برا دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تاحالا پینگ 90 با 4.2.2.4 تست گرفتی؟ بیا این isp
تاحالا باسرعت شبانه 9 کیلوبایت دانلود کردی؟ بیا این isp
Printable View
برا دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تاحالا پینگ 90 با 4.2.2.4 تست گرفتی؟ بیا این isp
تاحالا باسرعت شبانه 9 کیلوبایت دانلود کردی؟ بیا این isp
هر سرعتی 16 میشه یا فقط 128 16 میشه؟منظورم اینه که مثلا حتی 1 مگ هم بعد از اتمام حجم 16 میشه؟نقل قول:
مصرفم دانلود سریال و این چیزا نیست.فقط میخوام یه چیزی باشه خواستم آهنگ یا کلیپ های کوتاه دانلود کنم و وبگردی کنم تموم نشه.این محدودا زود تموم میشن واسه همین دنبال نامحدود هستم.
حوصله این که دانلودهامو شب انجام بدم ندارم
مخابرات استانمون قبلاا نامحدود میداد خوب هم بود اما الان که دیگه نامحدود ارائه نمیده مجبورم برم سراغ خصوصی
دوستان برا شما وضعیت الان پینگ چنده؟
برا من رفته رو 2000 هیچ صفحه ای هم باز نمیشه
داخلی ۱۹ هست الان که چک کردمنقل قول:
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟:n36:
در مورد گزینه پیشنهاد ویژه برای همه عمل نمیکنه؟ ارور " در این لحظه امکان تغییر وضعیت وجود ندارد " عمومی هست؟
تماس که گرفتم گفتند مشکل نرم افزاری هست و به زودی حل میشه ولی خبری نیست.
دوستان دیگه هم این مشکل را دارند؟
والا این سرعت صبانت اصلا خوب نیست!
ظهر که میشه ۱ مگ به زور میکشه با این که خط من ۱۲ مگ بسته شده
پینگ اکثرا خوبه اما سرعت نه اصلا خوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلود با دانلود دقیقا یکی شده
بله مدتهاست اینجوریهنقل قول:
در واقع خودشون عمدا غیر فعالش کردن!!!
خب کلی تو بوق و کرنا شد که به علت دانلود بی رویه که کار خیلی بدیه!! و اجحاف در حق سایر کاربران که هدفشون در شب نه دانلود بلکه وبگردی هست دانلود رایگان را حذف میکنیم و حالا با سرعت 13 کیلوبایت مثلا به تعهداتشون عمل میکنند. این مورد که یقینا جزء تعهداتشون هست که سرعت اسمی را در هر ساعتی از شبانه روز برای کاربران اعمال کنند بعد از حذف شبانه رایگان سراسری. حالا 12 مگابیت کجا و 128 کیلو بیت کجا؟!!
ما که جر خوردیم بس که گفتیم اقا کلاه بردارن نیایید این شرکت ولی گاها اصلا مردم گوش هم نمیکردن که ما چی میگیم چه این جا چه خارج از این جا محیط واقعی و اطرافیانمون بله از این کار ها زیاد میشه تو کشور برای کلاه برداری ها و دزدی هاشون ماسک حقیقت درست میکنن مردمم گول میخورن اکثرشوننقل قول: