نه خیر پی سی دانلود سرورای دانلودش توی ایران نیست.نقل قول:
Printable View
نه خیر پی سی دانلود سرورای دانلودش توی ایران نیست.نقل قول:
درسته. سایتش تو ایرانه ولی سرور دانلودش ایران نیستنقل قول:
اینترنت ناسرعت پرمحدود
درسته ولی بعضی از سایت ها با اونکه سرورشون تو ایران نیست سرعت دانلودشون بالاستنقل قول:
مثلا لینک های دانلود فیلم واسه من اگه از سایت پرشین گیگ باشه شبها با سرعت بالای 200 دانلود میشه با اینکه چک کردم سرورش تو امریکاست، ولی از بقیه سایتها مثل رپیدباز اینطور نیست.
شاید بعضی از سایت ها رو سرورشون محدودیت پهنای باند روزانه داشته باشند. که معمولا سایت های معروف اینطور نیستند و سرورهای بهتر و با کیفیت تر رو خریداری و انتخاب می کنند
واسه من دیشب ساعت 12 کلا آنتنم پرید.
سراسری بوده عایا؟:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید (جای نقطه چین آدرس پی سی دانلود رو وارد کنید).نقل قول:
غیر از این، من هر وقت ازش دانلود میکنم سرعتش بالای 250 کیلوبایته، نوسانشم زیاده. اینا همه نشونه های سرور ایرانیه (البته من اصراری روی نظرم ندارم).
پی سی دانلود چند تا سرور مختلف داره که موقع دانلود اول فایل اگه دقت کنید میزنه s1.s2.s3 . .. فایل های سنگین مثل بازی ها رو روی سرور ایرانی هستن برای همین همیشه سرعتش حداکثر هست اما بعضی سرور هاش توی خارج هست ممکن هست به صورت اتفاقی اون فایل توی اون سرور باشه که سرعت دانلود تو ساعات رایگان کم میشهنقل قول:
این حالت هم ممکنه، اما سرور s2 را که چک کردم ایران نیست. هلند هستش. این بحثم بهتره دیگه اینجا ادامه ندیم، چون خارج از موضوع اصلی این تاپیک هستشنقل قول:
مال منم دیشب قطع شد :n24:نقل قول:
دوستاني كه تجربه خوبي از جايي كه ازش سوسك مي خرن دارن بي زحمت واسم پخ كنن
فقط حتما از سرور امريكا باشه
فعلا هم اينجا تحريم هستيم هم اپل شروع كرده به گير سه پيچ دادن، از درو ديوار ميباره