ضحی کیش , اسمش خیلی آشناست ...نقل قول:
Printable View
ضحی کیش , اسمش خیلی آشناست ...نقل قول:
سلام دوستان امروز مخابرات خطمو وصل کرد.
بلافاصله زنگ زدم 2020 گفن که خطتتون در وضعیت تقسیم وظایف هست و فقط مونده نصاب بیاد و کانفیگ کنید. گفت اگه می خواین می تونم یوزر و پسوردتون رو بدم. منم گفتم خودم کانفیگ می کنم یوزر و پسورد رو داد و vpi و vci رو هم داد و خودم کانفیگ کردم و اولین تست رو براتون می ذارم:
ADSL 2020 - رودسر - 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست میزان دانلود روزانه رو روزهای بعد براتون می ذارم.
اینم تست اولین دانلود - سرعت دانلود فوق العاده است. 600 مگ رو داره تو 1 ساعت می گیره.:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تعداد کانکشن ها رو روی 16 کانکشن بذارید تا سرعت دانلود بیشتر بشه.
راستی دست آقا نعیم هم درد نکنه بابت راهنماییش. راست می گفت که معنی اینترنت رو تازه توی 2020 متوجه می شید. البته این سرعتی که دانلود منیجر داره نشون می ده سرعت لحظه ای هست. ان شاء الله فردا پس فردا سرعت متوسط رو هم می ذارم.
لطف داری اقا . فعلا اوضاع خوبی داره امیدوارم اینجوری بمونه همه بچه ها لذت ببرن . مبارکت باشه
نقل قول:
سلام
700 مگ رو تو 1 ساعت دانلود میکنه؟ اونم 512 نامحدود؟ شوخی میکنید!
فکر نمیکنم این سیاست سرعت بالا پایدار بمونه! باید موند و دید بعد یه مدت که سرویس جا افتاد چه اتفاقاتی میافته!
در هر صورت تبریک!
حرفتون تأیید میشه. ولی تا جایی که سرعت همینه ما استفادشو می کنیم. بعدش هم میشه یه مقایسه ای کرد و تصمیم گرفت.نقل قول:
امروز اومدن مودم من راه اندازی کنن. دیدن خط هنوز رانژه نشده:n23:
ساعت 12:30 زنگ زدن از مخابرات مرکز 6 پیگر بشن دیدن مسئولش نیست:n24:
حالا گفتن تا فردا رانژه میشه اگه نشد با 2020 تماس بگیر:n04:
ممنونم. ان شاء الله حالا حالاها اینجور بمونه و ما بتونیم استفاده کنیم.نقل قول:
مخابرات آستارا سرعتش قاطیه میانگین سرعت من 147.5 هست و در کل از ساعت 11 بعد از ظهر تا 2 صبح حدود 70-90 از 2 تا 11 حدود 200 -230 هستش که میان گین 70+200 با 230+90 میشه 147.5
سرعت منم نوسان می کنه اون سرعتی که گذاشتم لحظه ای بود. سرعت متوسط من بین 2 تا 3 بعدازظهر امروز 193 کیلوبایت بر ثانیه بوده. دارم لینک های دانلودمو آماده می کنم یکی دو روز دیگه آمار دقیق تره متوسط سرعت رو تو ساعات مختلف می ذارم.نقل قول: