وضع های وب با فیلتر شکن ها چحوریه؟
مخصوصن رو گوشی
Printable View
وضع های وب با فیلتر شکن ها چحوریه؟
مخصوصن رو گوشی
زمانی که من های وب داشتم (15 روز پیش) وقتی از فیلتر شکن استفاده میکردم اینترنت نابود میشد :n31:نقل قول:
تازه فیلتر شکن خریده بودم و از این رایگان ها هم نبود
ولی الان با شاتل سرعت با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن فرقی نداره:n01:
دوستان مشخص نیست های وب تا سر ماه سرویس های یک ساله و ... بزاره یا نه ؟ مثلا سرویس جشنواره بهاری و ... :n02:
سر ماه میخوام از اسیا تک بیام بیرون و بین های وب و مخابرات موندم ولی های وب چون جشنواره نداره زیاد نمیصرفه برم سمتش
سوالم رو کاملتر کنم
من بیشتر با توجه به اینکه مصرف ماهیانه روزانه مون در ماه بالاست مثلا حدود 30 تا 35 گیگ در ماه میخوام از سرویس دهنده ای بگیرم که بسته ای حجمی با قیمت پایین ارایه میدن مثلا بسته های 100 گیگ یک ساله و 30 گیگ یک ماهه و از این دست سرویس ها
و انتظار بعدیم اینکه تو اینستا و تلگرام مشکل لود فیلم و عکس نداشته باشه
بقیه موارد مثل دانلود رایگان و ... برام مهم نیست چون با 4 جی ایرانسل دانلود میکنم شبا
حالا با این تفاسیر بیام های وب یا نه
فرق میکنهنقل قول:
من که با س.ا.ی.ف.ن امتحان میکنم
بعضی وقتا سرعت خیلی داغون میشه ولی بعضی وقتا کاملا خوبه
من فعلا درصدد تست مبین نت هستم و به نظر میاد بالاخره از شر های وب دارم راحت میشم. ۳۰۰ گیگ سه ماهشم ۱۷۵ تومنه که ماهی کمتر از ۶۰ برام میفته. های وب هم با احتساب هزینه سرویس ۷۰ گیگش برام ۵۵ میفتاد. ۱ ترابایت شبانه رایگان مبین نت هم که بماند.
مگه مبین نت adsl داره؟ ممنون اگر داره صفحه تعرفه هاشو قرار بدیدنقل قول:
منظورشون lte هنقل قول:
نه ADSL نداره. LTE داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باو خسته شدیم ازین سرعت 480 کیلو کجا صدارو برسوینیم باو این محدودیتو بر داره روزوشب سرعت همینه
خب شما به پشتیبانی زنگ زدی چی میگن ؟نقل قول:
چون اصلا های وب محدود نمیکنه ، هر چی هم خط بکشه باز میزاره
------------------------
البته 480 هم اونقدر کم نیست که اذیت کنه ( اگه خود های وب افت سرعت تک کانکشن نداشت که البته داره ! 480 هم خوب بود )