سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Sabanet / شرکت صبانت :n34:
Printable View
سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Sabanet / شرکت صبانت :n34:
VPI=0 & VCI=35نقل قول:
دوستان یه سوال سریع دارم این نامحدودش چجوریه ؟
من الان صبانتم میخام ببینم ارزش داره این ماه نامحدود بگیرم ؟
ویرایش :
حجم منصفانش چقدره ؟!!!
بلاخره از این شرکت دزد اومدم بیرون 10 روز نت نداشتم حالا که از یه شرکت دیگه سرویس گرفتم متوجه شدم این گداگستر چه کلاهی سر مشتریاش میزاره جالب اینکه وقتی میخای بیای بیرون به التماس میافتن کلی اراجیف سر هم میکنن برات که نری و تو جیبشون پول مفت بریزی...در ضمن من مشتری 8 ساله صبانت بودم با بیشتر از 20 تا خط... وقتی گفتم میخام 20 تا خط تخلیه کنم نزدیک بود سکته بزنه بدبخت...
با سلام
چند تا سوال در مورد نت صبانت دارم من آبادان زندگی میکنم تازه صبانت اومده آبادان
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود و 256 نامحدود چنده و بعد از تمام شدن حجم ترافیک منصفانه سرعت دانلودش به چند میرسه؟!!
پینگ صبانت چنده ؟!!
128 نامحدود یا 256 نامحدود صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟!
من اینترنت صبانت رو برای گیم میخوام پینگش چطوره؟!
اولویت من برای گیم و زیاد سرعت دانلود برام مهم نیست
با تشکر
خوب من راحت شدم رفتم مخابرات هرکی که مونده یا تازه اومده از محدودیت لذت ببره
هههههیییییی من ازاد شدم
دوستان کسی اینجا از مشهد هست که اینترنت جز صبانت گرفته باشه جدیدا؟به نظرتون کدوم شرکت سرعت بالا و پینگ پایین ارائه میده؟چون جفتش واسم مهمه!و دانلود شبانه
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
سلام
دوستان من میخوام از حالت 1/3 استفاده کنم. ولی نمیشه. اینم برداشته صبانت؟؟؟
وضعیت محدودیت سرویس : سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت تغيير وضعیت شبانه در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد
سلام كسي نميدونه چرا اينقد جديدا دزد شده صبانت؟؟؟؟ هرچي حجم ميخرم بازم تموم ميشه :| نميدونم چجوري با اين سرعت توي ٥ دقيقه ١٢٠ مگ ازم كم كرد.پشتيبانيشم كه تعطيل!! تو مشهد كدوم شركت خوبه بخوام عوض كنم؟