چه تضمینی هستش که ما بریم 2 مگ مخابرات رو برای بهار بگیرم بعد تابستون دیگه بگن جمع شد ؟
خیال کردن با بچه طرفن تازه میگن قرعه کشی هم داره میفرستیمتون کربلا :n04:
دوست عزیز به نظر من بحث این نیستش که شما پول نت اومده برات خدا تومن بعد قیمت خط 50 تومنه بعد اگر ندی ببرنت دادگاه و .. بحثه اینکه خیلی شیک و مجلسی میگن بیا اشتراک و کنسل کن که اگر نکنی غیر از اینکه سر خط تلفنتون چه بلایی میاد یا نه اشتراکت کنسل میشه وسلامنقل قول:
دوستان عزیز من الان نزدیک 1 هفته اس که پست هاتونو دنبال میکنم. تمامی شکایت ها و حتی بیشتر ازون رو هم انجام دادم ولی چندتا مسئله رو به نظرم باید یادآور شم!!!
1- من نمیدونم دوستان تا کجا پیگیری کردن؟ ولی من پشتیبانی - فروش - مرکز مخابرات (مدیریت مرکز و مسئول ای دی اس ال مرکز) - روابط عمومی مخابرات استان تهران (اپراتور - سوپروایزر اپراتور ها - مدیریت) - مدیریت بخش سایت tct.ir حتی 1 نفر هم در موردگفته های بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات اطلاعی نداشت!!!!!!! فکر میکنید منطقیه که اپراتور پاسخگو درین مورد اطلاع داشته باشه و مدیریتش چیزی ندونه؟؟؟
2- اگر بخوایم به گفته های اونجا استناد کنیم که برای خیلی از مشترکین که حتی قبضی هم صادر نمیشه! یا خیلی ها مثه من اصلا پشت قبض رو نمیخونن !!! حالا فکر میکنید مخابراتی که خط با بدهی بیشتر از 50 تومن رو تو میان دوره قطع میکنه بیاد و چنین حماقتی بکنه؟ با این تفاسیر کسیکه ازین مطلب بی اطلاع باشه سر ماه ممکنه با قبض میلیونی طرف شه!!! بعد مخابرات میخواد یه خط 50 هزار تومنی طرفو مصادره کنه خوب بقیه اش چی یا میخوان طرفو ببرن دادگاهی کنن؟؟؟ شاید با توجه به شرایط جامعه بگین آره ولی چند نفرو؟ اصلا هزینه این مشکلات برای خود مخابرات بیشتره!!!
3-به قول دوستی اون طرح بهاره 2 مگ 32 تومنی با احتساب شبانه بیشتر از نامحدود با این شرایط فرضی و مبلغ 74 تومن دانلود میده دیگه اون 1مگ و 512 های نامحدود بماند!!!!
4- اصلا با این سیستم اکانتینگ اینا در هر دادگاهی محکوم خواهند شد چون مصرف هارو از زمان کانکت تا دیسکانکت محاسبه میکنه نه بر اساس زمان!!! ودر زمان عبور از سقف بدون هیچ اطلاعی میخواد مصرف آزاد حساب کنه! اصلا محاسبه همون مصرف آزاد بدون سیستم اکانتینگ فکر کنم خودش مشکلی باشه واسه مخابرات
فقط در آخر اینو بگم که شاید این بحث در حد یک پیش طرح باشه که از ماه های آینده اجرایی بشه و دلیل چاپش الان فقط بحث عقب موندن بخش فنی یا نرم افزار اکانتینگ مخابرات از بخش چاپ و صدور قبض باشه به دلیل اینکه برگه خام قبوض با توجه به حجمش خیلی پیشتر از زمان صدور چاپ میشه پیش بینی کرده بودن که تا این تاریخ سیستم برای انجامش آماده است ولی طبق روال همه پروژه های این چنینی سر وقت انجام نشده و به همین دلیل هم اطلاع رسانی رسمی چیزی فراتر از همون پرسش و پاسخ نرفته!!! ومسلما در زمان اجراش در سطح وسیعتری مثل اس ام اس یا حداقل درج در خود سایت مخابرات اطلاع رسانی میشه!
اونایی هم که بچه خوبی بودن و تغییر طرح دادن به بهاره و ... چند وقت دیگه اون طرح ها جمع میشه ... بعد اگر تونستید برید شکایت کنید ...
حالا چه نفع و سودی داره براشون که این طوری افتادن به جون ملت خدا داند و بس ...
مخلصم فرید جان فکر کنم خیلی ها این کارو کردن تنها من نبودم. 2020 که مرحله اول بود . مرکز مخابرات هم مشخصه و مدیر مرکز موظفه که شما رو ببینه حالا تو منطقه ما آدم مودب و خوبی بود رئیس بخش ای دی اس ال رو صدا کرد با اونم صحبت کردم. همه تلفن ها تو سایت خود مخابرات هست!!! شاید کسی توجه نکرده!
2090 و 88833300 که تلفن دفتر روابط عمومی هست که هم با اپراتورش صحبت کردم و هم داخلی مدیریت رو گرفتم. اینم تلفن سوپروایزره روابط عمومیه 88050000که سوپروایزر داخلی مدیر سایت رو داد که یه خانم اگر اشتباه نکنم به اسم شفیعی بود.
ثابت شدن ip ارتباطی با مصرف منصفانه نداره. چند وقته دارن میگن باید هویت کاربرا معلوم باشه وقتی به اینترنت وصل میشن، به این مربوطه.نقل قول: