خدارو شکر سرعت من که خیلی خوبه اینم نتیجه تست سرعت 1 مگ نوروزیه گوگل و جیمیل هم خوب باز میشن:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدارو شکر سرعت من که خیلی خوبه اینم نتیجه تست سرعت 1 مگ نوروزیه گوگل و جیمیل هم خوب باز میشن:n09:
خدارو شکر انگار علم پیشرفت کرده، 34 درصد ایران سرعتشون از ما بیشتره:n09:
هیچکی نبود اطلاعاتی در این باره داشته باشه ؟نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
عجب اوضاع شیر تو شیریه؟؟!!
الان دوباره اون چند تا مزدور مبین نت که عضو این فروم هستن میان به به و چه چه راه میندازن!!
وضعیت افتضاحه،بعضی سایت های ایرانی هم دیگه باز نمیشن! سایت اسپید تست هم دیگه باز نمیشه :n04:
والا اینطور که شما انگ می زنید میترسم بگم باز می شه :n24:نقل قول:
کلا اگه قرار باشه مشکل ایجاد کنن واسه سایت های https هست معمولا سایت های معمولی رو میدن به صفحه پیوندها.
شما هم به بار مودم رو ریست کن
طرح قبلیم 6 ماه 24 گیگ 1 مگ این آخرای عمرش هیچی باز نمیکرد، بزور اگ 480 پر میکرد، اونم سایتای داخلی. ولی تموم شد حجمش نوروزی باز کردم، الان سرعت سرورای خارجی به 1.5 مگ میرسه. نمیدونم این بدون شرف ها چه غلطی میکنن، اگر دست خودذشونه که از اول درستش کنن دیگه.
دوستان، اپارات چرا اینقدر سرعتش بالاس؟
چند سایت که لینکاش قوی باشه و داخل کشور معرفی کنید ممنون
چون تو ایران میزبانی میشه.نقل قول:
در رابطه با نرم افزار گاهی وقتا تو تبیان و راسخون چیزای خوبی پیدا میشه. پی سی دانلود هم تو ایرانه. سرورای ایرانی سرعت خوبی دارن، ولی پایدار نیستن، گاهی وقتا نوسان دارن.
من که نفهمیدم چه جوریه؟ :n13: پری شب که از خوابم زدم و تا صبح نشستم پای سیستم این داشت با 100 تا 150 کیلو دانلود میکرد، دیشب که گذاشتم خودش دانلود کنه به زور 500 مگ دانلود کرده:n14:، دانلودمم از رپیدباز (انگار شبا سرورش قطع میشه اصلا ازش راضی نیستم) و پی سی دانلوده. انگار آقا بالاسر میخواد تا درست کار کنه :n24:؟!