سلام چجوریه هزینه خرید ترافیک برای من هر گیگی 5 هزار تومنه ولی برا رفیقم هر گیگی 12 هزار؟؟؟؟؟
آخه هر گیگ 12 هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر بی وجدانن اینها
12 هزار برای هر گیگ خیلی هست.
Printable View
سلام چجوریه هزینه خرید ترافیک برای من هر گیگی 5 هزار تومنه ولی برا رفیقم هر گیگی 12 هزار؟؟؟؟؟
آخه هر گیگ 12 هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر بی وجدانن اینها
12 هزار برای هر گیگ خیلی هست.
به طرحی که داری بستگی داره اگه 2 مگ باشه میشه گیگی 12 هزارنقل قول:
با اینکه دیشب سرعت دانلود همه لینک هام بین 40-60 بود ولی در کمال تعجب سرعت یکیش تا 200 بود
اول فکر کردم سرورش تو ایرانه (اخه پرشین گیگ بود) اما وقتی دونبال کردم دیدم تو امریکاست. معلوم نیست این مبین نت کیه، چیه چجوریه؟؟؟
با سلام.دوستان من وایمکس ایرانسل دارم.می خوام بدونم مبین نت چطوریه؟درکل هزینه با کارایی به صرفه هست یانه؟
خودم از ایرانسل راضیم.قطعی خیلی کم داره(اگه هم باشه سراسریه).سرعت واقعی وهمیشه ثابته.شبها هم که رایگانه هیچ افت سرعتی نداره. باتشکر
چرا نمیزارن هرکی هر چقدر دوست داره شارژ کنه آخه؟ شاید یه نفر 1گیگ در ماه براش کافی باشه اما مجبوره یه طرحی انتخاب کنه که حداقل 4 گیگ حجم داره. شاید یکی نداشته باشه بخاد 1 گیگ شارژ کنه.
خدا رو شکر من طرح 2 ساله دارم و میتونم تا دوسال دیگه اشتراک اضافه بگیرم ماهی 1 گیگ. بعد این دو سال مجبورم مودم رو بفروشم با این وضعیت و قیمت
بالاخره شترشون در خونه ما هم خوابید
از امروز دیگه نمی تونم صفحات Https رو باز کنم جمیل و گوگل هم رفتن تو کما،
حتی دیگه فری.گیت هم وصل نمیشه....
اگه دیگه نتونستم بیام اینحا همین الان از همه خداحافظی می کنم :n27:
چه عجیب!نقل قول:
برای من به سرعت هر چه تمام تر جی میل رو باز میکنه. جستجوشم دیگه سرعتش خوب شده. ولی جیتاک هنوز مسدوده. امیدوارم مشکلی پیش نیاد. خیلی نگرانم که خرداد اینترنتم قطع بشه. امیدوارم مثل 88 نشه.
من با ------ فایر میرم هیچ مشکلی ندارم با حداکثر سرعت باز میشن صفحاتنقل قول:
ای بابا!!!
انگار سرورها مختلف مبین نت با هم هماهنگ نیستند چطور میشه خدمات یه شرکت یجا قطع باشه و یجا نه، این که دیگه مساله سرعت نیست !!
سوکس با مبین نت کار می کنه؟
v.p.n واسه من که همه پورت هاش بسته اس.
درست شد :n06:
بعداز چند ماه مودم رو ریست کردم همه چی برگشت به وضع سابق. سرعت باز کردن Https هم عالیه
از همه ممنون