سرعت دانلود 16 مگ شما چنده ؟
Printable View
سرعت دانلود 16 مگ شما چنده ؟
نقل قول:اهااا،چون من قبلا چک کرده بودم نداشت،اخه اگر قرار باشه ادم دوباره مودم برای اینکار بگیره خداییش هزینه روی هزینه هستنقل قول:
واسه دانلود اعذابه والا دیگ هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
زنگ میزینم میگه خطتون بالاترین بسته شده 16 مگه خط هم ریتش رو 10 مگه ولی 480 تاس کیفیت خطم خوبه تا 18 جا میگیره
سرور داخلی هم سرعت دانلود 480 هست ؟نقل قول:
اخه تو های وب هر چی خط بسته شده باشه سرعت دانلود هم همونه عجیبه برای شما اینجوری نیست
نقل قول:کیفیت خط شما که اصلا جالب نیست یعنی داغونه!نقل قول:
الان برای شما روی 7 مگابیت هست با این وجود snr روی 6 هست که خیلی بده تازه باید زنگ بزنید تا حداکثر سرعت 4 مگابیت براتون ببندن
های وب خودش سرعت وبگردیش و پینگش داغونه دیگه وقتی قند شکن وصل میکنی خیلی اوضاع خراب میشه
به نظرم همین مشترکینی هم که داره مثل من بخاطر فشفشه هاشه و بس
اصلانم داغون نیست snr خودش میارن پایننقل قول:
خاموش روشن که کنم وضع بهتر میشه بعد یهو میبنی قطع میکنن خط مشخصاتش کلا عوض میشه رو مخابرات ۱۶ مگ داشتم ۲۲ بود رو صبانت ۱۶ مگ ریت داشتم snr رو ۱۲ بود
اینا خودشون دستکاری میکنن بهونه داشته باشن داداش شما بچه شدی نمیشناسی اینارو که جای اعتراضی نباشه
برم رو مخابرات یا صبانت تا ۱۶ مگ نت میدن راحت بهم بدون قطعی
اینم خط الان یبار خاموش روشن کردم ببین بعد چطوری میشه اپلود اینقد وضعیتش خوب باشه فقط دانلود اشغال باشه
چن وقت پیش رو صبانت بودم این اخرین تست رو کردم ببین اخریم کیفیت خط الانه ببین زمین تا اسمون فرق میکنه خاموش روشن میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من 800 هست.نقل قول:
البته ریتش رو یه مقدار پایین آوردن چون وقتی بیشتر میکنن نویزش زیاد میشه.
الان 2 روزه می خواهم یک repo ئه 1.2GB رو از github کلون کنم ، تا 80 درصد که می رسه ، قطع میشه!
توی این 2 سال و نیم که از های وب سرویس دارم ، هیچ موقع وضعیت سرعت دانلود از github این قدر ضعیف نبوده!