من هرچی لینک بود تا 2-3 روز دیگه تو دانلود منیجر تو صف دانلود گذاشتمنقل قول:
Printable View
من هرچی لینک بود تا 2-3 روز دیگه تو دانلود منیجر تو صف دانلود گذاشتمنقل قول:
کاملا درسته و این سرعت بالا میتونه 2 تا دلیل داشته باشهنقل قول:
1 - با ارائه سرعت بالا میخاد همه رو بکشونه طرف خودش و شرکت های دیگه رو از دور بیرون کنه
2 - چون هنوز مشتری خیلی زیادی نداره و پورتاش خلوته
بعد از یه مدت که پورتاش شلوغ شد کم کم سرعت میاد پایین
ممنون از دوست عزیز که تست 512 نامحدود 2020 رو گذاشت، کس دیگه ایی هست که 256 نامحدود 2020 رو گرفته باشه و یه تست بگذاره؟
دوستان 2020 که اشتراکی 1 به 10 نیست درسته؟
واسه گرفتن 512 چه مدارکی ارائه دادین؟ با کارت دانشجویی میشه؟
نه فعلاً که این طور نیست. تست سرعت رو هم یکی دو صفحه قبل گذاشتم. هیچ مدرکی نمی خواد فقط ثبت نام اینترنتی.نقل قول:
خلاصه ی مراحلشو هم اینجا نوشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش بعد اینکه سرعت رو پایین آوردن حداقل رو 60-70 بذارن هرچند که حد اقلش باید رو 100 باشه:n16:نقل قول:
256 نامحدود ثبت نام کردم ولی تا هفته دیگه نصب میشهنقل قول:
اگه عجله نداری تا هفته بعد صبر کن :n16:
هیچی نمیخوادنقل قول:
ثبت نام اینترنتی کن و هزینه رو هم آنلاین بده
موقعی هم که میخان بیان واسه نصب در منزل --- زنگ بزن 2020 و یوزر نیم و پسوورد ازشون بگیر و خودت کانفیگ کن
فتوکپی شناسنامه هم در اینصورت نمیگیرن چه برسه کارت دانشجویی :n02:
دوستانی که منتظر ثبت نام بودن و مشکل نرم افزاری واسشون پیش اومد آیا از 2020 باهاتون تماس گرفتن واسه تکمیل ثبت نام ؟؟؟
مثل اینکه مشکل نرم افزاری حل شده و اطلاعات ثبت نام کنندگان برگشته
ولی انگار اطلاعات ناقص رکاوری شده واسه همین موقعی که زنگ میزنن تمام مشخصات رو میپرسن (( نام نام خانوادگی - نام پدر - شماره شناسنامه - آدرس و ...... ))
** دوستان یادتون باشه اگه هزینه رو پرداخت کردین موقعی که دارن اطلاعات پورتی که ثبت نام کردین رو میپرسن حتما بگین هزینه رو پرداخت کردین -- چون واسه من اطلاعات رو داشت میگرفت طوری در مورد پورت پرسید که اصلا انگار هزینه پورت رو ندادم -- بعد گفتم 256 نامحدود گرفتم و هزینه رو آنلاین دادم **
با من تماس گرفتن و اطلاعات رو همه رو پرسیدن و گفتن خط رو میفرستیم واسه رانژه و تا هفته بعد نصب میشه :n20:
بعد پرسیدم میشه خودم یوزر پسوورد بگیرم و خودم نصب کنم
گفت آره -- موقعی که تماس گرفتن واسه نصب شما یوزر رو بگیر و خودت نصب کن
خب خدا رو شکر مشکل شما هم حل شد پیشاپیش مبارک باشه:n16:نقل قول: