روی کاغذ هم چیز خاصی نداره لنزشم lumix هست نه lieca باید دید قیمتش چنده.نقل قول:
روی کاغذ هم چیز خاصی نداره لنزشم lumix هست نه lieca باید دید قیمتش چنده.نقل قول:
دوستان خوبم من یه کانن sx130 دارم. به نظر شما ارزش داره بفروشمش و یه دوربین بهتر مثل کانن sx50 یا fz150 بگیرم؟
بستگی به نیاز هاتون و علایق شما داره . نم دونم sx130 رو چند ازتون می خرن ولی من جای شما باشم این دوربین رو نگه می دارم دم دستم باشه چون حمل و نقلش راحته و یه دروبین اس ال آر می خرمنقل قول:
عکسها رو ببینید .میزان تغییرات در کیفیت عکسها حدودا همینه ولی با یه دوربین اس ال آر تفاوت کاملا محسوس تره.
ایزو 100 , 80 راست fz150 , چپ sx130
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایزو 1600
با فلش
قیمتش حدود 400$ هستشنقل قول:
منظورم تو بازار ایران بود. شاید شما دسترسی به این دوربین دارید . خوب کیفیت تصویرش که تفاوت چندانی با fz150 نمی تونه داشته باشه. تو پست قبلی عکسها اون با sx130 که اگه الان نوش پیدا بشه بیشتر از 400000 تومن خودمون نمی شه مقایسه شده . به نظر شما 3 برابر این دوربین می ارزه؟نقل قول:
سال 2005 فوجی فیلم دوربین F10 خودش رو با 6.1 مگاپیکسل به بازار عرضه کرد اولین دوربین کامپکتی که با ایزو 1600 به بازار اومده بود و عکساش تا ایزو 800 قابل قبول بودن. بعد از اون تاریخ دوربینهای متعددی با همین ویژگی به بازار عرضه شدن مثلا F30 که 2006 به بازار اومد و نسل چهارم این دوربینها بود الان نزدیک 7 سال می گذره جالب بدونیم کیفیت عکسها در عملکرد ایزو چقدر پیشرفت داشتن من برای مقایسه F30 و S110 کانن, XF1 فوجی رو انتخاب کردم . اول رزلوشن عکسهای کانن و فوجی XF1 رو به 6 مگاپیکسل رسوندم بعد اونها رو کراپ کردم دیدن این عکسها خالی از لطف نیست
فوجی F30
کانن SX110
فوجی F30
کانن SX110
و فوجی XF1
دوستان الان داشتم مشخصات یک سری از دوربین ها رو می خوندم. انتخاب من قبل از این پاناسونیک fz150 بود. ولی متوجه مشخصات خوب فوجی hs35 شدم که هم قیمتن.
نظرتون برای خرید فوجی چیه؟ در کاغذ که فوجی ظاهرا سرتره مخصوصا اندازه سنسور.
دوستا برای آخرین بار
دیگه شنیه واسه خرید اقدام میکنم
canon ixus 240 hs یا sony wx50
خواهشا کمکم کنید
دوست عزیزنقل قول:
شما حضورا با دوربینها در فروشگاه عکس بگیرید و عکسها در led فروشگاه قابل مشاهده است و بخوبی میتونید جزییات رو ببینید,با هر کذوم که بیشتر ارتباط برقرار کردید اون رو بخرید.
نه دوست عزیز اندازه ی سنسور هر دو یکسانه,شاید مدل فوجی روی ورق فرق آنچنانی با 150نکنه ولی شک نکنید که fz150 خروجی بهتری داره بعد از اون p510nikonوsx50 قرار میگیرند این سری hsفوجی هم خوبه ولی اونایی که نلم بزدم بهتر از اینند.نقل قول:
بازار پر از دوربین های کارکرده سری hs چونکه کاربراشون رو راضی نگه نمیدارن .از من به شما نصیحت دور دوربینهای سوپر زوم رو خط بکشید ,اگر باز هم اصرار دارید از بین اونایی که نام بردم انتخاب کنید هر چند که 150از همشون سرتره.اگز رو دوربین حرفه ای بیشتز فکر کنید از پولتون استفاده بهتری کردید.در هر صورت تصمیم گیرنده خود شمایید.
موفق باشید